Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Ilkka Luoma 05.08.2013 07:00
Naton hajoamisen ensiaskeleet Euroopassa ovat nyt nähdyt. Saksa sanoi vakoiluyhteistyösopimukset irti niin USA:n, Englannin kuin Ranskankin kanssa. Syy oli selkeä – saksalaisille tuli ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa oma EU-Eurooppalaisen puolustusliiton rakentamismahdollisuus, kun USA:n NSA/CIA kansalais- ja valtiointernet_vakoilu paljastui Edward Snowdenin 1] toimesta.

Herra Snowden teki eurooppalaiskansallisen teon aloittaessaan tiedostamattaan kokonaisvaltaisen Eurooppa-puolustusliiton ensiaskeleet. EU-Eurooppalaisessa puolustusyhteistyössä Venäjällä on tasa-arvoinen asema Saksan johtaman Itä_Länsi-Eurooppa -akselin keskiössä. Tällä rakennetaan todellista rauhanaikaa – kun takuumiehiksi tulevat niin Saksa kuin Venäjä.


Saksan voima ylläpitää eurooppalaista kehitystä

USA ei enää halua satsata Eurooppaan; sillä on riittävästi päänvaivaa Tyynellä valtamerellä – Kiinan nousevan mahdin vuoksi. Kiina on tämän vuosisadan valtio – siitä kasvaa suurin kaikilla mittareilla. On alkanut itäinen aikakausi, kun samaan aikaan mahoksi lahonnut läntisen markkinatalousmaailman kasvuhuuto ei enää tavoita luontoa, joka meidät kaikki lopulta elättää.

Saksa ottaa johtoaseman Euroopassa – sen talouden väkevyyden ja erinomaisten Kiinan suhteidensa ansiosta. Kiinan vaikutusvallan ansiosta saksalaiset muun muassa konsultoivat Pohjois-Korean uusille raiteille – jopa aivan uusille urille, joissa kehitetään uuden vuosituhannen yhteiskuntajärjestystä.


Todellinen sota on käyty Saksan ja Neuvostoliiton välillä

Saksa ja Venäjä entisenä Neuvostoliittona tietävät mitä on sota, todellinen sota EX] – sillä he kävivät maailmanhistorian verisimmän, kiivaimman, raaimman ja kuluttavimman keskinäissodan 1941 – 1945. Nämä kaksi valtiota ovat meidän euroopparauhan tae ja niin kauan kuin Itämeren alittavassa kaasuputkessa virtaa venäläinen kaasu saksalaisille kuluttajille – vallitsee ainakin Pohjois- ja Keski-Euroopassa rauha ja siitä me suomalaiset hyödymme suuresti.


Suomen ei ole mitään syytä edes pohtia nyky-Naton liittymisprobleemoja –

siksi hajoamisherkkä tämä sotaisin sotilasliitto on. USA on käynyt Nato-johtajana miltei yhtäjaksoisesti sotia ympäri maailmaa – ja aina muiden vieraiden valtioiden mailla ja alueilla – aina 1950 -luvulta lukien.


Venäjän rooli EU-Euroopan menestykselle on ensiarvoista

Venäjä on maailman pinta-alaltaan suurin valtio ja sen maaperässä sijaitsevat maailman suurimmat mineraali- , malmi- ja energiavarat; puhumattakaan venäläisten miljoonien lisähehtaarien viljelymahdollisuuksista. Venäjän peltomaa lisääntyy suorassa suhteessa ilmakehän lämpenemiseen.


Sauli Niinistö kannattanee Saksa-Venäjä ydinpuolustusliittoakselia?

On oletettavaa, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö tukee ajatuksissaan tätä Saksa johteista EU-Eurooppapuolustusliittoa yhdessä Venäjän kanssa. Meille suomalaisille tämä liitto on lottovoitto 2], sillä pitämällä erityiset suhteet usein meidät pelastaneeseen Saksaan, takaantuu itärajamme – nythän venäläiset lisäksi jo miltei elättävät Itä-Suomen massiivisilla turistivirroillaan. Venäjä on myöskin suurimpia kauppakumppaneitamme.


Suomen turvallisuuspolitiikka lähtee liikkeelle Saksan hyvistä yhteyksistä –

Saksa on pelastanut meidät usein – alkaen 1918, seuraavaksi helmikuussa 1940, sitten kesällä 1944 ja viimeiseksi 1990 -luvun lamamme pelastajana 1992 – järjestämällä meille lainoituksen – olimme tuolloin pahemmassa jamassa kuin Kreikka nyt.


Suomen tavallinen arkikansa on aina tiennyt Nato-mahdottomuuden;

kansakuntamme on vakaasti kallupista toiseen sanonut USA_Natolle täyden ein – me emme halua USA:n sotiin. Me haluamme puolustaa itseämme, ja vain itseämme ja siihen me olemme parhaita. Kykymme näytimme jo 1939-1940. Olemme ylpeitä veteraaneistamme – elävistä ja kuoleista sekä heistä, jotka eivät koskaan kotipoluille palanneet ja sankarillisesti kaatuivat meidän yhteisen asiamme eteen.


...
VIITE
1] Herra Snowden ei ansaitse elinkautista! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...uolemantuomion - [US_P/il]

2] Olemme hyvin riippuvaisia Venäjästä – tahdoimmepa tai emme ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...isia-venajasta - [US_P/il]

...
EXTRA
EX] Operaatio Barbarossa 1941 ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Barbarossa - [Wiki]Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.kuvat.fi

http://www.facebook.com/first.ilkka


...
Sent:

Cc: timo.soini@eduskunta.fi ; kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi ; heidi.hautala@formin.fi ; jyri.hakamies@ek.fi ; alexander.stubb@formin.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; paavo.vayrynen@keskusta.fi ; sampo.terho@europarl.europa.eu ; juha.sipila@eduskunta.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; presidentti@tpk.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; seppo.kaariainen@eduskunta.fi ; carl.haglund@defmin.fi ; ari.puheloinen@mil.fi

Sent: Sunday, August 04, 2013 3:16 PM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Nykyinen Nato purkautuu Euroopasta
...

Euroopan rauha takautuu Venäjän kanssa
…
AL – US
BLOG 21507 | 1827 - IL
---04082013---doc.: saksa_venaja_04082013.doc – (Open Office Writer)553 | 5103
Laajenna
Pms 05.08.2013 17:19
Tuota, tuo ei ole vielä NATO: n hajoamisaskel. Vain diplomaattinen pomppu tiessä. Luuletko tosiaan että Saksa voi yksin irtautua NATO: ta ja rakentaa yksin koko Euroopan puolustusliiton uudestaan ? =)
Siihen ei riitä kenelläkään rahkeet yksin.

Toiseksi, NATO on jo iso osa Euroopan puolustusta ja on jo aikaa sitten päätetty että sen rooli siinä asemassa tulee kasvamaan kasvamistaan.
Ei siis ole järkeä pitää 2 puolustusorganisaatiota pystyssä kun yksi riittää.

Jos nämä peruslähtökohdat alkavat ratketa, silloin voidaan ehkä puhua NATO: n hajoamisesta.
Näin ei kuitenkaan ole.
Laajenna
juha113 05.08.2013 17:51
Lainaus: Pms kirjoitti: Näytä viesti Tuota, tuo ei ole vielä NATO: n hajoamisaskel. Vain diplomaattinen pomppu tiessä. Luuletko tosiaan että Saksa voi yksin irtautua NATO: ta ja rakentaa yksin koko Euroopan puolustusliiton uudestaan ? =)
Siihen ei riitä kenelläkään rahkeet yksin.

Toiseksi, NATO on jo iso osa Euroopan puolustusta ja on jo aikaa sitten päätetty että sen rooli siinä asemassa tulee kasvamaan kasvamistaan.
Ei siis ole järkeä pitää 2 puolustusorganisaatiota pystyssä kun yksi riittää.

Jos nämä peruslähtökohdat alkavat ratketa, silloin voidaan ehkä puhua NATO: n hajoamisesta.
Näin ei kuitenkaan ole.
Saksaan kun ei kukaan luota sotilaallisesti ei nato ei venäjä mutta nato pitää nixmannit kurissa!
Laajenna
Ilkka Luoma 05.08.2013 19:08
Lainaus: juha113 kirjoitti: Näytä viesti Saksaan kun ei kukaan luota sotilaallisesti ei nato ei venäjä mutta nato pitää nixmannit kurissa!

USA haluaa Euroopasta pois - sen resurssit kohdistuvat nousevaan Kiinaan. Euroopassa vain Saksa on riittävän kykenevä pelaamaan Venäjän kanssa - ja Euroopassa ei ole varmaa rauhaa ilman Venäjää. Maailma muuttuu - muistamme Chamberlainin, kun hän heilutti kuuluisaa paperia rauhasta Euroopassa - meni lyhyt aika ja Saksan sotakone jyräsi ... nyt ei jyrää Saksan sotakone - vaan talouskone.
Laajenna
Abulafi 05.08.2013 22:06
Lainaus: juha113 kirjoitti: Näytä viesti Saksaan kun ei kukaan luota sotilaallisesti ei nato ei venäjä mutta nato pitää nixmannit kurissa!
Varsinkin laivastopuolella Saksa on useasti toiminut erittäin onnistuneesti. Mieleen tulee ainakin Itämerellä SNMCMG 1/2 laivueen johdossa. Putsasivat mm Viron, Liettuan, Latvian ja Puolan meriväyliä sodanaikaisista miinoista.
Venäjä sensijaan ei ole saanut raivattua edes omille ja valloittamilleen alueille dumppaamiaan räjähteitä saati muita mömmöjä.

Toisaalta Venäjästä ei ole tasavertaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi Euroopan rauhaa takaamaan. Venäjä on rakentanut puolustuksensa ja hyökkäyksensä Eurooppaa vasten, ei sen kumppanina.
Laajenna
Kana-pesä-muna 05.08.2013 23:16
Lainaus: Abulafi kirjoitti: Näytä viesti Varsinkin laivastopuolella Saksa on useasti toiminut erittäin onnistuneesti. Mieleen tulee ainakin Itämerellä SNMCMG 1/2 laivueen johdossa. Putsasivat mm Viron, Liettuan, Latvian ja Puolan meriväyliä sodanaikaisista miinoista.
Venäjä sensijaan ei ole saanut raivattua edes omille ja valloittamilleen alueille dumppaamiaan räjähteitä saati muita mömmöjä.

Toisaalta Venäjästä ei ole tasavertaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi Euroopan rauhaa takaamaan. Venäjä on rakentanut puolustuksensa ja hyökkäyksensä Eurooppaa vasten, ei sen kumppanina.
Historiaa pitää tutkia yksikohtaisesti, Saksalla on oma historia ja Venäjällä/Neuvostoliitolla on oma historia.

Entinen Nazi Saksa ja nykypäivän Saksa on ihan eri asia, eri arvot, ihmisoikeudet, ja Maailman näkemys.

Neuvostoliitto ja Venäjä, tässä kahdessa on paljon samaa. Samat Stalinin ajan sota rikoksilla saavutetut hyödyt vaikkapa Suomessa:
1. Petsamon kunta ja satama.
2. Vanha Sallan kunta.
3. Viipuri kaupunki.
4. Karjalan kannas.
5. Laatokan järvi.

Neuvostoliitto ei tunnustanut toisen maailma sodan sota rikoksia ja kansanvälisiä lakien rikkomuksia.
Venäjä otti kaikki Stalinin Neuvostoliiton ajan sota hyödynnät, esimerkiksi Hitlerin ja Stalinin kansaa tehty Molotov & Ribbentrop sopimus.
Neuvostoliiton Suomen hyökkäys, Marraskuu 1939 oli sota rikos. Ja sen päälle Stalin vielä vaati Suomelta maa aluita Karjalasta ja ihmisten omaisuutta, se oli ihan täyttä Stalinin P _ s _ _ _ mitä venäjällä vieläkin uskotaan olevan ruisleipää.

Venäjän johtajat eivät ole muuttuneet siitä mitä Neuvostoliiton johtajat pitivät arvokkaana, Venäjällä pidetään samoista arvoista kiinni lähellä sydäntä. Petsamo, vanha Salla, Viipuri, Karjalan kannas, Laatokka.

Venäjään ei voi luottaa ennen kuin he muuttuvat siitä mitä he olivat Neuvostoliiton aikana. Putin itse sanoi että oli huono asia että neuvostoliitto hajosi. Venäjä on vielä ihan sama eläin mitä se oli Neuvostoliiton aikana, sen henki ei ole muuttunut. Sitten kun henki muuttuu, ja Suomen maa alueet palautetaan niin se todistaa että Venäjä on alkanut tehdä parannukset Toisen maailma sodan rikoksista.

Venäjä kyllä haluaa nopeasti Euroopan housuihin.

Länsimaitten Maailmannäkemys on ihan eri mitä on Venäjän johtajilla.
Venäjä ei halua mistään tehdä parannusta, ei mistään maksaa sota korvauksia, eikä mitään palauttaa oikeille omistajille. Se sanoo hyvin paljon "Venäjän" henkisestä olennosta. Se ei ymmärrä henkisiä asioita.

Venäjä ei ole mitenkään tasa arvoinen Amerikkaan, eikä ole mitenkään tasa arvoinen Eurooppaan, eikä ole mitenkään tasa arvoinen Suomeen.

Venäjällä on kokoa mutta ei henkistä laatua.
Laajenna
Kana-pesä-muna 05.08.2013 23:28
Venäjä niinkuin Neuvostoliitto oli isompi uhka itselle, ilman aitoa rauhaa, kuin mikään pieni naapuri maa. Ja silti sen piti vainota, uhkailla, valoittaa pieniä maita naapurissa.

Ja miksi?

Siksi että sen on ihan pihalla, siitä mikä on oikea Maailmanäkemys kansainvälisesti.
Sillä on sellainen primitiivi veto päällä että kansojen välillä pitäisi käydä kaksin taistelua ja kilpailua kuka on kukkulan kuningas, sellainen yksinkertainen käsite maailmasta. Ja sitten saada kunnioitusta koko maailmalta että heillä oli isoin ydin/neutron pommi.

Maailmassa on monia kansoja ja maita, heillä on oma historia, kultturi, lahjat, taidot, teollisuus, ihmist arvot, koulut, ja merkittävät kansa päivät.
Laajenna
juha113 05.08.2013 23:33
Lainaus: Abulafi kirjoitti: Näytä viesti Varsinkin laivastopuolella Saksa on useasti toiminut erittäin onnistuneesti. Mieleen tulee ainakin Itämerellä SNMCMG 1/2 laivueen johdossa. Putsasivat mm Viron, Liettuan, Latvian ja Puolan meriväyliä sodanaikaisista miinoista.
Venäjä sensijaan ei ole saanut raivattua edes omille ja valloittamilleen alueille dumppaamiaan räjähteitä saati muita mömmöjä.

Toisaalta Venäjästä ei ole tasavertaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi Euroopan rauhaa takaamaan. Venäjä on rakentanut puolustuksensa ja hyökkäyksensä Eurooppaa vasten, ei sen kumppanina.
Nixmannin miinoja on itämeri pullollaan ja sinappikaasua joten lopeta valehtelu !
Laajenna
Koba 05.08.2013 23:44
Lainaus: juha113 kirjoitti: Näytä viesti Nixmannin miinoja on itämeri pullollaan ja sinappikaasua joten lopeta valehtelu !
Ja venäläiset ei pasko mitään,mitä nyt juuri vähän fosforia suomenlahteen.Missä luulet ryssien vanhat taistelukaasut olevan.
Laajenna
juha113 06.08.2013 01:22
Lainaus: Koba kirjoitti: Näytä viesti Ja venäläiset ei pasko mitään,mitä nyt juuri vähän fosforia suomenlahteen.Missä luulet ryssien vanhat taistelukaasut olevan.
Ihmeellistä kun usuttaa alat hyväksyä omat dumpit ja haet syytä toisesta jotenkin enemän hyväksyttävaa kun naapuri teki miksi ei me?
Laajenna
Koba 06.08.2013 09:24
Lainaus: juha113 kirjoitti: Näytä viesti Ihmeellistä kun usuttaa alat hyväksyä omat dumpit ja haet syytä toisesta jotenkin enemän hyväksyttävaa kun naapuri teki miksi ei me?
Olemmeko me suomalaiset dumpanneet taistelukaasuja itämereen,miinat Suomi raivasi sodanjälkeen,ja olemme rahoittaneet puhdistamoja venäläisillekkin,kun eivät viitsi omaa rahaa siihen käyttää.Ilman suomalaisia se fosforitin kipsikasa vuotaisi edelleen suomenlahteen.Kyseinen päästö oli yksinään 3X suurempi kuin kaikki suomen fosforipäästöt yhteensä.
Laajenna
Kana-pesä-muna 06.08.2013 11:22
Lainaus: Kana-pesä-muna kirjoitti: Näytä viesti Venäjä niinkuin Neuvostoliitto oli isompi uhka itselle, ilman aitoa rauhaa, kuin mikään pieni naapuri maa. Ja silti sen piti vainota, uhkailla, valoittaa pieniä maita naapurissa.

Ja miksi?

Siksi että sen on ihan pihalla, siitä mikä on oikea Maailmanäkemys kansainvälisesti.
Sillä on sellainen primitiivi veto päällä että kansojen välillä pitäisi käydä kaksin taistelua ja kilpailua kuka on kukkulan kuningas, sellainen yksinkertainen käsite maailmasta. Ja sitten saada kunnioitusta koko maailmalta että heillä oli isoin ydin/neutron pommi.

Maailmassa on monia kansoja ja maita, heillä on oma historia, kultturi, lahjat, taidot, teollisuus, ihmist arvot, koulut, ja merkittävät kansa päivät.
Mitä Kauppa Rakenteita on Venäjällä Tekeillä.

Onko se kehittämässä uutta sisäistä hyvinvointia omassa maassa ja kansainvälistä hyvinvointia.

"WASHINGTON 3. huhtikuuta (UPI) - Länsi-puolustus valmistajat rohkaistunut äskeisten aseiden myynti Aasiassa ja Lähi-idässä ovat havainneet uusi voimakas kilpailija Venäjällä.

Venäjän ei ole aivan uusi haaste, mutta se tekee siitä uhkaavan haaste sotilaallisen yrityksille Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Moskova on ilmaissut halukkuutensa rahoittamaan (bankroll) maan asekauppaa kampanjoita maailmanlaajuisesti.

Ja "bankroll" ei ole aivan aikavälillä, joko, koska se, mitä Venäjän presidentti Vladimir Putin tekee on yksinkertaisesti saada vienti liikeelle menemään ja murehtia maksuista myöhemmin.

Putin sanoi, että hän jatkaa aseiden vienti ohjelmaa "markkinointi periaatteilla" eikä kopioi Neuvostoliiton käytäntö antaa aseita ilman lainoja, jotka harvoin sai takaisin. Käytännössä se on sitä mitä hän on tehnyt Latinalaisessa Amerikassa, erityisesti Venezuelan edesmenneen presidentti Hugo Chavez, ja se on myös mitä Moskovassa on edelleen tehnyt Syyriassa.

Venäjän asekuljetuksiin Libya alle entinen johtaja Muammar Gaddafi törmäsi miljardeja dollareita ja määrittelemätön maksamattomia summia nähdään mahdottomaksi

Olla valmis viemään kehittyneille maille pehmeillä laina ehdolla ja muita joustavia taloudellisia käsitteitä antaa Moskovalle etulyöntiaseman muihin puolustus asekauppa tuottajiin ja viejiin. Kiinalla on käteistä, mutta ei teknologiaa, joka pärjäisi Venäjän tuotannolle; Eurooppa tarvitsee rahaa aseiden myynti vienistä - ja Pohjois-Amerikan sotavoima kaluston viejillä ei ole niin syviä taskuja kuin Venäjä Putinin hallinnon eikä samoja rakenteita eikä sitä vapautta mitä Moskova hyödyntää.

Yhdysvaltain aseiden viejät sen sijaan eivät pysty tekemään sotilaallisen monisteita ja suurin osa jää armoilla kongressin taistelujen mitkä monet ovat laukaistu puoluepolitiikasta.

Yhdysvaltain puolustus viejien rajoitukset suhteessa kongressin suojatoimet ovat yksi syy siihen, miksi viejiä on vaikea sytyttää Latinalaiseen Amerikan kiinnostusta, Yhdysvalloissa tehtyjä laitteita ja ohjelmistoja.

Brasilialaiset etsii uuden sukupolven strategisen hävittäjää ja tiedetään olevan kiinnostuneet Yhdysvaltain sotilaallisen kalustosta, mutta haluavan vain mahdollistaa teknologian siirtoa jos on tiukat määräykset ja takeet siitä, että niiden hankintoja ei vaikeuta Capitol Hill politiikkaa.

Sen sijaan Putin viihdyttää tällaista huolta. Hän sanoi, että hän kannustaa Venäjän aseteollisuuden yrityksiä innovoimaan ja tuottamaan aseita, tulla taloudellisesti riippumattomiksi ja ottaa vanha tyyli, monopoli valmistajat, kuten Rosoboron-exportin.

Putin sanoi Venäjän tarvitaan kehittää puolustusalan markkinoiden periaatteita, normaali käytäntö ympäri maailmaa, puolustusteollisuuden News raportoi.

Ajoissa lainojen markkinaehtoisesti auttaa edistämään Venäjän tavarat ja luovat markkinoita sen ylläpitäminen sekä tavaroiden myöhempää myyntiä lisälaitteita ja varaosia, Putin sanoi.


Putinin kommentit tuo esiin spekulaatiot, että uusi käsite kehittyvien Neuvostoliiton puolustusteollisuudelle, seilaisi sotilaallisella markkinalla omin päin, eikä jäädä riippuvaiseksi Rosoboronexportin.

JSC Rosoboron-exportin on Venäjän valtion välittäjä virasto, viennin ja tuonnin puolustukseen liittyvien ja kaksiskäyttötuotteiden tuotteet, teknologiat ja palvelut.

Rosoboron-exportin riveissä kuin Venäjän suurimmat aseiden kauppias, mutta jo sen osuus on laskenut 90 prosenttia koko Venäjän kaupan alalla.

Moskova on ilmoittanut haluaa enemmän itsenäisiä puolustus tarjouksia Venäjän ulkopolitiikan kehikossa.

Toisin kuin avosylin liittyvät menettelyt Yhdysvaltain kongressin toiminassa, Venäjän puolustus kauppa on edelleen suurelta osin mysteeri, paitsi kourallinen asiantuntijoita.

Venäjän aseiden myynti vuonna 2012 oli US$15’200,000,000 dollaria, kasvua 12 prosenttia vuoteen 2011 verrattuna, Itar-Tass ja Interfax Venäjän uutistoimistot raportoitu.

Venäjän valmistajat viedään aseita ja sotatarvikkeita 66 maahan vuonna 2012 ja on tällä hetkellä arvoltaan noin 46 miljardia dollaria 75 maassa, Putin sanoi.

"Ainoa maa, meitä edellä on Yhdysvallat. Meillä on yli neljäsosa maailman markkinoista", Putin sanoi.

Putinin kommentit tulivat sen jälkeen kuin YK: n sopimus pyrkimään sääntelemään kansainvälistä asekauppaa. Epäselvyyttä nykyinen aseiden konfliktialueilla kuten Syyria osoittavat sopimus ei todennäköisesti oteta vakavasti jopa monet niistä, jotka ovat allekirjoittaneet sen, analyytikot sanoivat".

http://www.upi.com/Business_News/Sec...9661365024996/


Jatkovarsi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tsar-Bomba
Laajenna
Kana-pesä-muna 06.08.2013 11:34
Venäjällä on ollut pitkän aikaa liian paljon maa aluetta, liian paljon sota kalustoa ja liian paljon uhkaa rauhaa kunnioittavalle maailmalle.

Niinkuin Neuvostoliitto se ei osaa käytää voimaa ja valtaa oikeaan tarkoitukseen, se ei rakenna sellaista yhteyskuntaa mitä naapuri maat kehuisi ja olisivat kiinnostuneet menemään sinne. Heiltä puuttuu sellainen sisältö.

Kaikki Neuvotoliiton/Venäjän naapuri maat ovat joutuneet kärsimään ja ovat menettäneet paljon aikaa oman yhteyskunnan kehityksessä ja menettäneet paljon omaa omaisuutta "Neuvostoliiton" tyhmän käytännön seurauksena.

Neuvostoliiton / Venäjän periaatteet?

Yhdysvaltojen periaatteet?

Eurooppa Union periaatteet?

Suomen tasavallan periaattet?

Mitkä ovat oikeita periaatteita, periaateet mitkä on luotettavia, ihan luotettavia koko elämän kaarelle asti.

Missä on viisauden alku, mistä sen oikean viisauden langan pää löytyy?

Sitten kun se langan pää löytyy niin sitä pitää seurata.
Laajenna
Justin Case 2 06.08.2013 15:29
Rajayhteistyö

"An agreement on advancing interregional and cross-border cooperation with Russia will be under discussion at Thursday's meeting of the Estonian government."

"Russia has analogous agreements with Finland and Poland. Similar agreements with Latvia and Lithuania are in preparation."

http://news.postimees.ee/1318442/est...nt-with-russia

Norjassa

"On 29 May 2012, the long-negotiated 30km resident border pass (grenseboerbevis) came into effect, which would allow residents living within 30kms of the borderland to cross without visas and stay within the 30 km zone for up to 15 days."

http://www.euborderregions.eu/resear...urmansk-oblast

http://barentsobserver.com/en/border...ord-high-02-07

http://www.dw.de/norway-border-town-...ers/a-16880631
Laajenna
Iku_Turso 06.08.2013 18:52
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Naton hajoamisen ensiaskeleet Euroopassa ovat nyt nähdyt. Saksa sanoi vakoiluyhteistyösopimukset irti niin USA:n, Englannin kuin Ranskankin kanssa. Syy oli selkeä – saksalaisille tuli ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa oma EU-Eurooppalaisen puolustusliiton rakentamismahdollisuus, kun USA:n NSA/CIA kansalais- ja valtiointernet_vakoilu paljastui Edward Snowdenin 1] toimesta.

Herra Snowden teki eurooppalaiskansallisen teon aloittaessaan tiedostamattaan kokonaisvaltaisen Eurooppa-puolustusliiton ensiaskeleet. EU-Eurooppalaisessa puolustusyhteistyössä Venäjällä on tasa-arvoinen asema Saksan johtaman Itä_Länsi-Eurooppa -akselin keskiössä. Tällä rakennetaan todellista rauhanaikaa – kun takuumiehiksi tulevat niin Saksa kuin Venäjä.


Saksan voima ylläpitää eurooppalaista kehitystä

USA ei enää halua satsata Eurooppaan; sillä on riittävästi päänvaivaa Tyynellä valtamerellä – Kiinan nousevan mahdin vuoksi. Kiina on tämän vuosisadan valtio – siitä kasvaa suurin kaikilla mittareilla. On alkanut itäinen aikakausi, kun samaan aikaan mahoksi lahonnut läntisen markkinatalousmaailman kasvuhuuto ei enää tavoita luontoa, joka meidät kaikki lopulta elättää.

Saksa ottaa johtoaseman Euroopassa – sen talouden väkevyyden ja erinomaisten Kiinan suhteidensa ansiosta. Kiinan vaikutusvallan ansiosta saksalaiset muun muassa konsultoivat Pohjois-Korean uusille raiteille – jopa aivan uusille urille, joissa kehitetään uuden vuosituhannen yhteiskuntajärjestystä.


Todellinen sota on käyty Saksan ja Neuvostoliiton välillä

Saksa ja Venäjä entisenä Neuvostoliittona tietävät mitä on sota, todellinen sota EX] – sillä he kävivät maailmanhistorian verisimmän, kiivaimman, raaimman ja kuluttavimman keskinäissodan 1941 – 1945. Nämä kaksi valtiota ovat meidän euroopparauhan tae ja niin kauan kuin Itämeren alittavassa kaasuputkessa virtaa venäläinen kaasu saksalaisille kuluttajille – vallitsee ainakin Pohjois- ja Keski-Euroopassa rauha ja siitä me suomalaiset hyödymme suuresti.


Suomen ei ole mitään syytä edes pohtia nyky-Naton liittymisprobleemoja –

siksi hajoamisherkkä tämä sotaisin sotilasliitto on. USA on käynyt Nato-johtajana miltei yhtäjaksoisesti sotia ympäri maailmaa – ja aina muiden vieraiden valtioiden mailla ja alueilla – aina 1950 -luvulta lukien.


Venäjän rooli EU-Euroopan menestykselle on ensiarvoista

Venäjä on maailman pinta-alaltaan suurin valtio ja sen maaperässä sijaitsevat maailman suurimmat mineraali- , malmi- ja energiavarat; puhumattakaan venäläisten miljoonien lisähehtaarien viljelymahdollisuuksista. Venäjän peltomaa lisääntyy suorassa suhteessa ilmakehän lämpenemiseen.


Sauli Niinistö kannattanee Saksa-Venäjä ydinpuolustusliittoakselia?

On oletettavaa, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö tukee ajatuksissaan tätä Saksa johteista EU-Eurooppapuolustusliittoa yhdessä Venäjän kanssa. Meille suomalaisille tämä liitto on lottovoitto 2], sillä pitämällä erityiset suhteet usein meidät pelastaneeseen Saksaan, takaantuu itärajamme – nythän venäläiset lisäksi jo miltei elättävät Itä-Suomen massiivisilla turistivirroillaan. Venäjä on myöskin suurimpia kauppakumppaneitamme.


Suomen turvallisuuspolitiikka lähtee liikkeelle Saksan hyvistä yhteyksistä –

Saksa on pelastanut meidät usein – alkaen 1918, seuraavaksi helmikuussa 1940, sitten kesällä 1944 ja viimeiseksi 1990 -luvun lamamme pelastajana 1992 – järjestämällä meille lainoituksen – olimme tuolloin pahemmassa jamassa kuin Kreikka nyt.


Suomen tavallinen arkikansa on aina tiennyt Nato-mahdottomuuden;

kansakuntamme on vakaasti kallupista toiseen sanonut USA_Natolle täyden ein – me emme halua USA:n sotiin. Me haluamme puolustaa itseämme, ja vain itseämme ja siihen me olemme parhaita. Kykymme näytimme jo 1939-1940. Olemme ylpeitä veteraaneistamme – elävistä ja kuoleista sekä heistä, jotka eivät koskaan kotipoluille palanneet ja sankarillisesti kaatuivat meidän yhteisen asiamme eteen.


...
VIITE
1] Herra Snowden ei ansaitse elinkautista! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...uolemantuomion - [US_P/il]

2] Olemme hyvin riippuvaisia Venäjästä – tahdoimmepa tai emme ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...isia-venajasta - [US_P/il]

...
EXTRA
EX] Operaatio Barbarossa 1941 ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Barbarossa - [Wiki]Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.kuvat.fi

http://www.facebook.com/first.ilkka


...
Sent:

Cc: timo.soini@eduskunta.fi ; kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi ; heidi.hautala@formin.fi ; jyri.hakamies@ek.fi ; alexander.stubb@formin.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; paavo.vayrynen@keskusta.fi ; sampo.terho@europarl.europa.eu ; juha.sipila@eduskunta.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; presidentti@tpk.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; seppo.kaariainen@eduskunta.fi ; carl.haglund@defmin.fi ; ari.puheloinen@mil.fi

Sent: Sunday, August 04, 2013 3:16 PM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Nykyinen Nato purkautuu Euroopasta
...

Euroopan rauha takautuu Venäjän kanssa

AL – US
BLOG 21507 | 1827 - IL
---04082013---doc.: saksa_venaja_04082013.doc – (Open Office Writer)553 | 5103
Luoman ristiretki NATOa vastaan jatkuu. Tuloksettomana. NATO tulee olemaan 95% EU:maideen tuki ja turva ja yhteinen puolustus. Sitä ei mikään tule muuttamaan. Niin kauan kun epävakaa Venäjä Yksibaltias-diktattori Putineinenn on olemassa, ei NATO tule poistumaan Euroopasta yhtään mihinkään. Se ei tule antamaan Eurooppaa Venäjän mellastuskentäksi. Luoma yrittää ajaa Suomea Venäjän satellitiiksi. Ennen sitä kutsuttiin maanpetturuudeksi.
Laajenna
Pms 06.08.2013 22:47
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti USA haluaa Euroopasta pois - sen resurssit kohdistuvat nousevaan Kiinaan. Euroopassa vain Saksa on riittävän kykenevä pelaamaan Venäjän kanssa - ja Euroopassa ei ole varmaa rauhaa ilman Venäjää. Maailma muuttuu - muistamme Chamberlainin, kun hän heilutti kuuluisaa paperia rauhasta Euroopassa - meni lyhyt aika ja Saksan sotakone jyräsi ... nyt ei jyrää Saksan sotakone - vaan talouskone.
Miten olet tullut tulokseen että ainoastaan Saksa on kyllin vahva pelaamaan Venäjän kanssa ?

Euroopassa on täysin varmasti rauha ilman Venäjää tai Venäjän kanssa, niin kauan kuin maailmassa on yhteinen talous, kuten se suurimmaksi osaksi onkin.

Saksan talouskone ei jyrää ketään.
Laajenna
Pms 06.08.2013 22:49
Lainaus: Iku_Turso kirjoitti: Näytä viesti Luoman ristiretki NATOa vastaan jatkuu. Tuloksettomana. NATO tulee olemaan 95% EU:maideen tuki ja turva ja yhteinen puolustus. Sitä ei mikään tule muuttamaan. Niin kauan kun epävakaa Venäjä Yksibaltias-diktattori Putineinenn on olemassa, ei NATO tule poistumaan Euroopasta yhtään mihinkään. Se ei tule antamaan Eurooppaa Venäjän mellastuskentäksi. Luoma yrittää ajaa Suomea Venäjän satellitiiksi. Ennen sitä kutsuttiin maanpetturuudeksi.
NATO näillä näkymin tulee olemaan 100% EU alueen turva, jota se oikeastaan on jo nyt.
Laajenna
kauheamies1 07.08.2013 08:12
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti USA haluaa Euroopasta pois - sen resurssit kohdistuvat nousevaan Kiinaan. Euroopassa vain Saksa on riittävän kykenevä pelaamaan Venäjän kanssa - ja Euroopassa ei ole varmaa rauhaa ilman Venäjää. Maailma muuttuu - muistamme Chamberlainin, kun hän heilutti kuuluisaa paperia rauhasta Euroopassa - meni lyhyt aika ja Saksan sotakone jyräsi ... nyt ei jyrää Saksan sotakone - vaan talouskone.
Chamberlain sanoi vielä välittömästi Saksan miehitetyä Böömin ja Määrin, että Saksa ei ollut rikkonut sopimusta, vaan kyse oli Tshekkoslovakian hajoamisesta. Vasta USA:n pressan puhuttelu ja sotahaukkojen kannatuksen lisääntyminen pakottivat hänet sotajalalle.


Miksi sitten sopimus NL:n kanssa ei tuonutkaan rauhaa? Koska N-liittoa hallitsivat vapaaamuurarit takapiruineen ja koska he aloittivat sodan ja halusivat kommunismin laajenevan.

Vallanpitäjät Venäjällä ovat edelleen samat (juutalaiseliitti) joten Venäjää ei oikeastaan ole olemassa tällä hetkellä.
Laajenna
Kana-pesä-muna 07.08.2013 10:42
Lainaus: Kana-pesä-muna kirjoitti: Näytä viesti Mitä Kauppa Rakenteita on Venäjällä Tekeillä.

Onko se kehittämässä uutta sisäistä hyvinvointia omassa maassa ja kansainvälistä hyvinvointia.

"WASHINGTON 3. huhtikuuta (UPI) - Länsi-puolustus valmistajat rohkaistunut äskeisten aseiden myynti Aasiassa ja Lähi-idässä ovat havainneet uusi voimakas kilpailija Venäjällä.

Venäjän ei ole aivan uusi haaste, mutta se tekee siitä uhkaavan haaste sotilaallisen yrityksille Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Moskova on ilmaissut halukkuutensa rahoittamaan (bankroll) maan asekauppaa kampanjoita maailmanlaajuisesti.

Ja "bankroll" ei ole aivan aikavälillä, joko, koska se, mitä Venäjän presidentti Vladimir Putin tekee on yksinkertaisesti saada vienti liikeelle menemään ja murehtia maksuista myöhemmin.

Putin sanoi, että hän jatkaa aseiden vienti ohjelmaa "markkinointi periaatteilla" eikä kopioi Neuvostoliiton käytäntö antaa aseita ilman lainoja, jotka harvoin sai takaisin. Käytännössä se on sitä mitä hän on tehnyt Latinalaisessa Amerikassa, erityisesti Venezuelan edesmenneen presidentti Hugo Chavez, ja se on myös mitä Moskovassa on edelleen tehnyt Syyriassa.

Venäjän asekuljetuksiin Libya alle entinen johtaja Muammar Gaddafi törmäsi miljardeja dollareita ja määrittelemätön maksamattomia summia nähdään mahdottomaksi

Olla valmis viemään kehittyneille maille pehmeillä laina ehdolla ja muita joustavia taloudellisia käsitteitä antaa Moskovalle etulyöntiaseman muihin puolustus asekauppa tuottajiin ja viejiin. Kiinalla on käteistä, mutta ei teknologiaa, joka pärjäisi Venäjän tuotannolle; Eurooppa tarvitsee rahaa aseiden myynti vienistä - ja Pohjois-Amerikan sotavoima kaluston viejillä ei ole niin syviä taskuja kuin Venäjä Putinin hallinnon eikä samoja rakenteita eikä sitä vapautta mitä Moskova hyödyntää.

Yhdysvaltain aseiden viejät sen sijaan eivät pysty tekemään sotilaallisen monisteita ja suurin osa jää armoilla kongressin taistelujen mitkä monet ovat laukaistu puoluepolitiikasta.

Yhdysvaltain puolustus viejien rajoitukset suhteessa kongressin suojatoimet ovat yksi syy siihen, miksi viejiä on vaikea sytyttää Latinalaiseen Amerikan kiinnostusta, Yhdysvalloissa tehtyjä laitteita ja ohjelmistoja.

Brasilialaiset etsii uuden sukupolven strategisen hävittäjää ja tiedetään olevan kiinnostuneet Yhdysvaltain sotilaallisen kalustosta, mutta haluavan vain mahdollistaa teknologian siirtoa jos on tiukat määräykset ja takeet siitä, että niiden hankintoja ei vaikeuta Capitol Hill politiikkaa.

Sen sijaan Putin viihdyttää tällaista huolta. Hän sanoi, että hän kannustaa Venäjän aseteollisuuden yrityksiä innovoimaan ja tuottamaan aseita, tulla taloudellisesti riippumattomiksi ja ottaa vanha tyyli, monopoli valmistajat, kuten Rosoboron-exportin.

Putin sanoi Venäjän tarvitaan kehittää puolustusalan markkinoiden periaatteita, normaali käytäntö ympäri maailmaa, puolustusteollisuuden News raportoi.

Ajoissa lainojen markkinaehtoisesti auttaa edistämään Venäjän tavarat ja luovat markkinoita sen ylläpitäminen sekä tavaroiden myöhempää myyntiä lisälaitteita ja varaosia, Putin sanoi.


Putinin kommentit tuo esiin spekulaatiot, että uusi käsite kehittyvien Neuvostoliiton puolustusteollisuudelle, seilaisi sotilaallisella markkinalla omin päin, eikä jäädä riippuvaiseksi Rosoboronexportin.

JSC Rosoboron-exportin on Venäjän valtion välittäjä virasto, viennin ja tuonnin puolustukseen liittyvien ja kaksiskäyttötuotteiden tuotteet, teknologiat ja palvelut.

Rosoboron-exportin riveissä kuin Venäjän suurimmat aseiden kauppias, mutta jo sen osuus on laskenut 90 prosenttia koko Venäjän kaupan alalla.

Moskova on ilmoittanut haluaa enemmän itsenäisiä puolustus tarjouksia Venäjän ulkopolitiikan kehikossa.

Toisin kuin avosylin liittyvät menettelyt Yhdysvaltain kongressin toiminassa, Venäjän puolustus kauppa on edelleen suurelta osin mysteeri, paitsi kourallinen asiantuntijoita.

Venäjän aseiden myynti vuonna 2012 oli US$15’200,000,000 dollaria, kasvua 12 prosenttia vuoteen 2011 verrattuna, Itar-Tass ja Interfax Venäjän uutistoimistot raportoitu.

Venäjän valmistajat viedään aseita ja sotatarvikkeita 66 maahan vuonna 2012 ja on tällä hetkellä arvoltaan noin 46 miljardia dollaria 75 maassa, Putin sanoi.

"Ainoa maa, meitä edellä on Yhdysvallat. Meillä on yli neljäsosa maailman markkinoista", Putin sanoi.

Putinin kommentit tulivat sen jälkeen kuin YK: n sopimus pyrkimään sääntelemään kansainvälistä asekauppaa. Epäselvyyttä nykyinen aseiden konfliktialueilla kuten Syyria osoittavat sopimus ei todennäköisesti oteta vakavasti jopa monet niistä, jotka ovat allekirjoittaneet sen, analyytikot sanoivat".

http://www.upi.com/Business_News/Sec...9661365024996/
Mitä on Henkilö palvonta.

”Henkilöpalvonta eli henkilökultti[1] on poliittisen johtajan ympärille liitettävää ylistystä ja hänen nostamistaan ainutkertaisen sankarin asemaan usein propagandan ja tiedotusvälineiden manipuloinnin avulla.[2] Eräänä henkilökultin tunnuspiirteenä voidaan pitää sellaisen luottamuksen osoittamista johtajan persoonaan, että se estää kaiken kyseenalaistamisen ja toimii a priori perusteluna kaikille tämän toimille.[3] Henkilökulttia on menestyksekkäästi rakennettu muun muassa Adolf Hitlerin ja Josif Stalinin ympärille. Vaikka alun perin henkilöpalvonnalla on tarkoitettu nimenomaan poliittisten johtajien palvontaa, sitä saatetaan käyttää myös muiden kuin politiikan piirissä toimivien ihmisten ihannoinnista”.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Henkil%...8politiikka%29

Miten Venäjän Presidentti Putin mainostetaan mediassa.

Se esitetty kuva voi olla tarkoituksella kohdistettu eri ikä ryhmille ja monille eri urheilu harrastajille.Mootori pyörä harrastaja.Lentäjä.Sukeltaja.Historian Tutkija.Yksinäinen sankari hahmo.Judo harrastajat.
Judo harrastus.

Mistä se on alkuperin? kuka sitä saa harrastaa?

"Judo (jap. 柔道, Jūdō) on itämainen kamppailulaji (ks. budō), joka on lähtöisin Japanista. Judo tarkoittaa suomennettuna joustavaa tai pehmeää tietä, periesiantamisen taitoa. Judon kehitti Jigoro Kano. Aluksi judoa pidettiin yhtenä ju-jitsun koulukuntana. Kesäkuussa 1882 Kano perusti Tokioon oman koulun Kōdōkanin, jossa hän alkoi opettaa kehittämäänsä uutta kamppailulajia, judoa. Hän karsi ju-jitsun tekniikat niin, että kamppailutilannetta voitiin harjoitella täydellä suoritusteholla, ilman merkittävää loukkaantumisriskiä. Hän lisäsi tekniikoihin myös omia sovelluksiaan ja korosti terveen ruumiin ja henkisen kehittymisen tärkeyttä".

http://fi.wikipedia.org/wiki/Judo


"Vaikka judo on täysivaltainen kamppailulaji, on se myös hyvin suurta suosiota nauttiva urheilulaji. Judo on maailman levinnein ja harrastajamäärältään suurin kamppailulaji. Laji hyväksyttiin olympialajiksi 1964. Lajissa naiset ja miehet kilpailevat omissa sarjoissaan. Kummassakin sarjassa on seitsemän painoluokkaa sekä avoin painoluokka, johon kuka tahansa voi osallistua".

"Judo perustuu osin siihen, että vastustajan voimaa ja massaa käytetään häntä itseään vastaan.
Judon pääperiaatteet ovat "maksimaalisen tehon periaate" (jap. 精力善用, seiryoku zen yō):
"yhteisen hyvän periaate" (jap. 自他共栄, jita kyōei) sekä tärkeimpänä "joustavuuden periaate" (jap. 柔よく剛を制す, jū yoku gō o seisu). Joustavuuden periaatteesta onkin judon kehittäjä Jigoro Kano sanonut:

»Jos vastassani on mies, jonka määrittelemme voimaltaan kymmenen yksikön vahvuiseksi, kun taas itse olen seitsemän yksikön vahvuinen, ei minun auta ruveta työntämään häntä. Hänhän työntäisi minut kumoon helposti. Jos taas annan hänelle vastusta sopivasti, jotta hän työntäisi koko voimallaan minua ja sitten väistän, kaatuu hän itse.»

Jui-Jitsu. Mitä eroa on Judo ja Ju-Jitsun välillä.

"Jui-Jitsu oli taistelevat tyyli, joka on kehitetty Samurai Warriors. Sitä pidetään yhtenä vanhimmista japanilainen taistelulajien ja kehitettiin pakosta aikana Feudal aikana.Ensimmäiset merkinnät aseeton kamppailulaji, joka on samanlainen kuin Jui-Jitsu on Chronicles of Japan. He puhuvat luomisen aseeton torjumiseksi taiteiden maan Japanin. Yksi ensimmäisistä tarinoita soturi käyttäen Jui-Jitso oli soturi Nomi ei Izumo. Izumo kukisti Tajima ei Kehaya edessä keisari Suinin käyttäen heittoja, lakot, ja hillitsemisestä liikkeitä".

"Ne, jotka harjoittivat tätä tyyliä taistelujen kutsui sitä Nihon Koryu jujutsu. Muut nimet alkoi syntymässä, kuten kogusoku, kumiuchi, hakuda ja Yawara. Nämä tyylit kamppailulaji ei ollut tarkoitus käyttää ilman aseita. Päinvastoin, tämä tyyli taistelevat oli tarkoitus parantaa taistelut, ja antaa soturi, joka taisteli vain muutamia aseita mahdollisuuksia vastaan vastustaja, joka oli raskaasti panssaroitu. Monet samurai otti sen askeleen pidemmälle ja löytää tarpeettomana vetää tupesta aseensa".

"Kamppailulaji edelleen kehittää yhä vähemmän riippuvaisia aseita. Art vetosi silmiinpistävää, heitto, lähestymiskielto, kiertää, taivutus, ja pakenevat. Painotettu ketju, tikari, tai ase nimeltään kypärä hurmuri kanssa käytettiin kamppailulaji parantaa Samurai mahdollisuus voittaa taistelun".

http://www.discountmas.com/dibejuandji.html


Venäjän presidentti Putin piirretyssä "Super action hero" hän juoksee paljain jaloin valkoinen judo puku päällä, ja taustalla purkautuu räjähdyksen tuli pallo. Siitä on piirretty sellainen hahmo että Putin pitää kiinni judo itsepuolustus lajista paljain jaloin kun ympärillä räjähdykset purkautuu.

Miten Putin todellisuudessa suhtautuu aseisiin ja aseitten toimitukseen ympäri maailman, siis ase kauppaan. Mikä on hänen suhteessa tuli aseisiin ja sota kalustoon.

Onko se raja niin selvä niin kuin on Ju-Jitsun ja Judo kamppailu lajien. Ei todellakaan ole, Judo on siisti itsepuolustus laji missä on selvät säännöt ja se on myös hyväksytty kansainvälinen Olympia kilpailu lajiksi vuonna 1964. Se on yksi mieleisesti ilman aseita urheilu ja itse puolustus harrastus laji.


Venäjä on kaikkea muuta kuin yksimielistä, se on yleensä kaksimielinen monissa asioissa. Niin kuin kun myös on Venäjän Presidentistä kuvitettu positiivinen hahmo mikä heijaa ilman paitaa keskellä luontoa, harrastaa puhdasta Judo urheilu lajia ja taistelee terrorismia vastaan paljain jalon Judo puku päällä.

Se kuva on kaukana todellisuudesta mihin asioihin Venäjän presidentillä on valtaa ja mihin suuntaan hän johtaa asiat menemään kun kyseessä on mahdollinen talouden kasvatus kauppa, Keski-idän ja ase kaupan kautta. Hyvin nopeasti ja usein kansojen sodat, ihmisten tuhot kautta aseitten niin kuin Syyriassa 100 000 uhria, ei näytä vaikuttavan Venäjän ase kauppa päätöksiin.

Realia Venäjälle on sota tilanteet ympäri maailman.

Eri maat suhtautuvat siihen eri tavalla, toiset näkevät sen niin kuin tuli palo minkä voisi alussa pelastaa tuholta, toiset voivat nähdä sen että jos polttaa edelle rajan niin sitten tuli palo pysähtyy siihen. Ja toiset ajattelevat että antaa palaa vaan sillä tuli palon sytyttäjillä on samat oikeudet niin kuin sammuttajilla. Se on vain keskeistä taistelua, palaako vai ei pala.

Venäjä kyllä ei salli tuli paloja heidän omassa maassa, sehän olisi ihan moraalitonta että tuli pallo syttyisi heidän oman maan sisällä, mutta muissa maissa se on ihan ymmärrettävää. Se on sitä Neuvostoliiton aikaista Venäjän kaksi mielistä, kaksi sydäntä tai kaksois- moraali standartti.
Laajenna
Kana-pesä-muna 07.08.2013 11:20
Venäjän Super Hero Malli Export.

Valkoisia Judo pukuja ja itsehillintä mestaruus kouluja Keski-itään, vai jotain muuta?

"Diplomaattinen kaapelit siirsivät viestijä atomi räjähdyksestä suurlähetyksistä Moskovassa Länsi maitten pääkaupungeihin, noin 1100 kilometriä länteen testi alueen sivustosta, venäläinen teollisuuskaupunki Uralin alueella, toinen Stalinin salainen sotilaallisia hankkeita oli saamassa vauhtia. Sisällä tumma tiiliseinät joukko valtava tehtaita, tuote valmisteltiin massatuotantoon. Insinööriresurssejaan, armourers, ja tehtaan esimiehet olivat hienosäätöä sen suunnitteluun".

"Kommunistisen puolueen johtajat väittivät, että nämä tehtaat olivat mukana valmistuksessa autoja. Mutta tämä tuote ei ollut ajoneuvon tai sen osia. Se oli ase: outo kivääri poiketen klassisesta muodosta. Yhdellä silmäyksellä, uusi kivääri oli monin tavoin erikoinen, kummajainen, syy vako kulmakarvat ja ravistetaan päätä. Sen osat olivat yksinkertaisia​​, kömpelö, ja Länsi-standardeja, näennäisesti ammattimaista käsityötaitoa. AK-47 oli syntynyt. 25 vuoden kuluessa se ​​olisi runsain ase maailmassa mikä oli tiedossa".

http://www.independent.co.uk/news/wo...h-2124407.html

Kumpaa nimeä/tuotetta on Venäjällä ja Neuvostoliitolla Edustettu enemmän ympärimaailman?

Jigoro Kano.
http://en.wikipedia.org/wiki/Judo

Mikhail Kalashnikov.
http://en.wikipedia.org/wiki/AK-47
Laajenna
Ilkka Luoma 07.08.2013 18:31
Miksi länsi-eurooppalaiset vieroksuvat venäläisiä?
Laajenna
Kana-pesä-muna 07.08.2013 20:37
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Miksi länsi-eurooppalaiset vieroksuvat venäläisiä?
Pahoilla teoilla saa huonon nimen.

Yli mieleisyys ja halveksiminen pienempiä/heikompia naapuria kohden kerää vihaa päälleen.
Siitä saa tuomion.
Ja menettää samalla naapurien luottamuksen.

1. http://www.youtube.com/watch?v=mYzwyECRw7c
2. http://www.youtube.com/watch?v=ck2wLtlHXdo
3. http://www.youtube.com/watch?v=JAD4dDWFtKQ
4. http://www.youtube.com/watch?v=gnjL0zx2r-8
5. http://www.youtube.com/watch?v=1Qd5roKfgqo
Laajenna
Justin Case 2 07.08.2013 21:31
Pysyykö Putinin järjestelmä pystyssä?

http://www.fiia.fi/en/publication/32...elma_pystyssa/
Laajenna
Ilkka Luoma 08.08.2013 11:44
Putin on vain eräs väliavaihe - ennenkuin Venäjällä siirrytään jälleen keisariaikakauteen ;-) Eihä Putin ole "keisari" ...
Laajenna
Abulafi 08.08.2013 16:32
Lainaus: juha113 kirjoitti: Näytä viesti Nixmannin miinoja on itämeri pullollaan ja sinappikaasua joten lopeta valehtelu !
Kaikenmaalaisia miinoja on Itämeri pullollaan. Suomalaiset, saksalaiset ja tahollaan ruotsalaiset tekivät aikanaan miinoitteistaan yksityiskohtaiset kartat, joiden perusteella miinojen etsintä, raivaus ja tarvittaessa kiertoväylien suunnittelu sujui hyvin. Tosin oli sitten neuvostoliittolaisten kanssa joiden kartat olivat epämääräisiä ja osittain vieläkin salaisia eikä haluja paljastuksiin ole ilmennyt tuolla Ilkja Luomalle niin rakkaalla rauhankumppanilla. Lisäkin NL:n sukveneiden laskemat yksittäiset miinat, niin määrä ja paikat Suomen kuin muidenkin maiden alueelal ovat edelleen vastaamaton kysymys.

Ikävintä on kuitenkin NL:n sodan jälkeisinä vuosikymmeninä entisen itäblokin valtioiden aluevesille ja kansainvälisillekin vesille upottamat kemialliset aseet ja teollisuuden pahimmat ongelmajätteet. Löytyykö säteilevää tavaraa?
Vastausta ei ole tullut ja tuossapas niin Suomella, Ruotsilla kuin melkein kaikilla Naton lavastotoimintaan osallistuvilla jäsenvaltioilla on ollut puuhaa. Se on sitä käytännön Itämeren suojelua ja meriliikenteen turvaamista.

Jos Venäjällä olisi todellista halua yhteistyön aloittamiseen niin aluksi kannattaisi kutsua suomalaiset ja muut vaikkapa öljyntorjuntaharjoitukseen Kronstadin edustalle ja Suomenlahden pohjukan satamiin. Eipä taida kutsua tulla vaikka juuri sellaisesta yhteistyöstä saattaisi olla jo rauhanaikaistakin hyötyä. Tuskinpa kutsua koskaan tuleekaan.

Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Miksi länsi-eurooppalaiset vieroksuvat venäläisiä?
Ei ainoastaan länsi-eurooppalaisilla vaan kaikilla kansoilla jotka ovat saaneet ilon kokea tuon valtion läsnäolon liian läheisesti. Ilmankos itäblokki hajosi heti kun siihen tuli tilaisuus.
Luoma jatkaa tutuksi tullutta ristiretkeään idän ihanuuden puolesta Suomea ja Eurooppaa vastaan tajuamatta että yhteistyö Venäjän kanssa on aina vähän näennäistä ennen kuin osapuolet voivat kohdata tasavertaisina.
Tähän asti 'yhteistyötä' ovat leimanneet Venäjän ylimielisyys, sanelupolitiikka ja sovittujen sääntöjen rikkominen, eikä nykymenolla muuta ole tiedossa vaikka Luoman kaltaiset hyväntahtoiset hölmöt muuta koittavat säveltää.
Laajenna
paulivuorio 08.08.2013 16:50
Olet myös oikeassa USA:n suhteen NATOn rahoittamisesta euroopassa. USA
ilmoitti jo vuosia sitten, että eurooppa saa ruveta itse rahoittamaan toimin-
taansa NATO:ssa. He rupeavat siirtämään pääpainoansa Tyynelle Merelle.
Tämä varmasti tulee kirpaisemaan monen koheltajan järjenjuoksua, mutta
tämä on faktaa.
Laajenna
Abulafi 08.08.2013 17:02
Lainaus: paulivuorio kirjoitti: Näytä viesti Olet myös oikeassa USA:n suhteen NATOn rahoittamisesta euroopassa. USA
ilmoitti jo vuosia sitten, että eurooppa saa ruveta itse rahoittamaan toimin-
taansa NATO:ssa. He rupeavat siirtämään pääpainoansa Tyynelle Merelle.
Tämä varmasti tulee kirpaisemaan monen koheltajan järjenjuoksua, mutta
tämä on faktaa.
Vaikka Yhdysvaltain omat intressit painottunevat jatkossa Tyynelle Merelle, ei se tarkoita sitä ettei intressejä ja yhteistyötä Euroopan suunnalla olisi.
Naton jäsenvaltiot rahoittavat itse oman puolustusbudjettinsa ja myös toimintansa kv yhteistyössä. USA rahoittaa oman osuutensa. Yhdysvaltain rauhanaikainen läsnäolo tai sen väheneminen ei vaikuta Naton sotilaalliseen voimaan niin Euroopassa kuin muuallakaan. Nato ei ole USA tai Eurooppa vaan nimitys näiden sotilaalliseslle yhteistyö- ja puolustusjärjestölle.
Laajenna
Fez 08.08.2013 18:18
Lainaus: Kana-pesä-muna kirjoitti: Näytä viesti Pahoilla teoilla saa huonon nimen.
Itse amerikkalaisena sanon sen että tämä kyseinen ''pahoilla teoilla saa huonon nimen'' klippi koskee siis amerikkalaisiakin. Meidänhän esi-isät ovat amerikan maan intiaaneilta varastaneet. Eihän Suomikaan mikään täysin puhdas maa ole. Jos ruvetaan tutkimaan kaikkia rituaaleja mitä täällä on ennen harrastettu. Ylimielisyys tuhoaa hyvän miehen.
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta