Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Ilkka Luoma 05.03.2013 09:32
Nykypresidenttimme Sauli Niinistön historiallinen äänivyöry Uudeltamaalta vuoden 2007 eduskuntavaaleista 1] loi Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataiselle tien hallitukseen valtiovarainministeriksi – Keskusta säilyi tuolloin nipinnapin suurimpana ja Matti Vanhanen jatkoi pääministerinä.

Suomi aloitti jatkuvan velkaantumisen suunnilleen vuonna 2007 SP], samassa yhteydessä alkoi paha nuorisotyöttömyyden nousukausi. Tuore valtiovarainministeri Katainen laati kohtalokkaat työtätekevän tuloveronalannukset aikakautena, jolloin Suomen Pankki varoitti 2] monista uhista, joita Katainen ei ilmeisesti lukenut tai noteerannut. Veronalennusten sijasta olisi pitänyt luoda työpaikkamobilisaatio työttömyysuhan alla oleville ja erityisesti nuorille 3].
…
1] Vuoden 2007 eduskuntavaalien äänikuningas
--- http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/0...suurimman.html ---
2] Suomen Pankin varoitukset Joululta 2007
--- http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/1...sstmme-ja.html ---
3] Kohtalokkaat verotuspäätökset ennen rysähdystä – jääkö meille vain todellinen kulutusvero!
--- http://portti.iltalehti.fi/keskustel...d.php?t=872527 ---
--- http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...erolle-pantava ---Millä ansioilla korkea EU -tehtävä?

Tänään Helsingin Sanomien laatutoimittaja Unto Hämäläinen povaa nykypääministerillemme Jyrki Kataiselle korkeaa EU-tehtävää 4] – kysymys vain kuuluu, että mistä ansioista? Syntyivätkö nuo ansiot ostetuilla myötätuilla Saksasta, kun avokätisesti rahoitettiin solidaarisuuden nimissä Etelä-Euroopan velkamaita?

Mitä meille suomalaisille on jäänyt käteen Kataisen töistä, muutakin kuin filosofian tohtori Pekka Himasen tulevaisuuden ennusteraportti, jonka sisällöstä ja tilaustavasta taitetaan reippaasti peistä. Tänään on jäänyt käteen kasvava valtionvelka, kasvava nuorisotyöttömyys, työn siirtyminen ulkomaille ja vahvasti oireellistuneet mielenterveysongelmat – juoksimmeko liian lujaa materian, kulutushokeman ja kasvuhuudon perässä?
…
4] Jättävätkö rotat uppoavan laivan ensimmäisenä?
--- http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...tamassa-laivan ---Kokoomus on eduskunnan suurin puolue,

arkielämässä se on kuitenkin vallaton ”nukkuvien yhteisö”, jolla ei ole muuta ohjelmaa kuin äänestämättömyys. Kokoomuksen todellinen kannatus kaikkien äänestäneiden joukosta on reilu 13 prosenttia, kun taas nukkuvat saavat aikaiseksi vajaan 40 prosentin ”kannatuksen”! Miksi Kokoomus on niin ylivertainen? 5]
…
5] Miksi Kokoomus on suurin puolue eduskunnassa?
--- http://portti.iltalehti.fi/keskustel...d.php?t=875171 ---


Kokoomuksen kannattajat ovat yhtämieltä asiassa, joka koskee ydinkannattajakunnan varallisuuden vaalintaa, kasvua ja säilymisen turvallisuutta. Kokoomus elää täyttä näyttö- ja vertailutaloutta. Näyttötalous perustuu kilpailun aikaansaamaan menestykseen ostovoiman hamuamissa – on näytettävä materiaalinen muskeli.


Muskeleiden lyhytaikainen ilo ja juovuttava euforia

Muskeleiden vertailussa on vain unohtunut seikka, joka säätelee meidän kaikkien elämää – se on biosfäärin biomassojen kulutuksellinen tasapainosuhde sekä biodiversiteetti, joka taas säätelee sellaista monipuolisuutta, josta miedän elämä viime kädessä siunaantuu. Miksi sahaisimme oksaa, jolla istumme?


Ilkka Luoma
http://jontikka.blogspot.fi
http://www.facebook.com/first.ilkka
http://ilkkaluoma.kuvat.fi...
SP viite_ Maksutase 12/2012--- http://www.suomenpankki.fi/fi/tilast...se_201212.aspx ---...
Lisäkirjoitus Joulun 2007 kohtalokkaista päätöksistä ja Suomen Pankin julkisista varoituksista ---

”Jouluna 2007 nuori ja tuore valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) hoksasi tuloveron kevennykset lääkkeeksi ravita kotimaista kulutusta, kun amerikkalaisten sub-primekriisiä lähdettiin torjumaan - tosin Katainen oli todennut medialle ja kansalle, että kriisi purjehtii ohitsemme. Näin ei tapahtunut, vaan kansa koki ravistukset jo keväällä 2008, josta alkoi Suomen velkaantuminen ja pitkäaikaistyöttömyyden kasvu.

Katainen arveli 2007 tuloveron kevennyksien lisäävän kulutusta ja tuovan työtä. Näin ei käynyt. Töissä olevat jemmasivat lisääntyvän palkkanetto-osuuden pankkiin, sijoituksiin ja sukanvarteen - ei kulutukseen. Kataisen olisi pitänyt nostaa väliaikaisesti tuloveroja, jotta olisimme vuodesta 2008 lähtien voineet lisätä työllisyysohjelmia pelastamaan työtehtäviä kansalaisillemme. Tehty verotusvirhe oli kohtalokas.

Jälleen nyt, kun Katainen on pääministeri, annetaan työmarkkinajärjestöille porkkanaa tuloveron kevennyksistä, jottei syntyisi järjettömiä palkkaratkaisuja tuhoksi kilpailukyvyllemme. Miksi Katainen ei oppinut vuoden 2007 virheestään ja on nytkin suuntaamassa työtä tekeville lisää nettoa jemmattavaksi pankkeihin tai vaikkapa sijoituksiin, kun halpoja osakkeita pörssit ovat juuri nyt pullollaan.

Miksi Katainen ei noteerannut Suomen Pankin vakavaa varoitusta jo jouluna 2007? Oliko SP:n demaripääjohtajan varoittava sormi liikaa Siilinjärven miehelle - joka tiettävästi ei juuri koskaan ole tehnyt tavan kansalaisten työtä, kokien arkielämän niukkuutta, onnea ja ahdinkoa? Minkä hinnan kansakunta maksaakaan näistä kohtalokkaista virheistä alkaen joululta 2007 ja jatkuen nyt vuoden 2011 lopulla ja vuoden 2013 alussa?

...
LINK - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...tolla-huomisen -

…
AL --- US
BLOG15346IL
Laajenna
Blutonium 05.03.2013 11:22
Äkkivikkelään muutto tanskaan kuulostaa niin hyvältä vaihtoehdolta suomessa odottaviin eläkepäiviin verrattuna.
Laajenna
Jutta-Mari 05.03.2013 11:36
"Molemmissa päähallituspuolueissa on tyytymättömyyttä hallitusta kohtaan. Kokoomuksen porvarimieliset tuntevat vetoa Juha Sipilän keskustaa kohtaan. Sanotaan, että Sipilä on kunnon porvari, joka sopisi myös talouselämän mahtimiehille. Katainen ei kuitenkaan haluaisi päästää hallitustaan hajoamaan. Se olisi hänelle ankara tappio, vaikka keskusta olisikin hänelle mieluisampi kumppani kuin demarit.

Uudet vaalit sotkisivat ja vaarantaisivat myös Kataisen omat suunnitelmat. Katainen on vasta 41-vuotias, mutta hän on ollut jo yhdeksän vuotta puheenjohtajana. Sinä aikana Sdp ja keskusta ovat vaihtaneet puheenjohtajaansa jo kahdesti. Katainen haluaa lähivuosina siirtyä muihin töihin. Se ei ole helppoa, sillä entisen pääministerin on vaikea löytää työpaikkaa kotimaasta. Vuoden päästä ulkomailta avautuukin vakanssi, jota Kataisen sietää harkita.

Se on EU:n komission puheenjohtajan paikka, jonka jättää portugalilainen José Manuel Barroso kahden kautensa jälkeen.

On selvää, että uutta komission johtajaa etsitään jostakin sellaisesta maasta, joka on hoitanut taloutensa ja muut asiansa hyvin. Suomi on yksi harvoista sellaisista. Unionin jäsenmaista tehdyissä vertailuissa Suomi sijoittuu lähes aina pistesijoille, kahdeksan parhaan joukkoon. Uusi puheenjohtaja valitaan todennäköisesti pohjoiselta alueelta euroryhmään kuuluvasta maasta ja hän lienee taustaltaan oikeistolainen. Hänellä pitää olla pääministerikokemusta.

Katainen täyttäisi nämä ehdot, eikä muita ole monta.

Eniten painaa Saksan hallituksen mielipide. Katainen saattaisi kelvata saksalaisille, sillä hän on EU:ssa jatkanut sitä Saksaa myötäilevää politiikkaa, jonka Suomi aloitti 1990-luvun puolivälissä presidentti Martti Ahtisaaren, pääministeri Paavo Lipposen ja valtiovarainministeri Sauli Niinistön kausilla.

***Jos mahdollisuuksia puheenjohtajaksi ei ole, Katainen joutuu huolehtimaan siitä, että puoluetoveri Alexander Stubb valitaan komissioon ja että tämä saa mahdollisimman vahvan salkun komissaarina. Stubb on kymmenen vuotta kytännyt komissaarin paikkaa europarlamentaarikkona, ulkoministerinä ja eurooppaministerinä.***

Silloin Kataisen itsensä on jatkettava puoluejohtajana vuoden 2015 eduskuntavaalien yli ja yritettävä pääministeriksi toisen kerran."

http://www.hs.fi/kuukausiliite/Kaikk...a1362105230775

Vallanhimoiset jäppiset vain petaavat itselleen näkyviä EU-virkoja. Ei tässä Suomesta ole kyse. EU-virkamies on isänmaaton mies.
Laajenna
Faktahomma 05.03.2013 11:45
[QUOTE=Ilkka Luoma;13108506]Nykypresidenttimme Sauli Niinistön Suomi aloitti jatkuvan velkaantumisen suunnilleen vuonna 2007 SP],
samassa yhteydessä alkoi paha nuorisotyöttömyyden nousukausi.

Kaikessa hiljaisuudessa myös siirrettiin rahanluontioikeus keskuspankilta liikepankeille. Valtio ja kunnat ovat markkinoiden armoilla ja joutuvat lainaamaan rahansa markkinoiden määräämillä koroilla.
Kellä on rahanluontyioikeus sillä on valta. Valtava velkaantuminen on alkanut suurin piirtein tämän vaihdoksen jälkeen. Harva kuitenkaan tätä tiedostaa tai ymmärtää tämän seurauksia ,joita siis on ennätysmäinen yksityisten henkilöiden ja valtioiden velkaantuminen.
Laajenna
Ilkka Luoma 05.03.2013 11:52
Oliko HS/ Unto Hämäläinen niin ovela, että aloittamalla tämän tyyppisen "keskustelun" - nimenomaan torppaa Kataisen mahdollisuudet sillä, että kansa raivostuu "pakoonlähdöstä" ja näin ei siirretä ongelmia Suomesta Brysseliin ;-)
Laajenna
Ilkka Luoma 05.03.2013 15:27
[QUOTE=Faktahomma;13109465]
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Nykypresidenttimme Sauli Niinistön Suomi aloitti jatkuvan velkaantumisen suunnilleen vuonna 2007 SP],
samassa yhteydessä alkoi paha nuorisotyöttömyyden nousukausi.

Kaikessa hiljaisuudessa myös siirrettiin rahanluontioikeus keskuspankilta liikepankeille. Valtio ja kunnat ovat markkinoiden armoilla ja joutuvat lainaamaan rahansa markkinoiden määräämillä koroilla.
Kellä on rahanluontyioikeus sillä on valta. Valtava velkaantuminen on alkanut suurin piirtein tämän vaihdoksen jälkeen. Harva kuitenkaan tätä tiedostaa tai ymmärtää tämän seurauksia ,joita siis on ennätysmäinen yksityisten henkilöiden ja valtioiden velkaantuminen.

...
Velalla syödään etukäteen huomisen tekemättömiä töitä ja resursseja (tänään koko biosfäärin vuotuinen kasvu on syöty syyskuun lopulla) ...
Laajenna
Ilkka Luoma 05.03.2013 18:36
Lainaus: Jutta-Mari kirjoitti: Näytä viesti "Molemmissa päähallituspuolueissa on tyytymättömyyttä hallitusta kohtaan. Kokoomuksen porvarimieliset tuntevat vetoa Juha Sipilän keskustaa kohtaan. Sanotaan, että Sipilä on kunnon porvari, joka sopisi myös talouselämän mahtimiehille. Katainen ei kuitenkaan haluaisi päästää hallitustaan hajoamaan. Se olisi hänelle ankara tappio, vaikka keskusta olisikin hänelle mieluisampi kumppani kuin demarit.

Uudet vaalit sotkisivat ja vaarantaisivat myös Kataisen omat suunnitelmat. Katainen on vasta 41-vuotias, mutta hän on ollut jo yhdeksän vuotta puheenjohtajana. Sinä aikana Sdp ja keskusta ovat vaihtaneet puheenjohtajaansa jo kahdesti. Katainen haluaa lähivuosina siirtyä muihin töihin. Se ei ole helppoa, sillä entisen pääministerin on vaikea löytää työpaikkaa kotimaasta. Vuoden päästä ulkomailta avautuukin vakanssi, jota Kataisen sietää harkita.

Se on EU:n komission puheenjohtajan paikka, jonka jättää portugalilainen José Manuel Barroso kahden kautensa jälkeen.

On selvää, että uutta komission johtajaa etsitään jostakin sellaisesta maasta, joka on hoitanut taloutensa ja muut asiansa hyvin. Suomi on yksi harvoista sellaisista. Unionin jäsenmaista tehdyissä vertailuissa Suomi sijoittuu lähes aina pistesijoille, kahdeksan parhaan joukkoon. Uusi puheenjohtaja valitaan todennäköisesti pohjoiselta alueelta euroryhmään kuuluvasta maasta ja hän lienee taustaltaan oikeistolainen. Hänellä pitää olla pääministerikokemusta.

Katainen täyttäisi nämä ehdot, eikä muita ole monta.

Eniten painaa Saksan hallituksen mielipide. Katainen saattaisi kelvata saksalaisille, sillä hän on EU:ssa jatkanut sitä Saksaa myötäilevää politiikkaa, jonka Suomi aloitti 1990-luvun puolivälissä presidentti Martti Ahtisaaren, pääministeri Paavo Lipposen ja valtiovarainministeri Sauli Niinistön kausilla.

***Jos mahdollisuuksia puheenjohtajaksi ei ole, Katainen joutuu huolehtimaan siitä, että puoluetoveri Alexander Stubb valitaan komissioon ja että tämä saa mahdollisimman vahvan salkun komissaarina. Stubb on kymmenen vuotta kytännyt komissaarin paikkaa europarlamentaarikkona, ulkoministerinä ja eurooppaministerinä.***

Silloin Kataisen itsensä on jatkettava puoluejohtajana vuoden 2015 eduskuntavaalien yli ja yritettävä pääministeriksi toisen kerran."

http://www.hs.fi/kuukausiliite/Kaikk...a1362105230775

Vallanhimoiset jäppiset vain petaavat itselleen näkyviä EU-virkoja. Ei tässä Suomesta ole kyse. EU-virkamies on isänmaaton mies.

Vakava kysymys -

onko Suomi hoitanut taloutensa hyvin? Näemmekö harhaa, emmekä metsää puilta. Muutoin erinomaisen hieno kommentti :-)
Laajenna
Ilkka Luoma 12.07.2013 17:14
Suomen Kuvalehtikö paljastaa Kataisen pakenemisen Brysseliin - tekeekö Katainen "liikaset"?!
Laajenna
Eetee 12.07.2013 19:31
Rutolla turvotettu viemärirottakin on Jyrkiä rakastettavampi olento.

Ja kesyrotat ovat älykkäämpiäkin. Oikeesti ei saisi tuota ihmisripulia verrata rottiin.
Laajenna
Ilkka Luoma 12.07.2013 20:05
Lainaus: Eetee kirjoitti: Näytä viesti Rutolla turvotettu viemärirottakin on Jyrkiä rakastettavampi olento.

Ja kesyrotat ovat älykkäämpiäkin. Oikeesti ei saisi tuota ihmisripulia verrata rottiin.

jos Jykke pakenee Brysseliin, onko odotettavissa kansan raivopurkauksia?
Laajenna
rampe5 12.07.2013 21:37
Miksihän en äänestä? Aivan jokainen joka on edustajana niin mitä se tekee puolueesta riipumatta?
Laajenna
mummi63 12.07.2013 21:51
Lainaus: rampe5 kirjoitti: Näytä viesti Miksihän en äänestä? Aivan jokainen joka on edustajana niin mitä se tekee puolueesta riipumatta?
Olet se nukkuva jamo3/turo/turot, miten onnistuit taas vaihtamaan nimimerkkisi?
Laajenna
Jakkel670 12.07.2013 21:57
Oleellisin kysymys lieneen se, onko hallitus jykän johdolla todella ajanut kansallisia etuja vai jotain muuta? Jos Jykä jättää kelkan nyt niin urpi hölkkää kohta perässä ja väistämättä tulee mieleen, että hallituksen voimakaksikko on politikoinut vain oman etunsa, ei Suomen edun nimissä. Täyttänee maanpetoksen tunnusmerkistön. EU antanee näille kahdelle elinikäisen syytesuojan ja koskemattomuuden "hyvin tehdystä" työstä saksan pankkien hyväksi. Maailma on raadollinen mutta tämä kuvio hakee jo vertaistaan.
Laajenna
Jakkel670 12.07.2013 22:02
Juuri NYT jykä lausuu YLE:n uutisissa, että ei kuulemma lähde minnekkään ja kaikki valehtelee. En usko, suunnitelmat vain vuotivat julkisuuteen ja tyypilliseen tapaan politiikko valehtelee kun paskat ovat jo housussa.
Laajenna
Jakkel670 12.07.2013 22:21
Jykä jättää uppoavan laivan "uupumuksen" vuoksi jo hyvissä ajoin ennen EU-vaaleja ja simsalabim, tulee uudeestaan syntyneenä esiin komissaarina. Veljet hoitavat veljet ja jykä möi maansa jutan avustuksella. Juttis seuraa perässä, meille jää vain velat. Persujen pitää perata petos ja mitätöidä kaikki sopimukset, hetken kirpaisee ja sitten ollaan selvillä vesillä. EU ei enään sanele mitä tehdään.
Laajenna
rampe5 12.07.2013 22:57
Lainaus: Jakkel670 kirjoitti: Näytä viesti Jykä jättää uppoavan laivan "uupumuksen" vuoksi jo hyvissä ajoin ennen EU-vaaleja ja simsalabim, tulee uudeestaan syntyneenä esiin komissaarina. Veljet hoitavat veljet ja jykä möi maansa jutan avustuksella. Juttis seuraa perässä, meille jää vain velat. Persujen pitää perata petos ja mitätöidä kaikki sopimukset, hetken kirpaisee ja sitten ollaan selvillä vesillä. EU ei enään sanele mitä tehdään.
Persujen? Mikä muuttuu?
Laajenna
pepezz 13.07.2013 04:54
En tiedä pitäisikö tässä olla iloinen vai kauhistua/pelätä?

Iloinen että päästään tuosta rosvosta eroon, Suomen maan kamaralta...

Vai pelätä... Ny tuo rosvo pystyy puhumaan omiaan ja käyttämään EU:n resursseja miten tahtoo!! Katainenhan pistää sielä meidät nuolemaan isojen miesten perseitä??... (Aika kova piirustus tulisi tuosta ajatuksesta... Suomen maa nuolee Saksan maan persettä!!...).. Okkei ajatus on jo jotenkin karmiva... Saati kun se käy toteen.. :/ Apuva!!

Joten iloitsenko vai pelkään..

Taidan tehdä molempia!!! Hiphei hurraa.. Päästään eroon Kataisesta....

APUVA... (pelkoa),... Mitä hän tekee sielä... :/
Laajenna
pepezz 13.07.2013 04:59
Heihei Katainen, Ei tule ikävä! Tosin vähän ärsyttää kun työpaikka turvattu loppuelämäksi? ... ja kumminkin olet vain valehtelija.. Tosin täytyy kehua kuinka hienosti olet pelannut! Jos pelattaisiin pokeria, sinulla ei olisi käsissäsi yhtään mitään.. Mutta bluffaamalla voittaisit!! Aploodeja sille.. ja samalla osasit myös lypsää pottiin rahaa!! "Aplodeja"...

Itse tässä mietin kuinka saisin tälle kuulle rahat riittämään.. Kun Katainen taas käyttää niitä 5€-20€ seteleitä wc-paperina!!

Mutta minä en olekkaan vielä osallistunut tähän peliin!
Laajenna
mielipide 16.07.2013 14:13
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Suomen Kuvalehtikö paljastaa Kataisen pakenemisen Brysseliin - tekeekö Katainen "liikaset"?!
'

Jari Tervo jo ennusti tuota Käteisen touhuja kirjassaan "Koljat", "jossa Vanhasta muistuttava pääministeri Pekka Lahnanen menee vessaan ja kuulee Alexader Stubbin koputtavan pöntönkanteen. Kun Lahnanen ihmettelee, mitä ihmettä ministeri pöntössä, Stubb vastaa silmää räpäyttämättä: "Tiedät sä, mitä, Pekka. Paska ei tartu muhun millään."...no vitsit vitseinä, mutta jotakin Kataisen varmaan on keksittävä, kun puolueen kannatus laskee. Aluksi hallitukseen pääsy voimisti Kataiskulttia, mutta nyt lienee kuplan puhkeamisen paikka.
Suomen kuvalehden mukaan Katainen ympäröi itsensä tutuilla luottomiehillä, jotka suojasivat häntä odottamattomilta iskuilta ja piti hänet ajantasalla kaikesta mitä hänen tuli tietää. Niin Kataisen ei tarvinnut kuluttaa itseään päivänpolitiikan tappeluissa, vaan muut hoitivat likaisen työn. Nyt tuo luottoryhmä kuulemma on hajonnut..ja nyt Jykänkin on aika ottaa lusikka omaa n käteen ja keksiä ratkaisut ihan itse...
Laajenna
Raimo 16.07.2013 21:16
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisu...ako-brysseliin
Eli mikä muuttuu jos persu on vallassa?
Laajenna
mielipide 17.07.2013 14:08
Lainaus: Raimo kirjoitti: Näytä viesti Eli mikä muuttuu jos persu on vallassa?
Jussi Niinistö ja Pirkko Ruohonen-Lerner ja Timo itse voisivat testata kykyjään hallituksessa, kenties.. Nuo muut voisivat jäädä takavasemalle hupiosastoon, tosin Halla-ahosta ei saa vitsiä irti on tosikko ja on leimautunut rasistiksi.

http://yle.fi/uutiset/perussuomalais...osikit/6707084
Laajenna
Ilkka Luoma 01.08.2013 19:19
Onko KataisJykke jo Brysselin lähtökuopissa - kuten Erkki Liikanen 20 vuotta sitten?
Laajenna
Ilkka Luoma 03.08.2013 08:26
Jykke YLE 1:n pääuutisissa, palattuaan kesälomalta:

"En ole lähdössä minnekään. Piste." -ensi keväänä Jykke toteaa: "Se oli silloin".
Laajenna
Ilkka Luoma 06.04.2014 13:28
Näinhän tässä sitten kävi - Jykke eroaa, kansa oli jo varoittanut. Onko moraalisesti kaiken tämän jälkeen noukkia jokin EU-huippuvirka?
Laajenna
Ilkka Luoma 06.04.2014 13:28
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Jykke YLE 1:n pääuutisissa, palattuaan kesälomalta:

"En ole lähdössä minnekään. Piste." -ensi keväänä Jykke toteaa: "Se oli silloin".
Napakymppi ;-)
Laajenna
pepezz 06.04.2014 13:31
Pelkuri mikä pelkuri! Vastuu on kaukana tuon miehen teosta! Vaikka niin puhuu kuinka Vastuullinen on!! Ennen valehtelija, AINA VALEHTELIJA!!!

Näköjään ei ole pelkkä pelkuri tai valehtelija on myös TODELLA ITSEKÄS!!

ITSEKÄSTÄ ON LÄHTEÄ EUROOPPAAN KUN ON PAIKKA SUOMEN TÄRKEIMPÄNÄ MINISTERINÄ!!

Inho Kataista kohti vain Kasvaa!!

PS Toivon tod. että uudet vaalit tulevat!
Muokkaa/Poista viesti
Laajenna
Jakkel670 06.04.2014 13:38
Ennustin tämän ketjun kommenteissani jo viime heinäkuussa, että "jykkerotta" lähtee ensimmäisenä karkuun aiheuttamaansa romahdusta ja niinhän siinä kävi. Kenenkähän etuja se rotta on ajanut koko hallituskauden ajan?
Laajenna
Ilkka Luoma 06.04.2014 13:45
Lainaus: mielipide kirjoitti: Näytä viesti '

Jari Tervo jo ennusti tuota Käteisen touhuja kirjassaan "Koljat", "jossa Vanhasta muistuttava pääministeri Pekka Lahnanen menee vessaan ja kuulee Alexader Stubbin koputtavan pöntönkanteen. Kun Lahnanen ihmettelee, mitä ihmettä ministeri pöntössä, Stubb vastaa silmää räpäyttämättä: "Tiedät sä, mitä, Pekka. Paska ei tartu muhun millään."...no vitsit vitseinä, mutta jotakin Kataisen varmaan on keksittävä, kun puolueen kannatus laskee. Aluksi hallitukseen pääsy voimisti Kataiskulttia, mutta nyt lienee kuplan puhkeamisen paikka.
Suomen kuvalehden mukaan Katainen ympäröi itsensä tutuilla luottomiehillä, jotka suojasivat häntä odottamattomilta iskuilta ja piti hänet ajantasalla kaikesta mitä hänen tuli tietää. Niin Kataisen ei tarvinnut kuluttaa itseään päivänpolitiikan tappeluissa, vaan muut hoitivat likaisen työn. Nyt tuo luottoryhmä kuulemma on hajonnut..ja nyt Jykänkin on aika ottaa lusikka omaa n käteen ja keksiä ratkaisut ihan itse...
Jykke jättää uppoavan laivan - näinhän siinä käy. Kansa ennusti tämän jo ajat sitten. Ketä hävettää?
Laajenna
Markka1 06.04.2014 13:57
Suomen tila ei kiinnosta enää päättäjiä. heille on nyt tässä mätänemisvaiheessa tärkeää suuripalkkainen eu, virka, kun mätänevä kolhoosi hajoaa, saavat mittavan suuret eläkkeet.

Muu tuskin kiinnostaa heitä.

Suomen johtaminen ei voi johtaa enää mihinkään, kun ei tätä maata voi enää kukaan johtaa, eu, pättää.!

Se on viimeinen ylisuuripalkkainen työpiste, tässä mätänevässä kolhoosissa, joihin jokainen kohdallaan pyrkii.

Tavallinen kansa odottaa uuden rahan painoon tulemista.!
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta