Turun Sanomat - ts.fi

http://www.ts.fi/keskustelut/

Pokeriverkko - Pokeristrategiaa
http://pokeriverkko.com/kaikki/pokeriartikkelit/strategia-vinkkeja/
Emme aio käydä läpi eri pokerivariaatioiden sääntöjä, vaan käsittelemme tässä pelaamista hieman laajemmin. Hyvät säännöt ja pokerikoulu löytyvät esim. Betssonin sivustolta.
Parhaat Pokerisivut
http://www.parhaatpokerisivut.com/seitseman-kortin-avopokerin-saannot
Seitsemän kortin avopokeri (7 card stud) on perinteinen pokeripeli, joka nautti pitkään suosituimman pokerimuodon tittelistä.

Aktiivisimmat viestiketjut

Turun Sanomat - ts.fiEU otti ensiaskeleen kohti oikeustoimia Unkaria vastaan http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142527 6 (+6) "Sos"
Tänään, 21:11
EU rajoittaa itse koko ajan median toimintaa paimentamalla mistä saa kirjoittaa ja missä sävyssä.
Turun Sanomat - ts.fiBrittilentäjä paljastaa törkeän käytöksen Itämerellä: http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142528 6 (+6) "Diipadaapa"
Tänään, 20:56
on se elämä kauhiaa!! hemmetin itkupilkit
Turun Sanomat - ts.fiVuokranantajat: Uudistus ei hidasta vuokrien nousua http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142519 5 (+2) "Yksinkertainen"
Tänään, 20:09
Kun Sipilä sanoo että asumistukea leikkaamaalla vuokrat laskevat niin sen täytyy olla silloin totta, sama kun työttömyyskorvauksia leikataan...
Turun Sanomat - ts.fiLapsen oikeus sekä isään että äitiin on turvattava http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142392 6 (+1) "aito Turo"
Tänään, 20:52
Juuri tekstin kuvaamalla tavalla pitäisi lainsäätäjiä ja viranomaisia vastuuttaa lapsiin kohdistuvaan väkivaltaan puuttumisesta. Jos joku...
Turun Sanomat - ts.fiTunteita kuohuttava hallintarekisteri palaa jälleen eduskuntaan http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142512 6 (+1) "näsä"
Tänään, 20:33
keskusta pettää aina ja persut pettää taas
+ Näytä lisää aktiivisia ketjuja

Luetuimmat

Turun Sanomat - ts.fiTrafi, Viestintävirasto ja osa Liikennevirastoa yhdistetään http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142430 "Kansa tietää"
Eilen, 15:57
Kummallinen päätös. Mitä yhteistä Viestintävirastolla on Trafin ja Liikenneviraston kanssa? Liikenne- ja viestintäministeriö yhdistää virast...
Turun Sanomat - ts.fiJuhlarahalautakunnan puheenjohtaja: Orpolle esitettiin tarkat kuvat kolikosta http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142444 "Mielensäpahoittaja"
Eilen, 19:03
Orpo hyväksyy, Orpo paheksuu kun nousee some-äläkkä. Poliitikkojen suurin ongelma on mielen vaihtaminen tuuliviirin lailla. Kun päätät jota...
Turun Sanomat - ts.fiApteekkien määrää lisätään, joitakin itsehoitolääkkeitä ehkä päivittäistavarakauppaan http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142370 "Paikat vuotaa ja kutisee"
24.04.2017, 18:55
On täysin käsittämätöntä, että edes perus allergialääkkeitä, kuten setiritsiiniä sisältäviä tuotteita, ei ole ruokakauppojen hyllyillä. Kyse...
Turun Sanomat - ts.fiTurku aloittaa kummipuistotoiminnan http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142426 "--"
Eilen, 15:04
Viekö tämä nyt työpaikan joltakulta? Tuleeko tästä oikeasti säästöä vai sen sijasta tappiota monella budjettilinjalla? Olen näiden kannalla ...
Turun Sanomat - ts.fiRahapaja pahoittelee juhlarahasarjasta aiheutunutta mielipahaa http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/142446 "e"
Eilen, 19:14
Sietääkin pahoitella, sota ja naisten ja lapsien murhaaminen eivät ole juhlanaiheita.
+ Näytä lisää luetuimpia ketjuja

Keskustelualueet

Lisätietoa Yhteydenotto Lisää keskustelupalsta