Sisältövaroitus Näytämme tämän viestiketjun, koska se on poistettu alkuperäisestä sijainnista.

- Viestiketju on todennäköisesti poistettu hyvästä syystä.

- Emme suosittele tämän sisällön lukemista kenellekään!

Kuit-van-Hunttelaar 14.11.2017 18:45
"Ihmiset, joilla on ollut "itsetuhoaminen", kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus ja huumeidenkäyttöä ja alkoholin väärinkäyttöä, voivat nyt liittyä Yhdysvaltain armeijaan ennalta ilmoittamattomassa politiikassa elokuussa Yhdysvaltojen nykyisten asiakirjojen mukaan."

Näin ilmoitti Amerikkalainen valtamedian lehti USA Today 12.11.2017 numerossa. Ehkä nyt rekrytointiongelmat päättyy?
Laajenna
aattelia 14.11.2017 18:51
mielisairaalla narsistilla pakkomielle Venäjän presidentiksi.
Laajenna
H.M.S.Moilanen 14.11.2017 18:56
Todella edistyksellistä että kaikki narkkarit, juopot, itsetuhoiset, masentuneet ja hullut pääsevät leikkimään aseiden kanssa USA:n armeijassa. Tuo juttu muuten löytyi kuin löytyikin US Today julkaisussa, tässä ote:

"The decision to open Army recruiting to those with mental health conditions comes as the service faces the challenging goal of recruiting 80,000 new soldiers through September 2018. To meet last year's goal of 69,000, the Army accepted more recruits who fared poorly on aptitude tests, increased the number of waivers granted for marijuana use and offered hundreds of millions of dollars in bonuses."
Laajenna
H.M.S.Moilanen 14.11.2017 18:58
Mitä tuumaa palstan päivystävä natohihhuli, 44.divisioonan trolliosaston kylähullu?
Laajenna
nbnmbnmb 14.11.2017 19:00
Ei tuumi mitään kun jauhot juuttu kurkkuun....
Laajenna
jkhjhjh 14.11.2017 19:08
Hulluille kun antaa pyssyn niin aina paukkuu...
Laajenna
Highklk 14.11.2017 19:08

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Laajenna
palstan-hullut 14.11.2017 19:13
Palstalle pääsee myös nykyinen hullu, kuten yllä näkyy. Oli aika helppo arvata, ettei asia ole tietenkään sillä lailla, miten aloittaja sen esitti. Koko totuus löytyy tuosta:

https://www.usatoday.com/story/news/politics/2017/11/12/army-lifts-ban-recruits-history-self-mutilation-other-mental-health-issues/853131001/

Mielisairas ei pääse, mutta sairaudesta parantunut saattaa joissakin tapauksissa päästä ja läpäistä koulutuksen. Syynä on asevoimien aikaisempaa paremmat mahdollisuudet käyttää terveystietoja yksilöllisessä arvioinnissa.
Laajenna
V.P.Lehto 14.11.2017 19:30
Tuostahan selvästi lukee sen että US Army laskee tasoa jotta rekrytointi tuottaa tulosta. Armeija on muutenkin hullujen touhua joten ei tuossa uutisessa oikeastaan mitään vallankumouksellista ole.
Laajenna
v....v....v....v....v 14.11.2017 19:36
Kannattaa muistaa että lähes kaikki US Armyn sotilaat ovat lähinnä lepokodissa. Alun simputusvaiheen jälkeen he ovat kuin jossain kommunistisessa paratiisissa verrattuna siviilielämän ankeuteen. Sotilaita hemmotellaan ja paijataan kuin pikkulapsia. US Army on tosiasiassa muuttunut yhä enemmän USA:n merijalkaväen huolto-osastoksi.
Laajenna
Sven_Tuuva 14.11.2017 20:20
Hyväksyttiinhän aikanaan patologinen psykopaatti Lauri Törnikin US Armyyn. Vaihtoi länsimaistumisen huumassa nimensä Larry Thorneksi. Oli aikaisemmin palvellut SS-joukoissa ja Suomen armeijassa kaukopartiolaisena Mauno Koiviston ja Nikke Pärmin kanssa osallistuen myös Leningradin piiritykseen.
Laajenna
sairaalan_piiritys 14.11.2017 20:24
Olipa sekava juttu, mutta tyypillistä hullulle tiltulle.
Laajenna
Sivvari 14.11.2017 20:32
Suomessa ministereitäkin samalla tasolla.
Laajenna
Jftyhh 14.11.2017 20:33
Venäjän puolustusministeriö on myöntänyt, että noin 350 venäläissotilasta on kuollut tänä vuonna. Sotilaiden äitien ihmisoikeusjärjestö syyttää puolustusministeriötä todellisten lukujen peittämisestä. Järjestön mukaan noin 3 000 asevelvollista kuolee vuosittain hakkaamiseen tai tekee simputuksen vuoksi itsemurhan.
Laajenna
Fgggggg 14.11.2017 20:37
Iso osa kuolemista johtuu armeijassa tapahtuvasta simputuksesta, sanoo Elena Popova Pietarin Sotilaiden Äideistä. Hänen mukaansa uhrien sukulaisille valehdellaan usein kuolinsyistä. Yksi usein toistuva selitys on, että varusmies on tehnyt itsemurhan tyttöystäväänsä ikävöidessään.

- Varusmies Roman Rudakov hakattiin henkihieveriin, eivätkä venäläiset lääkärit pystyneet häntä auttamaan. Otimme yhteyttä saksalaisiin lääkäreihin, mutta heitä ei päästetty maahan ja Rudakov kuoli, Popova kertoo,

- Pahoinpideltyä varusmies Nikolai Smirnovia pystyimme auttamaan, mutta on epäselvää, palaako hän koskaan normaaliin kuntoon.

Popovan mukaan monia kuolemia naamioidaan itsemurhiksi. Varusmiehiä on esimerkiksi pantu autoihin, joissa he ovat kuolleet häkämyrkytykseen. Tämän jälkeen upseerit ovat soittaneet "surunvalittelunsa" tapetun omaisille.

Elena Popova sanoo Venäjän sotilassairaaloiden olevan täynnä pahoinpideltyjä sotilaita ilman, että valtiolla on minkäänlaisia kuntoutusohjelmia siinä vaiheessa, kun he lähtevät rampoina armeijasta.

Sotilaiden Äitien mielestä Venäjän asevelvollisuus perustuu valheeseen, pelkoon ja väkivaltaan. Järjestön tavoitteena on asevelvollisuuden lakkauttaminen.

Samansuuntaisia ajatuksia on aiemmin esitetty myös Venäjän poliittisen johdon taholta, mutta nyt vallanpitäjät tuntuvat tahtovan, että muutostilassa olevan yhteiskunnan nuorten miesten energia suljetaan kasarmeihin. Sotilaiden Äidit ovatkin jakaneet vuosittaisen Kaktus-palkintonsa maan pääesikunnalle, joka on tehokkaasti jarruttanut uudistuksia.

Kiristystä ja orjatyövoimaa

- Upseerit eivät välitä väkivallasta tai hyötyvät siitä itse taloudellisesti joko kiristämällä varusmiehiä tai myymällä heitä orjatyövoimaksi eteenpäin, sanoo Sotilaiden Äitien Ella Polyakova.

Hänen mukaansa joka toinen varusmies kaapataan kadulta asepalvelukseen.

- Suurin osa nuorista miehistä ei armeijaan halua ja siksi erityisryhmille annetaan tehtäväksi saalistaa esimerkiksi Moskovan metroasemilta kymmenen miestä päivässä asepalvelukseen, Polyakova kertoo.

Hän korostaa, että Venäjällä on voimassa hyviä lakeja. Ongelmana on se, että ihmiset eivät tiedä oikeuksistaan. Yhä useampi nuori on armeijan vaarallisen välttelyn sijaan valinnut esimerkiksi sairaaloissa suoritettavan siviilipalveluksen. Vuoden pituisen asevelvollisuuden sijasta se kestää 9 kuukautta pitempään.

- Vaikka siviilipalvelusoikeus on laissa taattu, saattaa siihen pääsy edellyttää ensin oikeudenkäyntiä ja viranomaisten pompotteluyritysten voittamista, kertoo Polyakova.

Vuoden 2008 Georgian sodan jälkeen akeja muutettiin niin, että varusmiehiä voidaan lähettää palvelukseen ulkomaillekin. Myös naisia voidaan rekrytoida armeijaan.

- Tämä voi johtaa siihen, että jatkossa teiltä Suomessa hakevat turvapaikkaa myös armeijaa pakenevat nuoret naiset, arvioivat Suomen Rauhanliiton kutsusta Suomessa käyneet venäläiset rauhanaktiivit.

Heidän mukaansa Venäjän viime talven suuret demokratiamielenosoitukset osoittivat, että Sotilaiden Äitien työ ei ole ollut turhaa.

- Taantumus alkaa taantumaan, he sanovat.
Laajenna
10-0tappio 14.11.2017 20:39
Tiltut auttamattomasti tappiolla armeja vittuilussa
Laajenna
Sven_Tuuva 14.11.2017 20:43
Opiskele hieman historiaa, niin jopa sinäkin pysyt kärryillä. Heh!
Laajenna
psykopaatti-svenille 14.11.2017 20:46
Sven_Tuuva kirjoitti: Opiskele hieman historiaa, niin jopa sinäkin pysyt kärryillä. Heh! Näytä lisää
Opiskelin jo. Lauri Törni ei ollut Nikke Pärmin kanssa Leningradia piirittämässä eikä hän ollut kaukopartiossa.
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta