Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Ilkka Luoma 05.05.2014 14:51
Ukrainan Odessassa poltettiin roviolla ammattiyhdistysten taloon ~40 ihmistä. Ketkä olivat asialla? Maidan aukiolla tapettiin kiikaritähtäimin ~100 ihmistä – ketkä olivat asialla? Krim vapautettiin tai vallattiin – Venäjä oli asialla, kuolleita 0-1 ihmistä. Itä-Ukrainassa halutaan ylläpitää omaa kulttuuria ja omaa kieltä – liittovaltion oletetaan edesauttavan tätä, ketkä asialla? Venäläismieliset.

Nyt Venäjä vaatii YK turvaneuvostoa koolle päättämään mitä tehdään Odessan polttomurhan jälkeen. Venäjä haluaa asian tutkintaan. Mitä tapahtuu YK:n turvaneuvostossa? YK:n turvaneuvosto valtuutti aikanaan USA:n ja lähinnä läntisen yhteisön (EU) pommittamaan Libyaa 1], jotta saadaan maan diktaattori Muammar Gaddafi eroamaan – hänet tapettiin. Venäjä ei vastustanut YK:ssa USA:n ja tämän liittolaisten pommituksia.


Entä nyt – Odessan polttomurhan jälkeen? Saako Venäjä luvan USA:lta pommittaa Kiovan vaselleja, kun Maidan aukion tutkimuksetkin ovat ”siirapissa ja tervassa”? Löydetäänkö Odessan miehet ja saadaanko heidät vastuuseen? Entä Maidanin sala-ampujat? Miten me täällä Suomessa rinnastamme USA:n Libya pommitukset ja miten mahdollisen Venäjän väliintulon Ukrainassa?


Kosovo repäistiin aikanaan YK:n lausekkein sen emomaasta Serbiasta

Oli syntynyt paljon kuolleita, ja Nato-sotakoneet USA:n johtamina olivat jo pommittaneet rankasti entistä Jugoslaviaa, jonka hajoaminen alkoi heti, kun ”diktaattori” Josif Broz Tito kuoli. Samoin Libyankin kaaostila alkoi heti Gafddafin tiukan otteen hellittäessä. Irak lienee samantyyppisen kehityksen alaisena – USA operoi aikansa ja maa on puolittaisessa uskontojen ja heimojen ”sisällissodassa” - mitä USA:n välissäolo sai aikaiseksi?


Mihin unohtuivat itse ukrainalaiset?
[Ukrainan kriisillä on monet kasvot ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/0...et-kasvot.html - ]

Maassa on vahva venäläisvaikute ja voimakas nationalismi, joka kumpuaa jo II Maailmansodan ajoilta – Ukrainan juutalaiset kaasutettiin ja poltettiin paljolti myös ukrainalaisten SS-keskitysleirimiesten 2] ja -naisten toimesta. Nyt Ukrainasta muuttoaalto Israeliin on lisääntynyt voimakkaasti – tämä tietää paljon uusia ja laittomia siirtolaiskuntia palestiinalaisten alueille Lähi-idässä 3].

Tiedämme senkin, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on harvinaisen hyvissä väleissä Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kanssa – tämä johtuu siitä, etä Putinilla on hyvin suotuisa käsitys ja käsittelytapa omia juutalaisiaan kohtaan Venäjällä – puhutaankin, etä Putinissa on juutalaista verta suonissaan [?]


Miksi USA häärii Ukrainassa?

Tätä asiaa kysyttäessä vaalikiertueella olevalta - virkavapaakomissaari Olli Rehniltä [Kesk.], antoi hän selvän vastauksen: ”EU tarvitsee USA:n tuen ja avun, lisäksi USA luo EU-Euroopalle sen tarvitseman sotilaallisen turvan ja ”(ydin)asesateenvarjon” - lisäksi Rehn totesi kysymykseen: ”Voidaanko USA ”korvata” sotilaallisesti omalla EU-puolustusjärjestelyillä, ottaen siihen mukaan Venäjä” – niin Rehn: ”Tämä ei ole realismia, me olemme länttä ja USA:n vaikute on niin suuri, vähintäänkin taloudellisesti”. … -lauseet eivät ole sanatarkka toisto Rehnin Helsingin Hakaniementorilla tapahtuneesta vaalikeskustelusta sunnuntailta 4. toukokuuta 2014.


Mitä nyt tapahtuu Ukrainassa?

USA:n on hellitettävä otteensa – vahvistetusti tiedämme, että CIA ja FBI ovat jo Kiovassa neuvoineen ja mittavine apuvälineineen, mukana kuuluu olevan lisäksi amerikkalaisten ”yksityisarmeija” Blackwater … onko Itä-Ukrainassa venäläisten vastineet ”Mustalle vedelle”, ... tähän ei ole vahvistettua näyttöä … Venäjän on myös käytettävä valtaansa, mutta turvattava, ettei konflikti paisu veljessodaksi, siksi likeiset ovat veri-, kulttuuri- ja kielisiteet – slaavilainen reviiripuolustus 4] on käynnissä ---


Suomella voisi olla erinomainen rooli välittäjänä 5] -

Venäjä tietää, että kansakuntamme ei halua Natoon 6], olemme sotilaallisesti puolueettomia ja meillä on YK-rauhanturvaamistehtävien myötä hieno kokemus olla vaikeissakin paikoissa. Venäläiset luottavat meihin enemmän kuin ruotsalaisiin, ja Itävalta kuin Irlantikin ovat kaukana tapahtumista. Lisäksi niin USA:ssa, EU:ssa kuin Venäjällä tiedetään, että olemme niin itää kuin länttä. Olemme siis erinomaisia rauhanvälityskandidaatteja Ukraina tilanteeseen. Lisäksi presidentti ja Natoon jenkaajalle Martti Ahtisaarelle 7] on myönnetty Nobelin rauhanpalkinto!

VIITTEET
1] YK Turvaneuvosto - Libya, Syyria ja nyt Ukraina? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...-turvaneuvosto -
2] Ukrainalaiset Saksan kolmannen valtakunnan SS-joukoissa [Waffe] ~ http://de.wikipedia.org/wiki/14._Waf...lizische_Nr._1) -
2] Ukrainalaiset keskitysleirivartijat Treblinkassa ~ http://personal.inet.fi/koti/kkoskela/treblink.htm -
3] Lähi-itä – juutalaiset ja palestiinalaiset ~ http://www.tiede.fi/keskustelu/7703/..._aitansa_takaa – 16645/1152510 -
4] Slaavilaista reviirirulettia! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...assa-voittajia -
5] Suomalaiset rauhanvälittäjät Ukrainaan? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...a-case-ukraina -
6] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustel....php?t=1029728 -
7] Rauhannobbelisti jenkaa meitä suomalaisia Natoon! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustel....php?t=1052002 -


EXTRA
Amerikkalaisuutta parhaimmillaan! ~ http://youtu.be/jxtpJrhAh94 – The Boss Bruce Springsteen
Kuka sitä Syyriaa oikein lietsoo? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustel...d.php?t=952149 -


Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka

AL US Vf IL BL - BLOG 35407
---05052014---

doc.: odessan_miehet_05052014.doc – OpenOffice Writer
Odessan miehet ~ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Odessa_File_(film) -
613 | 5938

[1]
Laajenna
Abulafi 05.05.2014 14:58
Sun tietolähteesi ovat laskeneet sulle luikuria. Blackwater-nimistä turvallisuusfirmaa ei enää ole.

CIA, FBI, Interpol ja Suomikin ovat toimineet yhteistyössä ukrainalaisviranomaisten kanssa jo vuosia. Tarkoituksena mm estää ydinmateriaalin salakuljetusta Venäjältä. Miksi näiden viranomaisten pitäisi poistua maasta jos ne haluavat auttaa Ukrainaa tärkeässä tehtävässä Ukrainan kutsumana?
Laajenna
Koba 05.05.2014 15:08
Lainaus: Abulafi kirjoitti: Näytä viesti Sun tietolähteesi ovat laskeneet sulle luikuria. Blackwater-nimistä turvallisuusfirmaa ei enää ole.

CIA, FBI, Interpol ja Suomikin ovat toimineet yhteistyössä ukrainalaisviranomaisten kanssa jo vuosia. Tarkoituksena mm estää ydinmateriaalin salakuljetusta Venäjältä. Miksi näiden viranomaisten pitäisi poistua maasta jos ne haluavat auttaa Ukrainaa tärkeässä tehtävässä Ukrainan kutsumana?
Nämä CIA:n henkilöt Ukrainassa saattavat paljastaa Venäläisten kätyrit Ukrainan hallinnossa.Skisi on aloitettu massiivinen propaganda sitä vastaan.Suomalaiset nettidesantit mukana.
Laajenna
Abulafi 05.05.2014 15:16
Lainaus: Koba kirjoitti: Näytä viesti Nämä CIA:n henkilöt Ukrainassa saattavat paljastaa Venäläisten kätyrit Ukrainan hallinnossa.Skisi on aloitettu massiivinen propaganda sitä vastaan.Suomalaiset nettidesantit mukana.
Mä jaksan ihmetellä näitä nettidesantteja joita ei tunnu suomalaisten etu kiinnostavan. Myydään ja mannut jotta saadaan Audi tai Bemari. Ei suomalaisetkaan nyt toivottavasti noin helppoon mene.

Saahan sitä Venäjän etua ajaa mutta mieluummin sellaisin faktoin jotka eivät niin helpostu osoittaudu valheeksi. Ja jos asiasta näiltä kysyy, ne häviävät kuin kusi Uraliin. Trolli mikä trolli. Senpä tähden ne eivät juuri vastauksia saa vaikka monelle palstalle spämmäävätkin.
Laajenna
demarien viholl.no1 05.05.2014 15:24
..olen abulafin kanssa samaa mieltä, ihmetellä täytyy.
Kuinka esim. nato nähdään "lähentyvän", kun eri maiden kansalaiset haluavat natoon, se on demokratiaa.
Mistä löytyy aina joku porukka joka on valmiina myymään kotimaansa? Ihan mihin ilman suuntaan tahansa. 70-luvulla jopa sdp oli siihen valmiina skdl:n kanssa,..
Laajenna
Hejjaa 05.05.2014 16:47
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Ukrainan Odessassa poltettiin roviolla ammattiyhdistysten taloon ~40 ihmistä. Ketkä olivat asialla? Maidan aukiolla tapettiin kiikaritähtäimin ~100 ihmistä – ketkä olivat asialla? Krim vapautettiin tai vallattiin – Venäjä oli asialla, kuolleita 0-1 ihmistä. Itä-Ukrainassa halutaan ylläpitää omaa kulttuuria ja omaa kieltä – liittovaltion oletetaan edesauttavan tätä, ketkä asialla? Venäläismieliset.
On varsin hyvin tiedossa, että laitonta juutalaisoligarkkihallintoa tukevat (juutalaiset) neonatsit juutalaismielisen johtajansa alaisuudessa heittivät polttopullot. Luuletko vakavissasi, että perusukrainalaiset massamurhaisivat naisia ja lapsia? Klitchkokin on juutalainen, jos et sattunut tietämään.

Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Nyt Venäjä vaatii YK turvaneuvostoa koolle päättämään mitä tehdään Odessan polttomurhan jälkeen. Venäjä haluaa asian tutkintaan. Mitä tapahtuu YK:n turvaneuvostossa? YK:n turvaneuvosto valtuutti aikanaan USA:n ja lähinnä läntisen yhteisön (EU) pommittamaan Libyaa 1], jotta saadaan maan diktaattori Muammar Gaddafi eroamaan – hänet tapettiin. Venäjä ei vastustanut YK:ssa USA:n ja tämän liittolaisten pommituksia.
Miksi Venäjän rikollinen oligarkkihallinto vastustaisi samaan hullulahkoon kuuluvan usalaisen rikollisoligarkian pommituksia? Ponnetonta Syyriankin tapauksessa.


Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Kosovo repäistiin aikanaan YK:n lausekkein sen emomaasta Serbiasta

Oli syntynyt paljon kuolleita, ja Nato-sotakoneet USA:n johtamina olivat jo pommittaneet rankasti entistä Jugoslaviaa, jonka hajoaminen alkoi heti, kun ”diktaattori” Josif Broz Tito kuoli. Samoin Libyankin kaaostila alkoi heti Gafddafin tiukan otteen hellittäessä. Irak lienee samantyyppisen kehityksen alaisena – USA operoi aikansa ja maa on puolittaisessa uskontojen ja heimojen ”sisällissodassa” - mitä USA:n välissäolo sai aikaiseksi?
On hyvin tiedetty ja todistettu asia, että Jugoslavian serbien syyksi laitetut murhaamiset suoritti CIA muiden lännen tiedustelupalvelujen avustamina.


Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Maassa on vahva venäläisvaikute ja voimakas nationalismi, joka kumpuaa jo II Maailmansodan ajoilta – Ukrainan juutalaiset kaasutettiin ja poltettiin paljolti myös ukrainalaisten SS-keskitysleirimiesten 2] ja -naisten toimesta. Nyt Ukrainasta muuttoaalto Israeliin on lisääntynyt voimakkaasti – tämä tietää paljon uusia ja laittomia siirtolaiskuntia palestiinalaisten alueille Lähi-idässä 3].

Tiedämme senkin, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on harvinaisen hyvissä väleissä Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kanssa – tämä johtuu siitä, etä Putinilla on hyvin suotuisa käsitys ja käsittelytapa omia juutalaisiaan kohtaan Venäjällä – puhutaankin, etä Putinissa on juutalaista verta suonissaan [?]
Ukrainalaisia juutalaisia ei kaasutettu, niinkuin ei minkään maan juutalaisia. Ukrainan todellinen kansallistaistelija Bandera kumppaneineen sitävastoin vietiin keskitysleireille, koska ei ollut kommunistien eikä natsien etu, että Ukrainassa vallan olisivat saaneet todelliset ukrainalaiset, eivätkä juutalaissyöpäläiset, niinkuin esimerkiksi nyt on käynyt taas.

Mitä tulee Putinin hyviin väleihin Netanjahun kanssa- ainahan juutalaisrikolliset ovat hyvää pataa keskenään.


Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Miksi USA häärii Ukrainassa?
Ukrainassa on kaasua ja se on portti Mustalle merelle ja Kaspialle.
Laajenna
Ilkka Luoma 06.05.2014 08:11
SENT
Cc: kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi ; mari.kiviniemi@eduskunta.fi ; teija.tiilikainen@fiia.fi ; mika.aaltola@fiia.fi ; hanna.smith@helsinki.fi ; jutta.urpilainen@vm.fi ; ben.zyskowitz@eduskunta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; puheenjohtaja@keskusta.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; martti.ahtisaari@cmi.fi ; presidentti@tpk.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; pekka.haavisto@formin.fi ; paavo.vayrynen@keskusta.fi ; seppo.kaariainen@eduskunta.fi ; pertti.salolainen@eduskunta.fi ; Sasi Kimmo ; ilkka.kanerva@eduskunta.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; carl.haglund@defmin.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; Olli.REHN@ec.europa.eu

Sent: Monday, May 05, 2014 10:41 PM
Subject: KANSALAISKIRJOITUS - Galitsian haamut Ukrainan yöstä
...

Galitsian haamut Ukrainan yöstä
(Ukrainan kohta hallitsematon eskalaatio on suurvaltapeliä, jossa EU pelaa hanttikorteilla, USA:n pitäessä ässiäkäsissään - Ukrainan hajanainen kansa on sensijaansivuroolissa, ei edes korttien jakajana ja Venäjällä ovat Jokerit taskussaan)
Laajenna
\o/ 06.05.2014 10:55
Lainaus: demarien viholl.no1 kirjoitti: Näytä viesti Mistä löytyy aina joku porukka joka on valmiina myymään kotimaansa? Ihan mihin ilman suuntaan tahansa. 70-luvulla jopa sdp oli siihen valmiina skdl:n kanssa,..
En tiiä. Ehkä se on joku patologinen persoonallisuushäiriö. Joku traumaattinen kompleksi siitä, että isä(nmaa) käyttäytyi näiden potilaiden mielestä epäreilusti.

Anneksoivathan nuo kaksi kuuluisaa diktaattorikaverustakin heti ensimmäiseksi omat synnyinmaansa ja vetivät turpaan jos oli vastaan sanomista.

Toista kai otti kupoliin, kun ei huolittu taideopiskelijaksi. Toista vissiin se, että koki tuomiot pankki- ja maantierosvoudesta jotenkin epäoikeudenmukaisiksi. "Kyllähän mulla on oikeus tappaa ja ryöstää, kun alkkis faija hakkas!"
Laajenna
Tako1 06.05.2014 14:32
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Ukrainan Odessassa poltettiin roviolla ammattiyhdistysten taloon ~40 ihmistä. Ketkä olivat asialla? Maidan aukiolla tapettiin kiikaritähtäimin ~100 ihmistä – ketkä olivat asialla? Krim vapautettiin tai vallattiin – Venäjä oli asialla, kuolleita 0-1 ihmistä. Itä-Ukrainassa halutaan ylläpitää omaa kulttuuria ja omaa kieltä – liittovaltion oletetaan edesauttavan tätä, ketkä asialla? Venäläismieliset.
Mistä johtuu, että maailmassa on ihmisiä, joiden mielestä tappaminen toisen ideologian puolesta on oikein, mutta vastakkaisen ideologian puolesta paha? Missä on Ilkan kyky tuntea empatiaa toista ihmistä kohtaan?

Ukrainassa, tuossa mediasodassa, tapetaan puolin ja toisin, silti et kykene tuntemaan empatiaa vastapuolta kohtaan. Ja vielä lähetät näitä provoja eduskuntaan, huh sentään.
Laajenna
Ilkka Luoma 12.05.2014 10:31
Mielenkiintoista, kun lännenmiehet eivät millään tavoin noteeraa satojen tuhansien ihmisten kiistatonta tahdonilmaisua Itä-Ukrainasta - Maidan aukiolle riitti parikymmentätuhatta mellakoitsijaa, niin EU ja USA käänsivät takkinsa - mistäköhän syystä?
Laajenna
mies100 12.05.2014 11:00
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Mielenkiintoista, kun lännenmiehet eivät millään tavoin noteeraa satojen tuhansien ihmisten kiistatonta tahdonilmaisua Itä-Ukrainasta - Maidan aukiolle riitti parikymmentätuhatta mellakoitsijaa, niin EU ja USA käänsivät takkinsa - mistäköhän syystä?

Hyväksyisitkö tuloksen Suomessa, jos olisi järjestetty samanlainen ns. kansanäänestys EUsta ja KYLLÄ-puoli olisi voittanut?
Etköhän olisi huutamassa äänestyksen epärehellisyyttä ja laittomuutta.
Laajenna
Kari J. Mattila 12.05.2014 11:15
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Mielenkiintoista, kun lännenmiehet eivät millään tavoin noteeraa satojen tuhansien ihmisten kiistatonta tahdonilmaisua Itä-Ukrainasta - Maidan aukiolle riitti parikymmentätuhatta mellakoitsijaa, niin EU ja USA käänsivät takkinsa - mistäköhän syystä?
Kyllähän nämä kansanäänestykset ja niiden järjestäminen jo osoittaa että venäläisillä on suuri hätä kun heitä tapetaan ja poltetaan. Jos venäläisillä olisi hyvät olot Ukrainassa niin ketään ei kiinnostaisi vaatia kansanäänestyksiä.
Laajenna
Iku_Turso 12.05.2014 11:18
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Mielenkiintoista, kun lännenmiehet eivät millään tavoin noteeraa satojen tuhansien ihmisten kiistatonta tahdonilmaisua Itä-Ukrainasta - Maidan aukiolle riitti parikymmentätuhatta mellakoitsijaa, niin EU ja USA käänsivät takkinsa - mistäköhän syystä?
Lopeta Luoma se disinformaation suoltaminen.

----Mikä on venäläisseparatistien todellinen kannatus?

Alueella tehdyissä puolueettomissa mittauksissa itsenäistymistä Ukrainasta on kannattanut korkeimmillaan vain 30 prosenttia väestöstä, useimmiten vähemmän.Eiliset äänestykset osoittavat, että venäläisseparatisteilla on kannatusta, mutta juuri muuta johtopäätöstä niistä ei voi vetää.--

--- Venäjällä ei ehkä ole selvää suunnitelmaa. Se haluaisi Kiovassa valtaan itselleen myötämielisen hallinnon, mutta se ei niin vain onnistu. Länsimielisyys on kriisin seurauksena lisääntynyt.--

Ulkopoliittisen instituutin tutkijan Kristi Raik.--

Maksetaako sinulle Luoma palkka Tehtaankadulta ruplissa vai euroissa?
Laajenna
Kari J. Mattila 12.05.2014 11:20
Lainaus: Iku_Turso kirjoitti: Näytä viesti
Maksetaako sinulle Luoma palkka Tehtaankadulta ruplissa vai euroissa?
Missä valuutassa Ukrainan fasistijuntta maksaa palkkaa sinulle että valehtelet ja esität disinformaatiota. Vai onko maksajana Nato tai USA?
Laajenna
Iku_Turso 12.05.2014 11:43
Lainaus: Kari J. Mattila kirjoitti: Näytä viesti Missä valuutassa Ukrainan fasistijuntta maksaa palkkaa sinulle että valehtelet ja esität disinformaatiota. Vai onko maksajana Nato tai USA?
Jäkäjäkä.
Laajenna
Markka1 12.05.2014 11:50
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Mielenkiintoista, kun lännenmiehet eivät millään tavoin noteeraa satojen tuhansien ihmisten kiistatonta tahdonilmaisua Itä-Ukrainasta - Maidan aukiolle riitti parikymmentätuhatta mellakoitsijaa, niin EU ja USA käänsivät takkinsa - mistäköhän syystä?
Eivät uskalla sekaantua asioihin. Sotakalustonsa varjolla tapahtuu vain pullistelu. Onneksi se jää siihen, kuin pikkupoikien nalipyssyjen päksyttely.

Eu, on kiristämässä pakotteita, joka taas tarkoittaa sitä, että eu, syventää omaa monttuaan. Eu, on jo mutenkin hyvin vakavissa ongelmissa, ja syventää niitä lisää, ihan itse.
Laajenna
Markka1 12.05.2014 11:54
Suomi on eu,ssa. Ja eu, sooloilee venäjälle. Suomi parka koittaa olla sivussa,en se minä halua riidellä. Eu, se riitelee. Tähän tyyliin. Eli, eu, on hajoamassa. Usa, katselee avuttomana sivusta voiden tehdä yhtikäs mitään. Ja hyvä, todella hyvä näin, sillä kyllä venäjän asiat ei kuulu ulkopuolisille. Muistakkaa aina tämä. Ei sotaa lietsoen saada maapallolle rauhaa.
Laajenna
Markka1 12.05.2014 11:57
Jussiin kun päästään, on ukrainalaiset hyvissä käsissä.
Laajenna
mies100 12.05.2014 13:15
Lainaus: Markka1 kirjoitti: Näytä viesti Suomi on eu,ssa. Ja eu, sooloilee venäjälle. Suomi parka koittaa olla sivussa,en se minä halua riidellä. Eu, se riitelee. Tähän tyyliin. Eli, eu, on hajoamassa. Usa, katselee avuttomana sivusta voiden tehdä yhtikäs mitään. Ja hyvä, todella hyvä näin, sillä kyllä venäjän asiat ei kuulu ulkopuolisille. Muistakkaa aina tämä. Ei sotaa lietsoen saada maapallolle rauhaa.

Voi sinua raukkaa. Haluat olla vapaaehtoisesti liekanarussa Venäjään.
Sinä kävisit kauppaa vaikka itse Saatanan kanssa.
Missä on moraalisi?
Laajenna
mies100 12.05.2014 13:17
Lainaus: Markka1 kirjoitti: Näytä viesti Jussiin kun päästään, on ukrainalaiset hyvissä käsissä.

Jussiin menness Itä-Ukrainassa on käynnissä sota, jossa kuolee paljon siviilejä, jotka eivät älyä pysyä poissa sodan jaloista.
Laajenna
Koba 12.05.2014 13:21
Lainaus: Markka1 kirjoitti: Näytä viesti Jussiin kun päästään, on ukrainalaiset hyvissä käsissä.
Tarkoitatko hyvissä käsissä kuten 30.luvulla.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor
Laajenna
Kari J. Mattila 12.05.2014 13:26
Lainaus: mies100 kirjoitti: Näytä viesti Voi sinua raukkaa. Haluat olla vapaaehtoisesti liekanarussa Venäjään.
Sinä kävisit kauppaa vaikka itse Saatanan kanssa.
Missä on moraalisi?
Miksi sinä haluat olla vapaaehtoisesti USA:n rahoittaman fasistijuntan liekanarussa räksyttämässä ryssävihaa Suomessa? Missä on moraalisi?
Laajenna
mies100 12.05.2014 13:26
Donetskin kansantasavallan hallitus ajaa kansansa ahdinkoon.

Tasavaltaa ei tulla liittämään Venäjään, koska Venäjä ei ota sitä. Krim riitti.
Tasavalta jää kummajaiseksi, jota ei hyväksytä kansainvälisiin järjestöihin eikä sen kanssa käydä kauppaa.
Donetskin johtohenkilöt joutuvat epäilemättä USAn ja EUn pakotelistoille.
Donetskiin perustetaan oma laiton armeija ja hallinto. Tätä ei voi Kiovan keskushallinto hyväksyä. Seurauksena voimatoimet ja sota.

Millä perusteella Donetsk on hyvissä käsissä Jussiin mennessä?
Laajenna
Ilkka Luoma 12.05.2014 18:46
Donpassin alue haluaa parempaa elintasoa - liittyttämällä itsensä Venäjään, entä Putin?
Laajenna
Ilkka Luoma 21.06.2014 11:20
Kummalla on yksityissotilaita Ukrainassa - lännenmiehiltä vai venäläisiltä?
Laajenna
Tarkkailija84 21.06.2014 11:25
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Kummalla on yksityissotilaita Ukrainassa - lännenmiehiltä vai venäläisiltä?
Varmaan niitä on kummallakin, mutta venäläisiä yksityissotilaita on ainakin sata kertaa enemmän kuin länsimaalaisia ja tämä on faktaa.
Laajenna
tuomoks 21.06.2014 11:42
Lainaus: Tarkkailija84 kirjoitti: Näytä viesti Varmaan niitä on kummallakin, mutta venäläisiä yksityissotilaita on ainakin sata kertaa enemmän kuin länsimaalaisia ja tämä on faktaa.
Voihan tietysti olla, mutta "lännenmiehistä" ei ole kuvia aseineen, kuten aikalailla eri lähteistä, jopa venäläisistä, niistä "idänmiehistä" - LOL!

No, Mattila ja Luoma jatkavat sitä samaa provojen kopioimista ketjusta ketjuun - ei mitään uutta, mutta se tosin on aika kyllästyttävää - heh!
Laajenna
Video 21.06.2014 12:07
Jotenkin ymmärrän Venäjän turhautumisen sillä länsi on niin monet kerrat kävellyt Venäjän yli toimissaa. Mitä tapahtuu kulisseissa sitä ei tällä palstalla kukaan tiedä. Yksi asia on kuitenkin varma eli totuus riippuu kenenkä kirjoittamaa mediaa luet tai kuuntelet.

Lännen hätä Venäjän suunnanmuutoksesta on saanut housuja tutisemaan osoituksena lännen lähentyminen Iranin kanssa. Iran saa rakennella ydinvoimaloitaan kunhan se vain saadaan pois Venäjän ja Kiinan kaveripiiristä.
Laajenna
tuomoks 21.06.2014 20:54
Lainaus: Video kirjoitti: Näytä viesti Jotenkin ymmärrän Venäjän turhautumisen sillä länsi on niin monet kerrat kävellyt Venäjän yli toimissaa. Mitä tapahtuu kulisseissa sitä ei tällä palstalla kukaan tiedä. Yksi asia on kuitenkin varma eli totuus riippuu kenenkä kirjoittamaa mediaa luet tai kuuntelet.

Lännen hätä Venäjän suunnanmuutoksesta on saanut housuja tutisemaan osoituksena lännen lähentyminen Iranin kanssa. Iran saa rakennella ydinvoimaloitaan kunhan se vain saadaan pois Venäjän ja Kiinan kaveripiiristä.
Tarkastappa ensi kerralla, mitä laitat yhteen kommenttiin "Mitä tapahtuu kulisseissa sitä ei tällä palstalla kukaan tiedä." - mikä todella pitää paikkansa kaikista "fakta" tiedoista huolimatta - mutta sitten itse jatkat "Iran saa rakennella ydinvoimaloitaan kunhan se vain saadaan pois Venäjän ja Kiinan kaveripiiristä."? Sinulla sitten on varmaan sisäpiirin tietoja tuosta? - kerro nyt ne lähteet muillekin - LOL!
Laajenna
Video 21.06.2014 21:35
Lainaus: tuomoks kirjoitti: Näytä viesti Tarkastappa ensi kerralla, mitä laitat yhteen kommenttiin "Mitä tapahtuu kulisseissa sitä ei tällä palstalla kukaan tiedä." - mikä todella pitää paikkansa kaikista "fakta" tiedoista huolimatta - mutta sitten itse jatkat "Iran saa rakennella ydinvoimaloitaan kunhan se vain saadaan pois Venäjän ja Kiinan kaveripiiristä."? Sinulla sitten on varmaan sisäpiirin tietoja tuosta? - kerro nyt ne lähteet muillekin - LOL!
Hieman historiankirjoja käteen niin lopun voi jo uutisvirran avulla päätellä. Kiina,Venäjä ja Iran kimpassa on jenkkien painajainen.

""Tuomioja USA:n ja Iranin lähentymisestä: ”Todellinen mahdollisuus”""

""The Western governments, led by Bilderbergers, are worried about a growing alliance between Iran, China and Russia, an analyst writes for Press TV.""

""A prospective security alliance between Iran, China and Russia will give the cash-strapped United States a nightmare, an Iranian academic tells Press TV. ""

""Ukraine Crisis Bolstering Iran-Russia-China Axis""
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta