Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Martti_Kauppila 30.01.2013 12:44
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Valehtelet. Suuria vankimääriä on kyllä ohjailtu tarvittaessa piiskoin ja pampuin, mutta niillä ei yleensä isketä kuin kevyesti. Tämä on aivan normaalia. Filmiä sinulla ei tietenkään ole.

Rikollisten teloittaminen on aivan oikein.
Miten vanha mustavalkoinen dokumenttifiimi voi valehdella? Miten silminnäkijäkertomukset voivat valehdella? Vai kevyesti isketään. Eräs silminnäkijä kertoi tuossa dokumenttifilmissä, kuinka sakslainen sotilat otti vauvaa takajaloista kiini ja iski tämä seinään, jolloin pienokaisen aivot valuivat ulos. Vieressä ollut äiti sekosi. Olko vauva rikolinen? Joten oletko hyvä ja pidä vähän pienempää ääntä?
Laajenna
Antrax 30.01.2013 13:19
Muistaakseni Suomen upseereista Aladar Paasonen ennusti jo vuoden 1941 lopulla, että Saksa häviää sodan.

Lainaus: \o/ kirjoitti: Näytä viesti Nostradamuskin ennusti aika monta asiaa.
Mutta Paasonen ennusti oikein.
Laajenna
Antrax 30.01.2013 13:23
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Päinvastoin. Hitler tuki Guderianian ja Mansteinia ja teki lähes kaikki sotasuunnitelmat heidän kanssaan. Kenraalit kuitenkin puuttuivat asiaan ja sössivät huollon kanssa tahallaan ym. Juuri olisi pitänyt monottaa preussilaiskenraalit ja muuttaa koko Wehrmacht SS-armeijaksi. Kenraalien petos oli täysin tappioon syynä.
Hitler kielsi Pauluksen armeijaa vetätymästä Stalingradista, mikä johti valtavaan katastrofiin. Ylipäänsä kaikenlaiset perääntymisliikkeet olivat kiellettyjä tämän itävaltalaisen korpraalin strategiassa.
Laajenna
kauheamies1 30.01.2013 13:33
Lainaus: kaljamato kirjoitti: Näytä viesti Älä puhu paskaa. Hitlerin näkemykset ensimmäisestä maailmansodasta ja se tapa käydä sotaa koitui kohtalokkaaksi koska ei toiminut enää tuohon aikaan. Hitlerin käskyjen takia divisioonia tuhoutui turhaan. Ja tästä huollosta...kun hitler määräsi tavoitteille aikataulun niin se ei oikein sopinut yksiin sen ajan huollon mahdollisuuksien kanssa...wehmacht eteni kyllä hänen antamien käskyjen ja aikataulujen mukaan piesten ryssät mennen tullen josta voi kiittää taitavaa kenraalikuntaa mutta koska käsky oli edetä pysähtymättä eteenpäin niin joukkojen huolto vaikeutui välimatkojen kasvaessa nopeassa ajassa. Kurskin taistelukin oli voitettavissa mutta hitler itse käski keskeyttää sen koska ei ratkennut aikataulun mukaisesti. Poliitikkojen kun ei pitäisi ikinä sekaantua asevoimien komentajien tekemisiin.
Juutalainen siis käskee trollien sanoa noin. Wehrmachtin huollon mahdollisuudet minimoivat huijarit, mikä on todistetu fakta. Päämajoitusmestari Wagner teloitettiin vasta 1944. Huiolto laskettiin esim. 1942 hyökkäykseen, mutta sitten ei mitään saatukaan ja panssarit polttivat bensaa ajelemalla ympäriinsä. Lisäksi huonot kenraalit siirtelivät niitä rintamalta toiselle.

Kurskin taistelua hidasti huijari Kluge ja muut huijarit. Se oli kenraalien itse suunnittelema juttu ja tietysti se meni pieleen.

Toistelet sinulle opetettuja valheita. Kaikki on kusetettu.
Laajenna
kauheamies1 30.01.2013 13:35
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti Hitler kielsi Pauluksen armeijaa vetätymästä Stalingradista, mikä johti valtavaan katastrofiin. Ylipäänsä kaikenlaiset perääntymisliikkeet olivat kiellettyjä tämän itävaltalaisen korpraalin strategiassa.
Miksi sen olisi pitänyt peräytyä? Kenraalien anssa Hitler oli sitä mieltä, että vapautus oli helppoa. Hyökkäys sujui hyvin, mutta sen syömähammas siirrettiin pois ratkaisevalla hetkellä Mansteinin määräyksestä.

Tämän jälkeen nimenomaan peräytyminen olisi johtanut paljon nopeampaan katastrofiin.

Korpraali oli varsin etevä esim. Keitelin mukaan. Kenraalit olivat tahallaan huonompia, esim. vastustelivat 1940 kesähyökkäyssuunnitelmaa ym.
Laajenna
kauheamies1 30.01.2013 13:36
Lainaus: Martti_Kauppila kirjoitti: Näytä viesti Miten vanha mustavalkoinen dokumenttifiimi voi valehdella? Miten silminnäkijäkertomukset voivat valehdella? Vai kevyesti isketään. Eräs silminnäkijä kertoi tuossa dokumenttifilmissä, kuinka sakslainen sotilat otti vauvaa takajaloista kiini ja iski tämä seinään, jolloin pienokaisen aivot valuivat ulos. Vieressä ollut äiti sekosi. Olko vauva rikolinen? Joten oletko hyvä ja pidä vähän pienempää ääntä?
Näytä se filmi.

Joskus ne valehtelevat, sillä ne on kuvattu neuvostoleireillä joskus ja jotkut ovat lavastettuja tai ne selitetään väärin
Laajenna
Martti_Kauppila 30.01.2013 13:43
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Näytä se filmi.

Joskus ne valehtelevat, sillä ne on kuvattu neuvostoleireillä joskus ja jotkut ovat lavastettuja tai ne selitetään väärin
Niitä dokumentteja natsien valtaannoususta tulee jatkuvasti TV:sta esim. Teemalta. National Geographylta, MTV3 Faktalta jne. Sisältävät runsaasti dokumenttifilmejä ihan Saksan miehitettämistä maista ja silminnäkijöiden kertomuksia. Pää pensaasta ja kohtaamaaan tosiasiat.
Laajenna
kauheamies1 30.01.2013 13:47
Ovat yleensä varsin ylitulkittuja. Etenkin valokuvat, joista yleensä vain mutama kuuluisa feikki pyörii niissä
Laajenna
Martti_Kauppila 30.01.2013 13:48
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Ovat yleensä varsin ylitulkittuja. Etenkin valokuvat, joista yleensä vain mutama kuuluisa feikki pyörii niissä
Siitä vaan tulkitsemaan:

http://www.youtube.com/watch?v=tyeZrq2pSDQ
Laajenna
V8 30.01.2013 14:14
Lainaus: Omat-aivot kirjoitti: Näytä viesti Ei kauaa kestänyt kun puna-armeija vapautti Euroopan natsien ikeestä.
Neukut toivat mukanaan itä-Eurooppaan vielä pahemman ikeen...
Laajenna
Martti_Kauppila 30.01.2013 14:32
Lainaus: V8 kirjoitti: Näytä viesti Neukut toivat mukanaan itä-Eurooppaan vielä pahemman ikeen...
Niinpä. Kyseessä ei siis missään tapauksessa ollut mikään vapauttaja-armeija.
Laajenna
Cliff_Barnes 30.01.2013 14:59
Lainaus: Martti_Kauppila kirjoitti: Näytä viesti Siitä vaan tulkitsemaan:

http://www.youtube.com/watch?v=tyeZrq2pSDQ
Eihän tuo video osoita muuta, kuin että leireiltä löytyi kuolleita vankeja, johtuen pääsääntöisesti pilkkukuumeesta. Ruumiita jouduttiin kasamaan yhteen, koska krematorioita ei oltu suunniteltu kapasiteetiltaan noin massiivisiin uhrien määriin. Eli joukkomurhaamista ei suunniteltu.

Itse olen nähnyt liittoutuneiden videoita, jotka ovat törkeää valhepropagandaa. Heitetty yksi zyklon purkki lattialle ja sitten meuhkattu että juuri tällä purkilla on kaasutettu ihmisiä.

Mitä tulee noihin historiadokumentteihin, joita mtv3 ja yle suoltavat, niin ne usein perustuvat juuri voittajavaltioiden näkemykseen historiasta. Jenkkimedian takana on paljon juutalaisrahaa, joten National Geography:n objektiivisuudesta ei ole tietoakaan.

BBC:n dokumentti kaasutusten osalta perustui Dario Gabbain valheellisiin paljastuksiin. Samoin Spielbergin dokumentti on tietenkin täynnä todistetusti valheellisia silminnäkijäkertomuksia.

Mikäli natsien hirmutyöt ovat totta, niin miksi tarvitsee palkata valehtelijoita antamaan silminnäkijäkertomuksia? On todistettu monella tapaa, että natsit eivät kaasuttaneet juutalaisia.
Laajenna
Martti_Kauppila 30.01.2013 15:06
Lainaus: Cliff_Barnes kirjoitti: Näytä viesti Eihän tuo video osoita muuta, kuin että leireiltä löytyi kuolleita vankeja, johtuen pääsääntöisesti pilkkukuumeesta. Ruumiita jouduttiin kasamaan yhteen, koska krematorioita ei oltu suunniteltu kapasiteetiltaan noin massiivisiin uhrien määriin. Eli joukkomurhaamista ei suunniteltu.
Dokumentissa kerrotaan, että saksasa oli tehty pöätös juutalaisten hävittämisesta. Eli ihans elvä tarkoitus ooli tuhota heidät.

Lainaus: Cliff_Barnes kirjoitti: Näytä viesti Itse olen nähnyt liittoutuneiden videoita, jotka ovat törkeää valhepropagandaa. Heitetty yksi zyklon purkki lattialle ja sitten meuhkattu että juuri tällä purkilla on kaasutettu ihmisiä.
Varmaan sitä propagandaaksin oli. Se ei kuitenkaan kumoa holocaustia.

Lainaus: Cliff_Barnes kirjoitti: Näytä viesti Mitä tulee noihin historiadokumentteihin, joita mtv3 ja yle suoltavat, niin ne usein perustuvat juuri voittajavaltioiden näkemykseen historiasta. Jenkkimedian takana on paljon juutalaisrahaa, joten National Geography:n objektiivisuudesta ei ole tietoakaan.

BBC:n dokumentti kaasutusten osalta perustui Dario Gabbain valheellisiin paljastuksiin. Samoin Spielbergin dokumentti on tietenkin täynnä todistetusti valheellisia silminnäkijäkertomuksia.

Mikäli natsien hirmutyöt ovat totta, niin miksi tarvitsee palkata valehtelijoita antamaan silminnäkijäkertomuksia? On todistettu monella tapaa, että natsit eivät kaasuttaneet juutalaisia.
Katsoja näkee sen, mitä vanhat filmit näyttävät. Jo se pelkästään havahduttaa ja kauhistuttaa. kaasutuksia aivan varmasti taoahtui, siitä ei ole kahta sanaa.

Se, että piakalla olleet silminäkijät, joidrn omat sukulaiset on samalla leireillä murhattu, olisivat palkattu valehtelemaan, on sontapuhetta.
Laajenna
kaljamato 30.01.2013 15:22
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Miksi sen olisi pitänyt peräytyä? Kenraalien anssa Hitler oli sitä mieltä, että vapautus oli helppoa. Hyökkäys sujui hyvin, mutta sen syömähammas siirrettiin pois ratkaisevalla hetkellä Mansteinin määräyksestä.

Tämän jälkeen nimenomaan peräytyminen olisi johtanut paljon nopeampaan katastrofiin.

Korpraali oli varsin etevä esim. Keitelin mukaan. Kenraalit olivat tahallaan huonompia, esim. vastustelivat 1940 kesähyökkäyssuunnitelmaa ym.
Keitel oli perseennuolija ja opportunisti göringin tapaan joka vain myötäili ja tämän takia hitler ei välttämättä ollut aina ajan tasalla tapahtumista koska lähipiiri höpötti omiaan ja kertoi aatulle vain sen minkä olettivat aatun haluavan kuulla, joten ei saksan tappiota voi täysin hitlerin piikkiin laittaa. Juuri esim. göringin, bormannin, himmlerin ja keitelin tapaisten oman edun tavoittelijoiden takia sota kusi ja päättyi tuhoon saksan osalta. Göringistä vielä että oli siinä punkerolla neronleimaus...lähettää pelkät pommikoneet ilman hävittäjäsaattueita spitfiren ruuaksi. Kenraalit vastustivat kesähyökkäyssuunnitelmaa juuri sen takia että hyökkäys olisi ollut JÄRKEVÄMPÄÄ aloittaa talvella kuin että se olisi aloitettu talvea vasten...historiasta ei oltu opittu, ei ainakaan hitler ja hänen lähipiirinsä...kuinkas kävi napoleonille venäjän talvessa? Olot ja infra kuitenkin eivät olleet ihan keski-euroopan tasoa siellä suuressa ja mahtavassa. Vanha sanonta kuuluu että ahneella on paskainen loppu ja näin kävi natsiunelmalle.
Laajenna
Cliff_Barnes 30.01.2013 15:25
Lainaus: Martti_Kauppila kirjoitti: Näytä viesti
Se, että piakalla olleet silminäkijät, joidrn omat sukulaiset on samalla leireillä murhattu, olisivat palkattu valehtelemaan, on sontapuhetta.
Todistajien valehtelu on täyttä totta.

Tässä videossa osoitetaan hyvin kuinka sonderkommando Dario Gabbai valehtelee. Hänen silminnäkijätodistukseensa perustuu mm. kuuluisa BBC dokumentti, jonka kaikki ottavat aivan todesta.
http://www.youtube.com/watch?v=PQBGjCs1I4g

Tässä videossa Spielbergin dokumentissa esiintyneet (mm. vankeja ja jenkkisotilas) jäävät kiinni valehtelusta
http://www.youtube.com/watch?v=80GgRWuXcO8
Laajenna
kaljamato 30.01.2013 15:35
Ketju ei kyllä taida koskea holokaustia. Lisäksi IL:n pitäisi perustaa oma paikkansa jonne kaikki foliohattupaska suodatettaisiin.
Laajenna
kauheamies1 30.01.2013 15:41
Lainaus: kaljamato kirjoitti: Näytä viesti Keitel oli perseennuolija ja opportunisti göringin tapaan joka vain myötäili ja tämän takia hitler ei välttämättä ollut aina ajan tasalla tapahtumista koska lähipiiri höpötti omiaan ja kertoi aatulle vain sen minkä olettivat aatun haluavan kuulla, joten ei saksan tappiota voi täysin hitlerin piikkiin laittaa. Juuri esim. göringin, bormannin, himmlerin ja keitelin tapaisten oman edun tavoittelijoiden takia sota kusi ja päättyi tuhoon saksan osalta. Göringistä vielä että oli siinä punkerolla neronleimaus...lähettää pelkät pommikoneet ilman hävittäjäsaattueita spitfiren ruuaksi. Kenraalit vastustivat kesähyökkäyssuunnitelmaa juuri sen takia että hyökkäys olisi ollut JÄRKEVÄMPÄÄ aloittaa talvella kuin että se olisi aloitettu talvea vasten...historiasta ei oltu opittu, ei ainakaan hitler ja hänen lähipiirinsä...kuinkas kävi napoleonille venäjän talvessa? Olot ja infra kuitenkin eivät olleet ihan keski-euroopan tasoa siellä suuressa ja mahtavassa. Vanha sanonta kuuluu että ahneella on paskainen loppu ja näin kävi natsiunelmalle.
Napoleon myöhästeli Moskovatsa paluuta ja ainakin 100 000 kuoli turhaan.

Miksi ei ollut kuin kalustoa Keski-Eurooppaan? Koska sotaa ei haluttu.

Keitel ylisti Hitleriä vielä Nürnbergissä. Ihan oikein. Hänen Barbarossa-suunnitelmansa oli tosi hyvä. Jos siinä olisi pysytty ilman petturien puhumista ympäri, sota olisi voitettu. Jo Hitlerin sairastuminen 3 viikoksi elokuussa saattoi ratkaista. Melko varmasti hänet myrkytettiin. Kaikki seisahtui ja kenut alkoivat siirtää joukkoja toisella tapaa
Laajenna
kauheamies1 30.01.2013 15:42
"Dokumentissa kerrotaan, että saksasa oli tehty pöätös juutalaisten hävittämisesta. Eli ihans elvä tarkoitus ooli tuhota heidät."

Tällaista päätöstä ei vain ole löydetty mistään. Jotkut väittivät sen olleen, mutta vasta kidutuskuulusteluissa
Laajenna
\o/ 30.01.2013 16:06
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti Mutta Paasonen ennusti oikein.
Epäilemättä. That's the point. Kysy keltä hyvänsä, niin Nostradamuskin ennusti oikein aika monta asiaa. Jälkeenpäin ennustukset on meinaan melko helppo plokata "oikeiksi", kunhan valitsee sopivat.
Laajenna
Martti_Kauppila 30.01.2013 16:08
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti "Dokumentissa kerrotaan, että saksasa oli tehty pöätös juutalaisten hävittämisesta. Eli ihans elvä tarkoitus ooli tuhota heidät."

Tällaista päätöstä ei vain ole löydetty mistään. Jotkut väittivät sen olleen, mutta vasta kidutuskuulusteluissa
Auschwitzin komendantti Rudolf Höss totesi Euroopan juutalaisten kansanmurhasta seuraavasti:

"Juutalaiskysymyksen 'loppuratkaisu' merkitsi kaikkien Euroopassa olevien juutalaisten täydellistä tuhoamista. Sain käskyn pystyttää tuhoamislaitteet Auschwitziin vuoden 1941 kesäkuussa.
Laajenna
kaljamato 30.01.2013 16:12
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Napoleon myöhästeli Moskovatsa paluuta ja ainakin 100 000 kuoli turhaan.

Miksi ei ollut kuin kalustoa Keski-Eurooppaan? Koska sotaa ei haluttu.

Keitel ylisti Hitleriä vielä Nürnbergissä. Ihan oikein. Hänen Barbarossa-suunnitelmansa oli tosi hyvä. Jos siinä olisi pysytty ilman petturien puhumista ympäri, sota olisi voitettu. Jo Hitlerin sairastuminen 3 viikoksi elokuussa saattoi ratkaista. Melko varmasti hänet myrkytettiin. Kaikki seisahtui ja kenut alkoivat siirtää joukkoja toisella tapaa
Suunnitelma oli hyvä mutta hitlerin olisi pitänyt alusta loppuun antaa kenraalien hoitaa hommansa. Preussilainen sodankäynnin taito oli kyllä maailmalla tunnustettu, se vain ei riittänyt aikakautena jolloin teollinen ylivoima ratkaisi. Itä-rintama kusi ja raaka-aineet loppuivat kun taas vastapuolelle tuli 1941 yksi maa lisää jolla oli voimavaroja loputtomiin ja joka vain kurjisti saksan sotateollisuutta kun saksaa ja sen tehtaita alettiin pommittamaan ...japsit herättivät nukkuvan jättiläisen.
Laajenna
\o/ 30.01.2013 17:00
Lainaus: kaljamato kirjoitti: Näytä viesti Suunnitelma oli hyvä mutta hitlerin olisi pitänyt alusta loppuun antaa kenraalien hoitaa hommansa.
Ei mennyt sitten Laiska-Jaakon opit perille, ei millään.

Tosin jos kysyt rodinalaiselta, Moskovaa ei ole koskaan vallattu ja miehitetty...
Laajenna
Martti_Kauppila 30.01.2013 17:10
Lainaus: \o/ kirjoitti: Näytä viesti Epäilemättä. That's the point. Kysy keltä hyvänsä, niin Nostradamuskin ennusti oikein aika monta asiaa. Jälkeenpäin ennustukset on meinaan melko helppo plokata "oikeiksi", kunhan valitsee sopivat.
Kuitenkin siis ennusti oikein ja aika monta asiaa...
Laajenna
\o/ 30.01.2013 17:24
Lainaus: Martti_Kauppila kirjoitti: Näytä viesti Kuitenkin siis ennusti oikein ja aika monta asiaa...
Kiitos, tiedän jo, että pidät jälkikäteen ennustuksi "todistettuja" ja itseään toteuttavia ennustuksia mystisenä totena. Oliko muuta?
Laajenna
hempukka 30.01.2013 17:29
Iltalehden Hitler-aiheinen lehti on mielenkiintoinen. Etenkin se Hitlerin kaavailema Euroopan kartta. Jossain artikkelissahan joku tiedemies sanoikin, että Hitlerin porukat ensimmäisenä esitti ajatuksen yhtenäisestä Euroopasta.
Nyt vuonna 2013 ollaan siinä tilanteessa, että historian pyörä pyörähtänyt sillä tavoin, että Saksa on nyt entisestään yhdentyväksi suunnitellun Euroopan liittovaltion kärkimaa. Brysselissä on EU:n päämaja, mutta Saksassa on Frankfurtissa EU:n rahoja hallitseva Euroopan keskuspankki, mikä osoittaa, että saksalaiset nousee aina Fenix-linnun tavoin. On ne vaan semmoisia. Mitähän Aatu-setä olisi nyt sanonut?
Laajenna
Antrax 30.01.2013 17:36
Mutta Paasonen ennusti oikein.

Lainaus: \o/ kirjoitti: Näytä viesti Epäilemättä. That's the point. Kysy keltä hyvänsä, niin Nostradamuskin ennusti oikein aika monta asiaa. Jälkeenpäin ennustukset on meinaan melko helppo plokata "oikeiksi", kunhan valitsee sopivat.
Ennustus on kuitenkin väärä sana. Paasonen ARVIOI, että Saksa tulee häviämään. Ennustaminen taas ei perusti mihinkään, korkeintaan kristallipalloon.
Laajenna
\o/ 30.01.2013 17:42
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti Mutta Paasonen ennusti oikein.
Ennustus on kuitenkin väärä sana. Paasonen ARVIOI, että Saksa tulee häviämään. Ennustaminen taas ei perusti mihinkään, korkeintaan kristallipalloon.
Jep. Täällä kannattaa varoa sanojaan. Laittaisin tähän hymiön, jos käyttäisin.

Arvio oli ok. Oli tsägällä ja valistuneella arvauksella oikeessa, että länsi tulee auttamaan NL:ää massiivisesti, kun Aatu teki itsestään vielä pahemman vihollisen hyökättyään parhaan kaverinsa kimppuun.
Laajenna
anarkistialkuasukas 30.01.2013 17:50
Lainaus: hempukka kirjoitti: Näytä viesti Iltalehden Hitler-aiheinen lehti on mielenkiintoinen. Etenkin se Hitlerin kaavailema Euroopan kartta. Jossain artikkelissahan joku tiedemies sanoikin, että Hitlerin porukat ensimmäisenä esitti ajatuksen yhtenäisestä Euroopasta.
Nyt vuonna 2013 ollaan siinä tilanteessa, että historian pyörä pyörähtänyt sillä tavoin, että Saksa on nyt entisestään yhdentyväksi suunnitellun Euroopan liittovaltion kärkimaa. Brysselissä on EU:n päämaja, mutta Saksassa on Frankfurtissa EU:n rahoja hallitseva Euroopan keskuspankki, mikä osoittaa, että saksalaiset nousee aina Fenix-linnun tavoin. On ne vaan semmoisia. Mitähän Aatu-setä olisi nyt sanonut?
Todennäköisesti donnerwetter, tai jawohl.
Laajenna
ville.veitsi 30.01.2013 18:00
että onpa maailman kirjat sekaisin, kun saksalaiset käyvä kauppaa ja juutalaiset sotivat.
Laajenna
tuomoks 30.01.2013 18:07
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Valehtelet. Suuria vankimääriä on kyllä ohjailtu tarvittaessa piiskoin ja pampuin, mutta niillä ei yleensä isketä kuin kevyesti. Tämä on aivan normaalia. Filmiä sinulla ei tietenkään ole.

Rikollisten teloittaminen on aivan oikein.
Olet joskus kyllä hieman säälittävä tuossa uskossasi, mutta ei se nyt ole kovin harvinaista, eikä kai vaarallista terveydelle? - LOL!

Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Näytä se filmi.

Joskus ne valehtelevat, sillä ne on kuvattu neuvostoleireillä joskus ja jotkut ovat lavastettuja tai ne selitetään väärin
Kuten sanottu, sääli! Oletko todella kovin nuori? Kokematon ainakin, se on aika selvää!
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta