Hollilla PRO -palvelun käyttöehdot

Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Hollilla.comin tarjoamia maksullisia lisäominaisuuksia.

Hollilla.com toimii hakukoneen tavoin valmistaen indeksoiduista sivuista välimuistitallenteita. Hollilla.com ei vastaa sivustolla esiintyvästä sisällöstä tai sen oikeellisuudesta, eikä ole listattujen myynti-, vaihto- ja ostoilmoitusten kaupankäynnin osapuoli.

Hollilla tarjoaa osan ominaisuuksistaan vapaasti siten, että jokainen sivustolla vieraileva osapuoli pystyy tutustumaan sivuston toimintatapaan ja -ideaan ilmaiseksi. Hollilla.com ei täten myönnä myymilleen lisäpalveluille vaihto- eikä palautusoikeutta, eikä voi kerättävän tiedon luonteesta johtuen sataprosenttisesti taata, että lisäpalvelut tuovat tilaajilleen mitään lisähyötyä tai -informaatiota.

Maksullisten lisäominaisuuksien tilaaminen ei velvoita hollilla.comia poistamaan, muuttamaan tai piilottamaan sellaista sisältöä, joka koskee suoraan tai välillisesti palvelun tilaajaa. Poikkeuksen muodostaa sisältö, joka on selvästi lainvastaista. Ennen poistopäätöksen tekemistä Hollilla.com varaa itselleen oikeuden arvioittaa poistettavaksi vaaditun sisällön lainmukaisuus tuomioistuimessa.

Osa myytyvistä lisäominaisuuksista perustuu pääosin säännölliseen keskustelu- ja ilmoitussivustojen indeksoimiseen. Hollilla.com pyrkii parhaansa mukaan keräämään uutta tietoa säännöllisesti ja toteuttamaan palvelunsa siten, että ne ovat jatkuvasti käytettävissä. Tietyissä olosuhteissa, kuten palvelinestohyökkäysten, Internet-yhteysongelmien, sähkökatkosten, IP-estojen tai muiden vastaavien kolmansista osapuolista johtuvien tapahtumien aikana Hollilla.com saattaa olla estynyt toimimaan normaalilla tavalla. Hollilla ei ota vastuuta em. olosuhteissa mahdollisesti tapahtuvasta palvelun täydellisestä katkeamisesta tai palvelutason väliaikaisesta heikkenemisestä.

Hollilla.com pyrkii järjestämään tietoturvan siten, että palvelua on mahdollisimman turvallista käyttää. Käyttäjän tulee olla kuitenkin tietoinen siitä, että verkkoympäristö ei ole koskaan täysin tietoturvallinen. Hollilla.com ei vastaa mahdollisista kolmansien osapuolien aiheuttamien tietomurtojen jälkiseuraamuksista tai -haitoista. Käyttäjän tulee lisäksi huolehtia siitä, etteivät muut kolmannen osapuolen tahot pääse käyttämään palvelua käyttäjän tunnuksilla ilman välitöntä valvontaa.

Palvelun lukeminen automatisoidusti ryömintäohjelmistojen kautta on kielletty. Lisäksi palvelun sellainen käyttö, jossa ominaisuuksia käytetään automatisoidusti kolmannen osapuolen ohjelmiston tai rajapinnan kautta on kielletty ilman Hollilla.comin erikseen myöntämää suostumusta. Hollilla.comin automatisoidun sähköpostiominaisuuden käyttäminen muuhun kuin vastaanottajan omaan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen suuntautuvaan käyttöön on kielletty ilman vastaanottajien erillistä suostumusta. Kaikenlaisen haittakoodin syöttäminen palveluun tai edes sen yrittäminen on ehdottomasti kielletty.

Näiden käyttöehtojen rikkominen voi johtaa käyttäjätunnuksen välittömään lukitsemiseen ja/tai poistamiseen ilman ennakkovaroitusta. Näissä tapauksissa Hollilla.com ei korvaa hyödyntämättä jätettyä tilausjaksoa.

Lisätietoa Yhteydenotto Palaute Lisää keskustelupalsta