Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Ilkka Luoma 30.06.2013 22:20
Persupomo Timo Soinia veivataan

Mikään ei muutu; tässä Soini on täysin oikeassa - persut ovat olleet aina käytännössä maahanmuuttokriittinen puolue, jossa on myös äärilaidat, joista huudetaan reviiripuolustusta.Evoluutio loi koko biosfäärille ja erityisesti eläinkunnalle reviiripuolustuksen -

se takaa mahdollisuudet selvitä lajikamppailussa. Nyt persut haluavat kamppailla Suomesta suomalaisille - mielellään aitosuomalaisille (mitä se sitten tarkoittaakaan).Kokemukset muualta Euroopasta kertovat omaa tarinaa maahanmuutosta -

oli se sitten pakolaisuutta, elintasohakuisuutta tai työperäistä. Persut eivät halua tänne ketä tahansa - se on ollut sanomattakin selvää.Media veivaa ja Soinia veivataan; puolueen sisältäkin!

Halla-aholaiset puristavat Soinia tiukoille - on pakko antaa joustoa maahanmuuttokeskustelun kiristymiselle. Meiltä katoaa jo nyt töitä siihen malliin, ettei tänne enää uusia työttömiä tarvita. Ammattiosaajia kyllä - ja nämä kelpaa persuille hyvin, kuten muillekin....

Soinin ei kannata olla kopean nenäkäs medialle -

sillä media voi kuolettaa puoluetta julistamalla sanattomasti puolueen ja niiden arvojen kirjoittamattomuuden - jolloin medianäkyvyys saattaa kadota ja näin kadota myös äänestäjät - lähinnä Keskustan suuntaan.Reviiripuolustus on ainut suomalaisuuden tae,

jottei meidän viimeinen blondi kuole sukupuuttoon vuonna 2150 Ilomantsin korpeen. Nyt persutkin on sitten virallisesti maahanmuuttokriittinen - uuden puoluesihteerinsä kautta. Ei enää soinimaisia selittelyjä - vaan asiaa täydeltä laidalta - tätä hakkarais-halla-aholaisetkin vaativat.PS

"Kullekkin ihmiselle paras koti- ja isänmaa on sellainen valtio tai asuinalue, jossa ihminen tulee parhaiten toimeen juuri omalla äidinkielellä"

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi
Laajenna
mielipide 01.07.2013 16:22
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Persupomo Timo Soinia veivataan

Mikään ei muutu; tässä Soini on täysin oikeassa - persut ovat olleet aina käytännössä maahanmuuttokriittinen puolue, jossa on myös äärilaidat, joista huudetaan reviiripuolustusta.


Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi
Niihän se taitaa olla, että jatkossakin ovat maahanmuuttokriittinen puolue, vaikka naisen valitsivatkin uudeksi puoluesihteeriksi. Soini vaan rauhoittelee ja yrittää loiventaa porukkansa mielipiteitä, mutta maahanmuuttajien kotouttamisessa on korjaamisen varaa, ettei käy niinkuin Ruotsissa.

"Riikka Slunga-Poutsalo allekirjoitti aikanaan maahanmuuttokriittisen Nuivan vaalimanifestin ja hän on myös Hommaforumin jäsen."

http://yle.fi/uutiset/perussuomalais...iikkaa/6711507

"Eduskuntavaalien lähestyminen sekä maahanmuuttoasenteita kartoittaneet mielipidekyselyt ovat saaneet lähes kaikki puolueet hätääntymään. Kriittistä maahanmuuttokeskustelua vaativat nyt kilvan poliitikot vasemmalta oikealle. Ne samat poliitikot, joille kuuluu kunnia jo kaksikymmentä vuotta jatkuneesta maahanmuuton ja maahanmuuttajien kritiikittömästä ylistyksestä ja ongelmien lakaisusta maton alle.
Tälle ”uuskriittiselle” liikehdinnälle on ominaista, että kritiikki kohdistuu yksinomaan kotoutukseen. Varsinkin siihen, että kotouttamiseen ei ole käytetty riittävästi rahaa. Maahanmuuton ongelmat, joiden olemassaoloa ei sentään enää kiistetä, nähdään haasteena, josta kyllä selvitään, kunhan vain resursseja lisätään.

Sen sijaan itse maahanmuutto, etenkin humanitaarinen maahanmuutto kolmannesta maailmasta, nähdään luonnonvoiman kaltaisena ilmiönä, jonka edessä nostetaan kädet pystyyn."

http://www.vaalimanifesti.fi/
Laajenna
Ilkka Luoma 02.07.2013 21:31
Persut liittyvät aidosti halla-aholaisiin.
Laajenna
aitosuomalainen 02.07.2013 21:36
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Persut liittyvät aidosti halla-aholaisiin.

Höpön höpöä!

Miten voin liittyä halla-aholaisiin - onko liittymislomaketta Sinulla?
Laajenna
Vastuunkantaja 02.07.2013 22:07
Ilkka Luoman "sitoutumattomuus" antaa hänelle luvan hyökätä PSn kimpuun. Eikö Ilkalle tule mieleen se oikeampi kohde..vallassa oleva hallitus ja sen tekemät virheet? Oppositiossa ei virheitä voi tehdä (lainsäädäntöä hyväksyä)
.
Jätkän pääkopassa pyörii lähinnä turkkilaiset ja osmannien valtakunta. Näin huomasin tämän pöljähkön pojan blogin sisällöstä.
Laajenna
Vastuunkantaja 02.07.2013 22:20
Turkki on ollut todellinen suurvalta jo sulttaanien aikana;

heidän janitsaarisotilaansa kylvivät kauhua tehokkuudellaan ja järkähtämättömällä uskollisuudellaan yksinvaltaisesti toimivaa sulttaania kohtaan. Turkki on ollut Euroopassa jo Itävallan Wienin porteilla, vetäytyen ajan saatossa nykyiseen kokoonsa.
.............lainaus tämän Ilkan blogista...

Britannia se vasta onkin ollut suurvalta siirtomaineen päivineen ja aivan hiljan. Kreikan historialla tuskin kadunmieskään Ateenassa tänäpäivänä elvistelee.

Ilkka Luoma elää historiansa vankina.
Laajenna
Olen PerusSuomalainen 03.07.2013 10:48
Niin tai näin, Soini sai pääministeriksi valtavan enemmistökannatuksen puolueen sisältä. Se että onko joukossa joku vähemmistö joka toivoo jotain Soinin "veivaamista", niin siihen en ota kantaa. Ainahan politiikassa on ryhmittymiä jonkun taakse. Sasilla on aivan omalinjansa Kokoomuksessa ja Tuomiojalla oma haarajaostonsa demareissa ja Yrttiaholla Vasemmistoliitossa... Itse kannatan Soinin linjaa ja sitä edellytän seuraavaltakin puolueen johtajalta. Se että onko Riikka Halla-aholaisia, niin sitä en menisi ihan suoraan ääneen sanomaan. Olenhan itsekin maahanmuuttovastainen, vaikka Soinin tukija olenkin.
Laajenna
Seikula 03.07.2013 11:01
Lainaus: Olen PerusSuomalainen kirjoitti: Näytä viesti Niin tai näin, Soini sai pääministeriksi valtavan enemmistökannatuksen puolueen sisältä. Se että onko joukossa joku vähemmistö joka toivoo jotain Soinin "veivaamista", niin siihen en ota kantaa. Ainahan politiikassa on ryhmittymiä jonkun taakse. Sasilla on aivan omalinjansa Kokoomuksessa ja Tuomiojalla oma haarajaostonsa demareissa ja Yrttiaholla Vasemmistoliitossa... Itse kannatan Soinin linjaa ja sitä edellytän seuraavaltakin puolueen johtajalta. Se että onko Riikka Halla-aholaisia, niin sitä en menisi ihan suoraan ääneen sanomaan. Olenhan itsekin maahanmuuttovastainen, vaikka Soinin tukija olenkin.
Soini on aina sanonut että suomen sa tulla mutta pitä teehdä työtä niin kun kaikki muut,Olen ittse ollit mammu kun mun vanhepani lähti ruotsin 52v, MUTTA ne ei ollut haitana VALTIOLLE EIKÄ SOSSUILE, NE EI osanut sanakaan ruotsia kun menivät, MUTTA työitä teekivät ja saivat HETI, tulkin kauta autoi nitä että saivat työitä,JA SE OLI VAIN YHDEN KERRAN KUN TARVITSIVAT TULKKIA, ei KUKAN SUOMALAINEN OLLUT sossunluukulla VAIN TEEKIVÄT TYÖTÄ.
Laajenna
Olen PerusSuomalainen 03.07.2013 11:14
Lainaus: Seikula kirjoitti: Näytä viesti Soini on aina sanonut että suomen sa tulla mutta pitä teehdä työtä niin kun kaikki muut,Olen ittse ollit mammu kun mun vanhepani lähti ruotsin 52v, MUTTA ne ei ollut haitana VALTIOLLE EIKÄ SOSSUILE, NE EI osanut sanakaan ruotsia kun menivät, MUTTA työitä teekivät ja saivat HETI, tulkin kauta autoi nitä että saivat työitä,JA SE OLI VAIN YHDEN KERRAN KUN TARVITSIVAT TULKKIA, ei KUKAN SUOMALAINEN OLLUT sossunluukulla VAIN TEEKIVÄT TYÖTÄ.

Noo... Itse en hyväksy myöskään matalapalkkauksen rantautumista Suomeen, enkä kulttuurin muuttamista tulleiden kulttuuriksi, että kaikessa en ole Soinin linjoilla, vaikka Soinia tuenkin. Ulkomaista työvoimaa tulee suosia vasta silloin, jollei Suomesta löydy.
Laajenna
inka1232 03.07.2013 12:49
Lainaus: Olen PerusSuomalainen kirjoitti: Näytä viesti Niin tai näin, Soini sai pääministeriksi valtavan enemmistökannatuksen puolueen sisältä. Se että onko joukossa joku vähemmistö joka toivoo jotain Soinin "veivaamista", niin siihen en ota kantaa. Ainahan politiikassa on ryhmittymiä jonkun taakse. Sasilla on aivan omalinjansa Kokoomuksessa ja Tuomiojalla oma haarajaostonsa demareissa ja Yrttiaholla Vasemmistoliitossa... Itse kannatan Soinin linjaa ja sitä edellytän seuraavaltakin puolueen johtajalta. Se että onko Riikka Halla-aholaisia, niin sitä en menisi ihan suoraan ääneen sanomaan. Olenhan itsekin maahanmuuttovastainen, vaikka Soinin tukija olenkin.
Onko? Vaaan kun tuo suosio puolueen sisällä ei riitä. Pitäs olla hallitukseen tulevilla muillakin puolueilla yhtä hurmioitunut kannatus kaikilla Soiniin ja sen politiikkaan .Vaan kun ei oo .
Laajenna
Polo Pottonen 03.07.2013 20:28
Lainaus: inka1232 kirjoitti: Näytä viesti Onko? Vaaan kun tuo suosio puolueen sisällä ei riitä. Pitäs olla hallitukseen tulevilla muillakin puolueilla yhtä hurmioitunut kannatus kaikilla Soiniin ja sen politiikkaan .Vaan kun ei oo .
Sulla on.
Laajenna
inka1232 04.07.2013 04:52
Lainaus: Polo Pottonen kirjoitti: Näytä viesti Sulla on.
En palvo Leeviä enkä Soinia .
Laajenna
Ilkka Luoma 11.07.2013 05:12
Riittääkö Timpan pätevyys ministeriksi? Miten asemoit Timon Juha Sipilään?
Laajenna
inka1232 11.07.2013 05:45
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Riittääkö Timpan pätevyys ministeriksi? Miten asemoit Timon Juha Sipilään?
Timpa= "Räskä" I:n
Sipilä = "Räsäskä" II:n
Uskonnollinen vakaamus ei sovi politiikolle. Ne ei ole KANSAN vakaamuksia.
Laajenna
opponentti 11.07.2013 09:41
Persuthan ovat vallassa Espanjassa olleet jo viime vaaleista asti noin 2 ja puoli vuotta mutta nyt on tullut mutkia matkaan, pääministeriä syytetään valtavien lahjus-rahojen vastaan ottamisesta, olikohan se -90-luvulla, jolloin tämä Rajoi oli myös hallituksessa ministerinä.

Tästä nähdään että Persu-populistit ovat ihan samanlaisia erehtyväisiä kuin muutkin, onkohan Soini nyt lohduttelemassa pääministeriä jolle kävi kylmät, pelitermiä käyttäen
Laajenna
MrMojoRisin 11.07.2013 09:45
Lainaus: inka1232 kirjoitti: Näytä viesti Timpa= "Räskä" I:n
Sipilä = "Räsäskä" II:n
Uskonnollinen vakaamus ei sovi politiikolle. Ne ei ole KANSAN vakaamuksia.
Minulla on hämärä muistikuva, että Jurppa olisi joku helluntailainen tai muu uskovainen. Sen äijä on kuitenkin kokoomuslainen.
Laajenna
Ilkka Luoma 11.07.2013 18:18
Lainaus: inka1232 kirjoitti: Näytä viesti Timpa= "Räskä" I:n
Sipilä = "Räsäskä" II:n
Uskonnollinen vakaamus ei sovi politiikolle. Ne ei ole KANSAN vakaamuksia.
Maallistuneita kirkkolaisia on kuitenkin noin 60 prosenttia kansasta ...
Laajenna
MrMojoRisin 11.07.2013 18:25
Tuli kupu ravittua pizzalla niin täytöisesti, että taas jaksaa valvoa. En ole huolissani puolueemme puheenjohtajasta, kuka hän sattuu milloinkin olemaan. Nyt hän on Timo Soini ainakin seuraavan puheenjohtajakauden. Ei stressaa yhtään - ei perussuomalaisia asia tuntuu stressaavan.


Hyvä niin. Se on loistava enne.
Laajenna
Ilkka Luoma 12.07.2013 20:07
Lainaus: MrMojoRisin kirjoitti: Näytä viesti Tuli kupu ravittua pizzalla niin täytöisesti, että taas jaksaa valvoa. En ole huolissani puolueemme puheenjohtajasta, kuka hän sattuu milloinkin olemaan. Nyt hän on Timo Soini ainakin seuraavan puheenjohtajakauden. Ei stressaa yhtään - ei perussuomalaisia asia tuntuu stressaavan.


Hyvä niin. Se on loistava enne.

Hyvä niin, sillä vielä on edessä sisäsiisteyskurssi nro 2 ja sitten hallituskelpoisuus lähestyy!
Laajenna
Ilkka Luoma 02.08.2013 02:02
Onko Slunga-Poutsalo uhka Soinin puheenjohtajuudelle?
Laajenna
kaiku 02.08.2013 03:07
Lainaus: inka1232 kirjoitti: Näytä viesti Timpa= "Räskä" I:n
Sipilä = "Räsäskä" II:n
Uskonnollinen vakaamus ei sovi politiikolle. Ne ei ole KANSAN vakaamuksia.


inka1232 on apinan kusi koktaali eikä mitää muuta.sossu possu.;o
Laajenna
aitosuomalainen 02.08.2013 08:00
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Riittääkö Timpan pätevyys ministeriksi? Miten asemoit Timon Juha Sipilään?
J. Sipilä on teknokraatti, mitä J. Soini ei ole!

Kun J. Kataisellakin on nykyään noin 140 avustajaa, eiköhän kaikki pääministerit aina jokusen avustajan haali mutta noin 140!!
Laajenna
SuomlaineN 02.08.2013 08:31
Lainaus: aitosuomalainen kirjoitti: Näytä viesti J. Sipilä on teknokraatti, mitä J. Soini ei ole!

Kun J. Kataisellakin on nykyään noin 140 avustajaa, eiköhän kaikki pääministerit aina jokusen avustajan haali mutta noin 140!!
Niin Soini on humppakraatti.
Laajenna
jackass67 02.08.2013 11:55
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Persupomo Timo Soinia veivataan

Mikään ei muutu; tässä Soini on täysin oikeassa - persut ovat olleet aina käytännössä maahanmuuttokriittinen puolue, jossa on myös äärilaidat, joista huudetaan reviiripuolustusta.Evoluutio loi koko biosfäärille ja erityisesti eläinkunnalle reviiripuolustuksen -

se takaa mahdollisuudet selvitä lajikamppailussa. Nyt persut haluavat kamppailla Suomesta suomalaisille - mielellään aitosuomalaisille (mitä se sitten tarkoittaakaan).Kokemukset muualta Euroopasta kertovat omaa tarinaa maahanmuutosta -

oli se sitten pakolaisuutta, elintasohakuisuutta tai työperäistä. Persut eivät halua tänne ketä tahansa - se on ollut sanomattakin selvää.Media veivaa ja Soinia veivataan; puolueen sisältäkin!

Halla-aholaiset puristavat Soinia tiukoille - on pakko antaa joustoa maahanmuuttokeskustelun kiristymiselle. Meiltä katoaa jo nyt töitä siihen malliin, ettei tänne enää uusia työttömiä tarvita. Ammattiosaajia kyllä - ja nämä kelpaa persuille hyvin, kuten muillekin....

Soinin ei kannata olla kopean nenäkäs medialle -

sillä media voi kuolettaa puoluetta julistamalla sanattomasti puolueen ja niiden arvojen kirjoittamattomuuden - jolloin medianäkyvyys saattaa kadota ja näin kadota myös äänestäjät - lähinnä Keskustan suuntaan.Reviiripuolustus on ainut suomalaisuuden tae,

jottei meidän viimeinen blondi kuole sukupuuttoon vuonna 2150 Ilomantsin korpeen. Nyt persutkin on sitten virallisesti maahanmuuttokriittinen - uuden puoluesihteerinsä kautta. Ei enää soinimaisia selittelyjä - vaan asiaa täydeltä laidalta - tätä hakkarais-halla-aholaisetkin vaativat.PS

"Kullekkin ihmiselle paras koti- ja isänmaa on sellainen valtio tai asuinalue, jossa ihminen tulee parhaiten toimeen juuri omalla äidinkielellä"

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi
T Soini, läskivuori
T Soini, rupikuori
Maine kauas kantautui
sen eessä juntin mieli antautui
Ja minä Timo olin
Läski - jättiläinen
Ihrainen - äärimmäinen
Aina norsun vertainen
ja uskoin, että oisin Timo ainutkertainen
Laajenna
Ilkka Luoma 03.08.2013 20:13
Vastuuta voi kantaa sanoista mitä lausuu - ei ulkonäöstä. Sanat valitaan - ulkomuotoa ei.
Laajenna
Slaba 03.08.2013 20:17
Lainaus: aitosuomalainen kirjoitti: Näytä viesti J. Sipilä on teknokraatti, mitä J. Soini ei ole!

Kun J. Kataisellakin on nykyään noin 140 avustajaa, eiköhän kaikki pääministerit aina jokusen avustajan haali mutta noin 140!!
Yksi osaa solmia kengännauhat, yksi osaa lukea ja yksi kirjoittaa. Joku ilmeisesti pyyhkii perseen ja joku taas ei. Saattaahan jokunen hoidella nuo herkkyysasiatkin. Katainen kun valitti, että häneltä tuo herkkyys on kadonnut. Kyllä noita avustajia tarvitaan. Mitä avuttomampi pääministeri, sitä enemmän avustajia. Avustajien määrä kun on suorassa suhteessa älykkyysosamäärään.
Laajenna
WalterMovement 03.08.2013 20:19
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Vastuuta voi kantaa sanoista mitä lausuu - ei ulkonäöstä. Sanat valitaan - ulkomuotoa ei.
Periaatteessa kyllä, mutta lapsen vanhemmat valinnoillaan vaikuttavat tulevan lapsen ulkonäköön.
Laajenna
Jamo3 03.08.2013 22:45
Lainaus: Slaba kirjoitti: Näytä viesti Yksi osaa solmia kengännauhat, yksi osaa lukea ja yksi kirjoittaa. Joku ilmeisesti pyyhkii perseen ja joku taas ei. Saattaahan jokunen hoidella nuo herkkyysasiatkin. Katainen kun valitti, että häneltä tuo herkkyys on kadonnut. Kyllä noita avustajia tarvitaan. Mitä avuttomampi pääministeri, sitä enemmän avustajia. Avustajien määrä kun on suorassa suhteessa älykkyysosamäärään.
Aivan ja nyt se kysymys, miksi kansanedustajallakin on avustaja? Aivan????
Laajenna
TheKing 04.08.2013 21:44
...ja Soinilla mainoskoomikko Jusula sihteerikkönä 10 000 € kk-palkalla. Pöyristyttävää kusetusta Soinilta (köyhien ystävältä).

Makselee jollekin hanttapulille tollaisia summia tyhjistä fraaseista ja suuhun työnnetyistä sanoista.
Laajenna
Ilkka Luoma 05.08.2013 22:40
Soini sanoi ennen, että markka takaisin ja eroon EU:sta - entä nyt, kun hallitusovet häämöttävät?
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta