Tämä keskustelupalsta on arkistoitu, eikä tänne ilmesty enää uusia viestejä.
Raaka-totuus 09.11.2014 16:05
Lainaus: Kari J. Mattila kirjoitti: Näytä viesti Suomi hävisi sodan Neovostoliittoa vastaan vaikka luuli voittavansa Saksan liittolaisena. Sodassa hävinnyt joutuu aina kärsimään ja Suomi joutui poistamaan viholliset eli saksalaiset pois maasta.

Kannattaa harkita tarkkan ennen kuin liittoutuu kenenkään kanssa sotilallisesti. Edellä olevan perusteella Suomi ei koskaan liity Natoon.
Kotiryssä oksentaa taas paskaa.

Pikku hetki vielä niin ollaan NATOn täysjäseniä, sen jälkeen ei tarvi korvaansa lotkauttaa roistovaltiosta roiskuvalle paskalle.

Ja sääliksihän teitä kotiryssiä sitten käy.
Laajenna
Raaka-totuus 09.11.2014 16:12
Lainaus: ArmaFennica kirjoitti: Näytä viesti >Jahas, Antrax jatkaa historian Venäläistämistä.

>Äärimmäisen ratkaisevaa, sillä läpimurtoa ja rintaman romahtamista ei tapahtunut.


>Jatkat tuota valhetta vaikka se on tähän mennessä neljästi sinulle ihan selkeästi esitetty/näytetty toteen.
-Kysynkin siis, minkä tähden yrität vääristellä tuota historian tapahtumaa?


>Tyypillistä historian vääntämistä sinulta taas.
-Neuvostoliitto erityisesti vaati sen hyökkäyksen. Unohdat sen, todennäköisesti koska olet Venäläismielinen.
Antrax on kotiryssä.
Laajenna
Raaka-totuus 09.11.2014 16:14
Lainaus: Kari J. Mattila kirjoitti: Näytä viesti Ei Venäjä ole missään maita ryöstellyt.
Kotiryssältä taas päässyt unohtumaan: Ryssä edelleenkin miehittää suuria Suomelta ryöstämiään maa-alueita.
Laajenna
Raaka-totuus 09.11.2014 16:18
Lainaus: Markka1 kirjoitti: Näytä viesti Eu, ja länsi ei ole rauhan asialla venäjän suhteenkaan. Ne uhkailee ja asettelee talouspakotteita kauppakumppanilleen. Se ei ole rauhan asiaa, millään tavoin. Eu, on pelkkä kurjuuden ja työttömyyden kolhoosi.
Ainoa sotatoimiin ryhtynyt osapuoli on ryssä.

Tulkoon ww3 jossa ryssä tuhotaan lopullisesti, jossain vaiheessa paha saa palkkansa.
Laajenna
Raaka-totuus 09.11.2014 16:20
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti Nuo pakotteet haittaavat Suomea eniten.
Sillä ei ole merkitystä, pääasia on että saadaan roistovaltio kontalleen.
Laajenna
Raaka-totuus 09.11.2014 16:25
Lainaus: mies100 kirjoitti: Näytä viesti http://puhutaanydinvoimasta.fi/2014/...in-stromsossa/

1. Rosatomin voimalatyömaa Pietarin eteläpuolella Sosnovi Borissa on romahtanut rakennustöiden aikana kahdesti.

2. Rosatom alkoi rakentamaan ydinvoimalaa Bulgariaan vuonna 1988. Voimala oli kesken vielä vuonna 2010, jolloin Bulgarian hallitus sai selville rakennuskustannusten nousseen yli kaksinkertaisiksi. Rosatom oli yrittänyt salata kustannusylitykset. Tiedon saatuaan Bulgarian hallitus lopetti yhteistyön Rosatomin kanssa.

3. Iso-Britannia jäädytti neuvottelut Rosatomin kanssa keväällä 2014 Ukrainan kriisin vuoksi.

4. Rosatom on halunnut rakentaa ydinvoimalan Liettuaan kansanäänestyksen hylättyä suunnitelmat yhteis-balttialaisesta voimalasta. Liettuan hallitus ei kuitenkaan suostu tekemään yhteistyötä Rosatomin kanssa.

5. Rosatom viimeistelee yhä Slovakiassa vuonna 1985 aloitettua hanketta, jolle se ei enää anna arvioitua valmistumispäivää.
Pyhäjoen ydinvoimala on annettava rakennettavaksi länsimaiselle yhtiölle, se on ainoa järkevä ratkaisu.
Laajenna
Ilkka Luoma 20.11.2014 08:42
Lavrov: "Naton holtiton laajeneminen vaarantaa Euroopan turvallisuuden"
http://yle.fi/…/lavrov_naton_holtito...#8230;/7639416. ... Tämä kannattaa lukaista - herää myös kysymys miksi EU halusi laajentua tällä vauhdilla itään.
Laajenna
Kari J. Mattila 20.11.2014 08:45
Lainaus: Raaka-totuus kirjoitti: Näytä viesti Pyhäjoen ydinvoimala on annettava rakennettavaksi länsimaiselle yhtiölle, se on ainoa järkevä ratkaisu.
Onneksi hallitus on jo näyttänyt vihreää valoa sille että ydinvoimala tilataan Venäjältä tai eihän hallitus sitä tilaa vaan omistajat.
Laajenna
Ilkka Luoma 24.12.2014 12:54
Saksassa nousee vastarinta jenkkien puutumisesta eurooppalaisten omiin asioihin!
Laajenna
Ilkka Luoma 31.12.2014 17:22
Merkel: Euroopan pysyttävä tiukkana Ukrainan kriisin ratkaisemisessa
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/a...934357391.html. ... Saksa on voimissaan, kun EU on yhtenäinen. On juuri Saksan etu, ettei euroryhmä hajoa. Saksa on todellisuudessa Venäjän ohella se, joka ylläpitää eurooppalaista rauhaa, kaikesta huolimatta. Merkel puhututtaa entisenä itä-saksalaisena tiivistä kommunikointia Venäjän presidentin Putinin kanssa, koska mitään EU-sotilaallista keinoa ei ole olemassa ja näin samalla koettaa pitää USA:n sotahalut poissa maanosastamme. Tuntuu kornilta, mutta juuri USA on ollut aiemminkin este Saksan suvereeniudelle koko Eurooppaa ajatellen!
Laajenna
Umpitollo 31.12.2014 18:46
USA on kaksi kertaa pelastanut Euroopan ja kerran NL: n saksalaisvallalta suurin kustannuksin. He vannoivat II MS: n jälkeen ettei tämä saa enää tapahtua.
Teutoneilla kun on ollut pahana tapana heti vaurastuttuaan ja voimistuttuaan pyrkiä laajentamaan valtapiiriään.....
Laajenna
anaq 31.12.2014 18:58
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Venäjä ja Saksa takuumiehinä eurooppalaisessa rauhankehityksessä!
Saksa ja Venäjä olivat viime vuosisadallakin niin tehokkaita rauhan takuumiehiä, jotta oksat pois. Saksa taitaa viimein olla oppinut jotakin ja keskittyy talouteensa, kun taas Venäjä ei ole oppinut yhtään mitään, ja käyttää vähät ruplansa rauhanohjuksiin. Huonompaa "rauhan takuumiestä" kuin Putin ei tasan Eurooppa voisi mistään ilmansuunnasta löytää. Johan mokomalle ajatukselle nauraa harakatkin.
Laajenna
mies100 31.12.2014 19:01
Saksa pantiin niin maan rakoon, ettei sieltä ole enää ollut haluja nousta sotilaalliseksi suurvallaksi, vaan Saksassa pasifismi kukoistaa, päinvastoin kuin Venäjällä, jota ei pantu maan rakoon vaikka hävisikin Kylmän Sodan.
Laajenna
anaq 31.12.2014 19:09
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti ”Kiina + Venäjä > USA + EU”
Ihanko totta? Usan talous on jo yksin selvästi suurempi kuin kaikkien ns. BRICS-maiden yhteenlaskettu talous. Vaikka ryssä kuinka nuolisi Kiinan anusta, niin Venäjä olisi korkeintaan Kiinan alusmaa, eikä Putlerkaan nyt niin paljon Länttä vihaa että moiseen alistuu. Koko BRICS-kuvio on pelkkä paperi-spekulaatio, eikä siitä koskaan tule minkäänlaista vastapainoa Lännen hegemonialle. Kiina yksin kasvaa ja voimistuu, ja tulee olemaan vaara koko muulle maailmalle, Venäjä mukaanluettuna. Kannattaisi hieman miettiä että mihin kelkkaan sitä yrittää ängetä. Mutta nauti nyt noista skenaarioistasi kun vielä voit, noin spekulatiivisessa mielessä. Jos kuvittelet että niiden suhteen tapahtuu yhtään mitään meidän elinaikanamme, niin tulet kyllä pettymään.
Laajenna
Antrax 31.12.2014 19:36
Lainaus: Umpitollo kirjoitti: Näytä viesti USA on kaksi kertaa pelastanut Euroopan ja kerran NL: n saksalaisvallalta suurin kustannuksin. He vannoivat II MS: n jälkeen ettei tämä saa enää tapahtua.
Teutoneilla kun on ollut pahana tapana heti vaurastuttuaan ja voimistuttuaan pyrkiä laajentamaan valtapiiriään.....
MILTÄ USA on pelastanut Euroopan kaksi kertaa? Natseiltako? USA tuli mukaan I maailmansotaan vasta sodan loppuvaiheessa 1917 ja nousi maihin II maailmansodassa vasta 1944, kun Neuvostoliitto oli höyhentänyt Saksaa jo 3 vuotta.
Laajenna
Ilkka Luoma 02.01.2015 18:24
Lainaan UPI Mika Aaltolaa ... "Niinistön puheessa kannattaa Aaltolan mielestä huomioida maanpuolustukseen liittyvän puheen järjestys: Ensin painotetaan omaa puolustuskykyä, sen jälkeen mainitaan EU puolustusyhteisönä, sitten korostetaan puolustusyhteistyötä Ruotsin kanssa ja viimeisenä mainitaan mahdollinen Nato-kumppanuus - SK ... kiinittäkää huomiota järjestykseen, EU maathan muodostavat miltei Euroopan Naton - ilman USA:ta!
Laajenna
Koba 02.01.2015 18:38
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti MILTÄ USA on pelastanut Euroopan kaksi kertaa? Natseiltako? USA tuli mukaan I maailmansotaan vasta sodan loppuvaiheessa 1917 ja nousi maihin II maailmansodassa vasta 1944, kun Neuvostoliitto oli höyhentänyt Saksaa jo 3 vuotta.
Venäjältä?NL olisi jäänyt Uralin taakse ilman USA:n massiivista Land Lease apua.
Ja USA aloitti massiviset pommitukset Saksan teollisuuslaitoksia vastaan jo 42.
Rommelin Patton löi afrikassa 43 ja nousivat maihin Italiaan jolloin Italia luopui sodasta.Ilman USA:ta ei olisi noustu maihin Normandiassakaan ja Saksan teoliisuuss olisi puskenut aseita itä-rintamalle niin ettei NL olisi koskaan selvinnyt.
Laajenna
kylmä 02.01.2015 18:43
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti MILTÄ USA on pelastanut Euroopan kaksi kertaa? Natseiltako? USA tuli mukaan I maailmansotaan vasta sodan loppuvaiheessa 1917 ja nousi maihin II maailmansodassa vasta 1944, kun Neuvostoliitto oli höyhentänyt Saksaa jo 3 vuotta.
Nyt opiskelemaan hieman historiaa ennen kuin munaat itsesi totaalisesti ....tai taisit tehdä sen jo.
Laajenna
kylmä 02.01.2015 18:45
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti nousi maihin II maailmansodassa vasta 1944, kun Neuvostoliitto oli höyhentänyt Saksaa jo 3 vuotta.
http://jussina.puheenvuoro.uusisuomi...a-sen-merkitys
Laajenna
Antrax 02.01.2015 19:19
Lainaus: kylmä kirjoitti: Näytä viesti Nyt opiskelemaan hieman historiaa ennen kuin munaat itsesi totaalisesti ....tai taisit tehdä sen jo.
Saksa olisi hävinnyt molemmat sotansa ilman Yhdysvaltojakin. Oli paha virhe hyökätä NL-oon ja alkaa kahden rintaman sota.
Laajenna
Iku_Turso 02.01.2015 19:29
Lainaus: Antrax kirjoitti: Näytä viesti Saksa olisi hävinnyt molemmat sotansa ilman Yhdysvaltojakin. Oli paha virhe hyökätä NL-oon ja alkaa kahden rintaman sota.
Tietenkään ei ollut se virhe, kun NL hyökkäsi Suomeen ja suoritti 400 000 suomalaisen etnisen puhdistuksen, vaan ihan sallittu ja oikeutettu, niinkö, Antrax?
Laajenna
EuroFinn 02.01.2015 20:38
Ilkka Luoma:Mikäli Viron pyrkimykset saada amerikkalaisten joukkoja ja aseistusta maaperälleen, Nato-maana ja Venäjän kylkeen – lyhyen matkan päähän Pietarista, toteutuu; on odotettavissa vastakkainasettelu, joka muistuttaa jossain määrin Kuuban kriisiä 1960 -luvun alkupuolella.

V: Siis Venäjä saa keskittää joukkojaan lähelle Viron rajaa ja kidnapata henkilöitä Venäjän puolelle Viro ei saa varmistaa, että sillä on parempi puolustus. Ei tässä nyt kukaan ydinaseita ole paikalle roudaamassa

Saksa tarvitsee Venäjän kaasua – nyt jo ruskohiilen käyttö on lisääntynyt kestämättömiin mittoihin – ydinvoimapäätösten vuoksi.[/B]

V: Tulee aika, jolloin Saksa ei ole riippuvainen enää venäläisestä kaasusta ja sillä kiristämisestä.

Pitäisikö nykyinen Saksan liittokansleri Angela Merkel saada vaihdetuksi enemmän ”schrödermäiseen” valtiojohtajaan, Itämeren kaasuputki on nähty Vladimir Putinin ja Schröderin yhteisenä merkkinä Euroopan tiestä.

V: Ei pitäisi. Itämeren kaasuputki oli virhe, Schröder on nykyään Venäjän "konsultti", ei hyvä esimerkki

Pitäisikö Merkelin ymmärtää Venäjän mittaamattomat arot, raaka-aineet ja kuitenkin Euroopan suurimmat väestömäärät – yhtenä valtiona.

- Merkel vihdoin tajusi, että Putiniin ei voi luottaa, "Putin ei ole tästä maailmasta"...

Schröder tiesi tarkasti, mitä merkitsi Euroopalle maailman historian totaalisin,
… verisin, tappavin ja kuluttavin sota Neuvostoliittoa kohtaan vuosina 1941-1945.

V: Kyllä varmasti tiesi, mutta hänen tulisi tietää myös miten täysin samanlaiset liikkeet Putinilla on ollut verrattuna Hitlerin liikkeisiin

Schröderiläinen itävaikutteen ja -kumppanuuden ymmärrys olisi takuu eurooppalaiselle rauhalle, sillä vain Saksa ja Venäjä yhdessä voivat taata rauhan

V: Venäjä ei voi taata rauhaa, koska Venäjän kanssa tehtyihin sopimuksiin ei voi luottaa, niillä ei ole arvoa (Budapest 1994, muut)

Nyt jos EU saartaa vaikuttavasti Venäjää vaikkapa Viron toimillaan, on vaarana, että EU USA:n myötäpunnaamisella ajaa Putinin Kiinan presidentin herra Xi´n syliin ...

V: Venäjää ei saarra kukaan. Venäjä uhkaa naapurimaitaan ja naapurimaat suojautuvat, osa Naton-jäsenyydellä

Saksa on nyt avainpelaaja ja näyttää siltä, että Putin haluaa soittaa Merkelille – puhuen Saksaa ja tietäen, että Merkelillä ja Saksalla on 'selkeä puhelinnumero'..

- Merkel on puhunut Putinin kanssa täältä maailman tappiin. Merkel on todennut pitkän ajan kuluttua, että keskustelut ovat hyödyttömiä. Putin on maustanut aiemmin keskusteluja mm. äkillisillä dobermannin tulolla huoneeseen, jossa Merkel on, tietäen että Merkel pelkää koiria. Kuvissa Putin myhäilee sadistisen näköisenä. Ja Putin on lähettänyt Merkelille pehmokoiran lahjaksi. Ei kumppanuutta edistäviä toimia, vaan uhkailevia.

Venäjää ei tule eristää, seuraukset ovat arvaamattomat, ja niin julmalta kuin se tuntuukaan, ei Ukraina-Krim ole sen arvoinen kokonaisuus, että kannattaisi uhrata koko EU-Eurooppa sen alttarille...

V: Venäjään ei kukaan hyökkää, mutta vaikka Venäjä eristäisi itsensä, me emme voi antaa silti palkintoja Ukrainaan hyökkäämisestä.

Kiina seurailee sivusta – 'suuret kalat uivat syvissä vesissä'

Kiina on ottamassa joka tapauksessa tiukan kaupallisen otteen Venäjän Siperiasta – puhutaan kolmesta putkesta – öljystä, maakaasusta ja vedestä. Suojellakseen Siperiaansa on Putinilla kaksi vaihtoehtoa, joko EU tai Kiina...

V: Kiina on paras kumppani Venäjälle, sitä ei voi uhkailla, Kiina tosin haluaa vaan halpaa raaka-ainetta, ei muuta Venäjältä. Kiristäjästä voi kylläkin tulla kiristettävä. Kiina ymmärtää kyllä pitää EU:n ja USA:n tyytyväisenä.

Mikäli EU ei ymmärrä Euroopan rauhan takuumiehiä on Kiina ottamassa Venäjän syleilyynsä...

V: Kiina ei ota Venäjää syleilyynsä, Venäjä tulee kyllä pyytämään sitä.

...Lohtuna meille riittänee tieto Kiinan suuren pienen miehen, edesmenneen Deng Xiaopingin lause, jossa hän alleviivaten sanoo, ettei yksikään maa voi yksin määräillä muita miten toimitaan ja miten maapalloa jaetaan

V: Nimenomaan näin, Venäjä ei voi määrätä Ukrainasta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Valko-Venäjästä tai muista maista.

[
Laajenna
Ilkka Luoma 25.01.2015 17:10
Lainaus: EuroFinn kirjoitti: Näytä viesti Ilkka Luoma:Mikäli Viron pyrkimykset saada amerikkalaisten joukkoja ja aseistusta maaperälleen, Nato-maana ja Venäjän kylkeen – lyhyen matkan päähän Pietarista, toteutuu; on odotettavissa vastakkainasettelu, joka muistuttaa jossain määrin Kuuban kriisiä 1960 -luvun alkupuolella.Saksa tarvitsee Venäjän kaasua – nyt jo ruskohiilen käyttö on lisääntynyt kestämättömiin mittoihin – ydinvoimapäätösten vuoksi.[/B]

V: Tulee aika, jolloin Saksa ei ole riippuvainen enää venäläisestä kaasusta ja sillä kiristämisestä.

Pitäisikö nykyinen Saksan liittokansleri Angela Merkel saada vaihdetuksi enemmän ”schrödermäiseen” valtiojohtajaan, Itämeren kaasuputki on nähty Vladimir Putinin ja Schröderin yhteisenä merkkinä Euroopan tiestä.

V: Ei pitäisi. Itämeren kaasuputki oli virhe, Schröder on nykyään Venäjän "konsultti", ei hyvä esimerkki

Pitäisikö Merkelin ymmärtää Venäjän mittaamattomat arot, raaka-aineet ja kuitenkin Euroopan suurimmat väestömäärät – yhtenä valtiona.

- Merkel vihdoin tajusi, että Putiniin ei voi luottaa, "Putin ei ole tästä maailmasta"...

Schröder tiesi tarkasti, mitä merkitsi Euroopalle maailman historian totaalisin,
… verisin, tappavin ja kuluttavin sota Neuvostoliittoa kohtaan vuosina 1941-1945.

V: Kyllä varmasti tiesi, mutta hänen tulisi tietää myös miten täysin samanlaiset liikkeet Putinilla on ollut verrattuna Hitlerin liikkeisiin

Schröderiläinen itävaikutteen ja -kumppanuuden ymmärrys olisi takuu eurooppalaiselle rauhalle, sillä vain Saksa ja Venäjä yhdessä voivat taata rauhan

V: Venäjä ei voi taata rauhaa, koska Venäjän kanssa tehtyihin sopimuksiin ei voi luottaa, niillä ei ole arvoa (Budapest 1994, muut)

Nyt jos EU saartaa vaikuttavasti Venäjää vaikkapa Viron toimillaan, on vaarana, että EU USA:n myötäpunnaamisella ajaa Putinin Kiinan presidentin herra Xi´n syliin ...

V: Venäjää ei saarra kukaan. Venäjä uhkaa naapurimaitaan ja naapurimaat suojautuvat, osa Naton-jäsenyydellä

Saksa on nyt avainpelaaja ja näyttää siltä, että Putin haluaa soittaa Merkelille – puhuen Saksaa ja tietäen, että Merkelillä ja Saksalla on 'selkeä puhelinnumero'..

- Merkel on puhunut Putinin kanssa täältä maailman tappiin. Merkel on todennut pitkän ajan kuluttua, että keskustelut ovat hyödyttömiä. Putin on maustanut aiemmin keskusteluja mm. äkillisillä dobermannin tulolla huoneeseen, jossa Merkel on, tietäen että Merkel pelkää koiria. Kuvissa Putin myhäilee sadistisen näköisenä. Ja Putin on lähettänyt Merkelille pehmokoiran lahjaksi. Ei kumppanuutta edistäviä toimia, vaan uhkailevia.

Venäjää ei tule eristää, seuraukset ovat arvaamattomat, ja niin julmalta kuin se tuntuukaan, ei Ukraina-Krim ole sen arvoinen kokonaisuus, että kannattaisi uhrata koko EU-Eurooppa sen alttarille...

V: Venäjään ei kukaan hyökkää, mutta vaikka Venäjä eristäisi itsensä, me emme voi antaa silti palkintoja Ukrainaan hyökkäämisestä.

Kiina seurailee sivusta – 'suuret kalat uivat syvissä vesissä'

Kiina on ottamassa joka tapauksessa tiukan kaupallisen otteen Venäjän Siperiasta – puhutaan kolmesta putkesta – öljystä, maakaasusta ja vedestä. Suojellakseen Siperiaansa on Putinilla kaksi vaihtoehtoa, joko EU tai Kiina...

V: Kiina on paras kumppani Venäjälle, sitä ei voi uhkailla, Kiina tosin haluaa vaan halpaa raaka-ainetta, ei muuta Venäjältä. Kiristäjästä voi kylläkin tulla kiristettävä. Kiina ymmärtää kyllä pitää EU:n ja USA:n tyytyväisenä.

Mikäli EU ei ymmärrä Euroopan rauhan takuumiehiä on Kiina ottamassa Venäjän syleilyynsä...

V: Kiina ei ota Venäjää syleilyynsä, Venäjä tulee kyllä pyytämään sitä.

...Lohtuna meille riittänee tieto Kiinan suuren pienen miehen, edesmenneen Deng Xiaopingin lause, jossa hän alleviivaten sanoo, ettei yksikään maa voi yksin määräillä muita miten toimitaan ja miten maapalloa jaetaan

V: Nimenomaan näin, Venäjä ei voi määrätä Ukrainasta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Valko-Venäjästä tai muista maista.

[
...
[ … kansalainen ihmetteli mitä taas tehdään hänen selän takanaan 2]. Miksi suuria maamme sotilaallista puolueettomuutta suoraan koskettavia asioita halutaan käsitellä salassa, kabineteissa. Jälleen tarkoitushakuisesti ajetaan kansakuntaamme sellaisen pyssyn piippuun minne emme halua. Kansalainen laukaisee herkästi – ”me emme kuulu mihinkään pyssyn piippuun – emme läntiseen, emmekä itäiseen”. Osaamme puolustaa itsemme ja nimenomaan itse! 3] … ]
Harjoituksen on kutsunut koolle USA, natojohtaja, joka antaa ydinasesuojan sen eurooppalaisille jäsenkumppaneille. USA presidentti Barack Obama vannoi julkisesti huolehtivansa muun muassa Viron 4], ettei tarkoitushakuisesti luotu Venäjän uhka kohtaa virolaisia.
~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/0...a-itsemme.html -
Laajenna
Ilkka Luoma 07.02.2015 21:35
Saksa ottanut ohjat Ukraina-neuvotteluissa – toivoa on
http://www.mtv.fi/…/suomalaisasiantu...#8230;/4764132. ... Joskus on sanottu, että nimenomaan Saksa ja Venäjä ratkaisevat Euroopan rauhan - tähän on nyt sananmukaisesti ja historiallisesti rautaiset syyt ... tähän palataan vähän myöhemmin.
Laajenna
kauheamies1 07.02.2015 22:47
Luoman toive Ukrainan tuhosta elää vahvana
Laajenna
Ilkka Luoma 09.02.2015 13:14
Lainaus: kauheamies1 kirjoitti: Näytä viesti Luoman toive Ukrainan tuhosta elää vahvana
Ei. Päinvastoin, ennustan, että rauha palaa Ukrainaan näinä viikkoina.
Laajenna
kauheamies1 09.02.2015 13:24
Siis Ukrainan raju piennetyminen tyydyttää murhanhimosi
Laajenna
Justin Case 2 09.02.2015 13:34
Paljonko Venäjä joutuu maksamaan Ukrainalle sotakorvauksia (Krimin öljykenttien menetys ymv).
Laajenna
Fingerpori56 09.02.2015 13:37
Lainaus: Ilkka Luoma kirjoitti: Näytä viesti Ei. Päinvastoin, ennustan, että rauha palaa Ukrainaan näinä viikkoina.
Ennen pitkää ryssä pakotetaan rauhaan.
Laajenna
Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta