Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Ilkka Luoma 25.03.2015 08:18
Lainaus: Razor kirjoitti: Näytä viesti Enpä usko että edes tutkitaan koko asiaa, vai onko niistä joku ns. virallinen puolueeton tutkimus menossa?
Ei ilmeisestikään ole menossa, kuin ei myöskään Maidanilla!
Laajenna
ArmaFennica 25.03.2015 08:29
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Ei ilmeisestikään ole menossa, kuin ei myöskään Maidanilla!
>Yhä vaan yrittää siirtää aihetta.
-Sinulle olisi voinut vastatakin, jos olisit joskus itse vastaillut kysymyksiin.

Ei, olet vain levittämässä isäntiesi propagandaa täällä, ottamatta osaa keskusteluun tai vastaamatta aiheelliseen kritiikkiin.
Laajenna
Pukama 25.03.2015 16:32
Todellisuudessa ryssät polttivat Odessassa itsensä. Mutku aina ihan samalla tavalla kuin Saimaan kanavan tiellä? Aina on syy muissa, ei ikinä näissä rikkiviisaissa neropateissa itsessään. ryssien ainoa osaaminen on kätkeä viisautensa täydellisesti ja mälättää maailma täyteen idioottitason älyttömiä sepustuksiaan.

Odessassa putinin rosvot olivat kasanneet koko talon täyteen palavia ja räjähtäviä aineita. Nerokasta. Sitten kun syttyi, itketään netti kuudesti täyteen!

Oikeasti Darwin-palkinto noille "märttyyreille". Ihan taattua kehitysmaiden tumpeloiden jihadistitasoa koko ihmenerojen "supervalta".

Venäläiset ovat niin idiootteja, ettei ne ikinä tajua, millaisina tolloina koko maailma niitä pitää? Ihan pihalla kaikesta ja sitten tulevat muita neuvomaan ja tuppaavat vielä muka "johtamaan". HAH!
Laajenna
Ilkka Luoma 19.04.2015 12:26
" ... Vuonna 1931 Bandera oli Ukrainan nationalistijärjestön paikallisjohtaja. Hänet tuomittiin kuolemaan vuonna 1934 tapahtuneen Puolan sisäministerin Bronisław Pierackin murhan järjestämisestä, mutta tuomio muutettiin elinkautiseksi vankeusrangaistukseksi. Syyskuussa 1939 saksalaiset vapauttivat Banderan puolalaisesta vankilasta. ... " ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Stepan_Bandera -

Galitsian haamut ja kiovalaisten äärioikeiston kuoleman partiot periytyvät juuri tuosta henkilöstä - tänään syrjäytetyn ja laillisen presidentti Janukovytsin lähipiiri on paljoti murhattu ja tapettu - paljon uutisoitu myös Suomessa, galitsian haamilla on tiukan kurinalainen kansallissosialistinen metodi toimissaan, jossa Kiovan voima koettaa murskata suuret venäläisvähemmistöt ...
Laajenna
BLAST 19.04.2015 12:34
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Galitsian haamut ja kiovalaisten äärioikeiston kuoleman partiot periytyvät juuri tuosta henkilöstä - tänään syrjäytetyn ja laillisen presidentti Janukovytsin lähipiiri on paljoti murhattu ja tapettu - paljon uutisoitu myös Suomessa, galitsian haamilla on tiukan kurinalainen kansallissosialistinen metodi toimissaan, jossa Kiovan voima koettaa murskata suuret venäläisvähemmistöt ...
Mikäli Suomessa olisi korruptoinut presidentti joka ohajlisi Suomea diktaattorin lailla Suomen kohti huonoa elämää, varastaisi valtion kassasata omiin tarkoituksiin sekä tapattaisi omia kansalaisia niin olisin ehdottomasti lopettamassa kaiken kyseisen henkilön jäämistön SUomesta.

Hieno, että Ukrainassa reagoidaan eikä ryssien tule saada laiduntaa Ukrainassa. Näin ollen maan ent. dikattorin suku on väärässä maassa mikäli Venäjää ihannoidaan.
Laajenna
Video 19.04.2015 13:33
Ilkka Luomalta aivan asiallista pohdintaa. Asiat Ukrainassa ovat paljon kimurantimmat kuin annetaan ymmärtää. Äärioikeiston murhakampanja alkoi Maidanilta selkäänampumisina jatkuen Odessan polttomurhilla. Ei ihme että Venäjä reagoi Krimillä.
Laajenna
BLAST 20.04.2015 10:18
Lainaus: Video kirjoitti: Näytä viesti Ilkka Luomalta aivan asiallista pohdintaa. Asiat Ukrainassa ovat paljon kimurantimmat kuin annetaan ymmärtää. Äärioikeiston murhakampanja alkoi Maidanilta selkäänampumisina jatkuen Odessan polttomurhilla. Ei ihme että Venäjä reagoi Krimillä.
Ei olekkaan ihme sillä juuri näin Venäjä tekee. Sotilaallisesti puuttuu asioihin joihin sillä ei ole oikeutta puuttua.
Laajenna
thegodslayer 20.04.2015 15:14
Lainaus: Abulafi kirjoitti: Näytä viesti Sun tietolähteesi ovat laskeneet sulle luikuria. Blackwater-nimistä turvallisuusfirmaa ei enää ole.

CIA, FBI, Interpol ja Suomikin ovat toimineet yhteistyössä ukrainalaisviranomaisten kanssa jo vuosia. Tarkoituksena mm estää ydinmateriaalin salakuljetusta Venäjältä. Miksi näiden viranomaisten pitäisi poistua maasta jos ne haluavat auttaa Ukrainaa tärkeässä tehtävässä Ukrainan kutsumana?
Jos natsit muuttaisivat nimensä joksinkin muuksi niitä silti muistettaisiin natseina. Blackwater on muuttanut nimeä mutta organisaatio on pysynyt samana.
Laajenna
Ilkka Luoma 13.05.2015 13:24
Lainaus: BLAST kirjoitti: Näytä viesti Ei olekkaan ihme sillä juuri näin Venäjä tekee. Sotilaallisesti puuttuu asioihin joihin sillä ei ole oikeutta puuttua.

Venäjä on perustellut toimiaan Kosovon esimerkillä, jossa USA kävi sotahyökkäykseen suoraan - ilman mitään mandaattia. SAmoin USA aloitti rujon sodan Irakissa - jälleen ilman mitään mandaattia!
Laajenna
Ilkka Luoma 08.06.2015 07:21
Miksi lännessä halutaan unohtaa kokonaan tämä topicin puoli asiassa?!

HS: Obama: Venäjän aggression vastustaminen G7-kokouksen pääpuheenaihe
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1433641238972…. ... Kuuluuko maailman suurin teollisuusmaa ja maailman suurin talous - Kiina G7 maihin? Kuinka suuri olisi kokonaisresursseiltaan maailman suurin raaka-aineaitta Venäjä ja maailman suurin liukuhihna Kiina - yhdessä? Nyt voidaan ymmärtää, miksi Obama puhuu noin kuin puhuu.

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a143364123...06ae8936154948

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1433641238972 -
Laajenna
Ilkka Luoma 08.06.2015 07:22
Lainaus: thegodslayer kirjoitti: Näytä viesti Jos natsit muuttaisivat nimensä joksinkin muuksi niitä silti muistettaisiin natseina. Blackwater on muuttanut nimeä mutta organisaatio on pysynyt samana.

Suomalaiset natofanaatikot ja russofobistit kieltävät tämän jyrkästi - tuntematta asiaa lainkaan!
Laajenna
Rajajoki 08.06.2015 08:12
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Venäjä on perustellut toimiaan Kosovon esimerkillä, jossa USA kävi sotahyökkäykseen suoraan - ilman mitään mandaattia. SAmoin USA aloitti rujon sodan Irakissa - jälleen ilman mitään mandaattia!
USA ei miehitä Kosovoa eikä Irakia. Venäjä miehittää osaa Ukrainaa ja Georgiaa.
Laajenna
Ilkka Luoma 08.07.2015 17:53
USA rahoittaa kiovalaisten taistelu-yhtymiä, on jo toimittanut sotilaita kouluttamiseen, aseita - myös äärinationalisteille ...

~ http://www.state.gov/p/eur/rls/rm/2013/dec/218804.htm -
Laajenna
Ilkka Luoma 08.07.2015 17:54
Lainaus: Rajajoki kirjoitti: Näytä viesti USA ei miehitä Kosovoa eikä Irakia. Venäjä miehittää osaa Ukrainaa ja Georgiaa.
Venäjä ei pommittanut Ukrainaa - Krimillä ei tullut edes ihmisuhreja, mutta Kosovo pommitettiin USAF toimesta, ilman mitään mandaattia - yli 500 tapettua siviiliä jne .. ...
Laajenna
ArmaFennica 13.07.2015 07:15
Lainaus: Rajajoki kirjoitti: Näytä viesti Linkkisi ovat kaksi vuotta vanhoja, ennen Ukrainan kriisiä js nämä ääriokristolaiset pyssymiehet ovat laillista hallistusta vastaan, aivan kuten separatistit ja ryssät. Paskasakkia kaikki.
>Mutta oikean sektorin 3% eivät saa naapurivallalta avustusta, rahaa, aseita, miesvoimaa... jne.
-Kuitenkin fasistisen Venäjän äänitorvet toitottavat kovaan ääneen näitä todella pienen vähemmistön edustajia samalla kun Federaation lennokit käyvät palveluksesta otetulla lomalla Ukrainassa.

Ilkka Luoman syyt ovat hämärän peitossa.
-Saako hän rahaa tuosta yrittämisestä, vai onko taustalla Neuvostoliiton ihannointi, jonka on suvereenisti siirtänyt Venäjään?
Laajenna
Ilkka Luoma 19.07.2015 11:04
Galitsian haamut, äärinationalistit rajuissa yhteenotoissa Länsi-Ukrainassa. Joukkiot tunnetaan kiovalaispakolaisten piireissä myös 'kuoleman partioina', jotka metsästävät venäläismielisiä - ja haluavat Ukrainan liikahtavan "natsismin" suuntaan - muistaen II Maailmansodan SS-ajat ... ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/a...774271365.html -
Laajenna
Rajajoki 19.07.2015 14:49
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Galitsian haamut, äärinationalistit rajuissa yhteenotoissa Länsi-Ukrainassa. Joukkiot tunnetaan kiovalaispakolaisten piireissä myös 'kuoleman partioina', jotka metsästävät venäläismielisiä - ja haluavat Ukrainan liikahtavan "natsismin" suuntaan - muistaen II Maailmansodan SS-ajat ... ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/a...774271365.html -
Ilkka Luoman haamu Savonlinnan yössä...
Laajenna
.__. 19.07.2015 15:59
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Suomalaiset natofanaatikot ja russofobistit kieltävät tämän jyrkästi - tuntematta asiaa lainkaan!
Suomalaiset ProNato-trollerit eivät välitä tosiasioista - he vain jankuttavat niitä samoja vanhoja valheitaan 24/7.
Laajenna
.__. 19.07.2015 16:00
Lainaus: Rajajoki kirjoitti: Näytä viesti Ilkka Luoman haamu Savonlinnan yössä...
Kato, pikku-natsi Rajajokikin tuli tänne haaskalle ja lätkyttelemään paskaansa.
Laajenna
Rajajoki 19.07.2015 16:09
Lainaus: .__. kirjoitti: Näytä viesti Kato, pikku-natsi Rajajokikin tuli tänne haaskalle ja lätkyttelemään paskaansa.
Todella tulin teidän venäjäimupoikien INTERnatsien pahanhajuiselle haaskalle katsomaan, kuinka Putinin paska lentää!
Laajenna
ArmaFennica 19.07.2015 16:12
Lainaus: .__. kirjoitti: Näytä viesti Suomalaiset ProNato-trollerit eivät välitä tosiasioista - he vain jankuttavat niitä samoja vanhoja valheitaan 24/7.
>Paitsi ettei sellaisia ProNATO-trolleja ole olemassakaan. On kyllä Federaation maksettuja aiheen hämmentäjiä, Venäläisiä häiritsijöitä.

Mutta mielenkiinnosta; anna esimerkkejä noista samoista vanhoista valheista, joita väität "proNATO-trollien" levittävän.
-vaikka ihan asialista.
Laajenna
Ilkka Luoma 21.07.2015 04:13
Nyt alkaa tapahtumaan - ovatko galitsian haamut ryhtyneet nyt avoimeen sotaan kiovalaisia vastaan?

~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201...59112_ul.shtml -

"Galitsian haamut, joskus kuoleman partioiksikin nimetyt SS-Galitsian perilliset - näinköhän Maidanin verimellakat ja Odessan murhapolttokin saa konkretiaa ..."
Laajenna
tomsteri2 21.07.2015 04:30
Lainaus: ArmaFennica kirjoitti: Näytä viesti >Paitsi ettei sellaisia ProNATO-trolleja ole olemassakaan. On kyllä Federaation maksettuja aiheen hämmentäjiä, Venäläisiä häiritsijöitä.

Mutta mielenkiinnosta; anna esimerkkejä noista samoista vanhoista valheista, joita väität "proNATO-trollien" levittävän.
-vaikka ihan asialista.
Vaikka: Putin ei ole pyytänyt anteeksi Neukkujen tekoja.
Laajenna
Ilkka Luoma 30.07.2015 16:19
Mikä tulee olemaan Suomen osuus EU-rahoituksesta? Koskeeko avustus kiovalaisten toimia ja Venäjä hoitaa Krimin ja Donpassin? Entä miten hoidetaan galitsialaiset äärinationalistit eli Maidanin kuolemanpartiot? Hyötyykö EU-rahoituksesta se aivan tavallinen ukrainalainen, nythän Krimiltä löytyy kiovalaisille paljon työpaikkoja ja töitä haetaankin nyt Krimiltä.

~ http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kri...es=og.comments -

~ http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kri...04838_uk.shtml -
Laajenna
Ilkka Luoma 01.08.2015 08:47
Ehkä nyt saamme sitä oikeampaa tietoa Suomeenkin. Jos manipulointia - niin sitten molemmin puolin. Meillä täällä Suomessa on paljon luuloista väitteitä ja värittyneitä puolitotuuksia esittäjänsä mielihalujen mukaisesti.

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a143831606...1&ref=fb-share -

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1438316069914 -
Laajenna
Rajajoki 01.08.2015 09:16
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Ehkä nyt saamme sitä oikeampaa tietoa Suomeenkin. Jos manipulointia - niin sitten molemmin puolin. Meillä täällä Suomessa on paljon luuloista väitteitä ja värittyneitä puolitotuuksia esittäjänsä mielihalujen mukaisesti.

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a143831606...1&ref=fb-share -

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1438316069914 -
Mitä oikein yrität änkyttää?
Laajenna
.__. 01.08.2015 10:18
Lainaus: Rajajoki kirjoitti: Näytä viesti Mitä oikein yrität änkyttää?
Etkö natsi osaa lukea?

Tai käyttää linkkejä?
Laajenna
Rajajoki 01.08.2015 10:42
Lainaus: .__. kirjoitti: Näytä viesti Etkö natsi osaa lukea?

Tai käyttää linkkejä?
Vedä sinä käteen.
Laajenna
Ilkka Luoma 25.08.2015 18:14
Ylen toimittaja Ukrainassa: Täällä liikkuu huhuja, että Venäjä valmistelee hyökkäystä ~ http://yle.fi/uutiset/ylen_toimittaj...kaysta/8251182 -

... Miksi donpassilaisten ei anneta äänestää omasta kohtalostaan, vaikkapa ETYJ/ YK' n valvonnassa?
Laajenna
Koba 25.08.2015 18:18
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Ylen toimittaja Ukrainassa: Täällä liikkuu huhuja, että Venäjä valmistelee hyökkäystä ~ http://yle.fi/uutiset/ylen_toimittaj...kaysta/8251182 -

... Miksi donpassilaisten ei anneta äänestää omasta kohtalostaan, vaikkapa ETYJ/ YK' n valvonnassa?
Krimille päästettiin ulkomailta vaaleja valvomaan vain eurooppalaisia uusnatseja ja suomesta 1 uus-stalinisti.ETYJ estettiin tulemasta.
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta