Tilaa Hollilla PRO

Mikä on hollilla.com?

Jos väittäisimme mitään muuta kuin, että hollilla.com on Internetin tehokkain, nopein ja älykkäin keskustelupalstoja seuraava hakukone, olisimme aivan liian vaatimattomia!

Hollilla seuraa jatkuvasti yli seitsemääsataa suomalaista keskustelupalstaa sinun puolestasi. Säästä aikaasi ja jätä sinua koskevan keskustelun löytäminen meidän huoleksemme!

Katso lista kaikista hollilla.comin seuraamista keskustelupalstoista tästä.

Hakusanaseuranta

Hakusanaseuranta on ehdottomasti Hollillan keskeisin ominaisuus. Se vapauttaa aikaasi lähettämällä sinulle sähköpostia, kun määrittelemiisi hakusanoihin osuva kirjoitus ilmestyy jonnekin päin Internettiä.

Sähköposti-ilmoitukset

Hollilla kertoo uusista tuloksista sähköpostitse. Koska haluamme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä tehokkaasti, voit määrittää käytettäväksesi viisi sähköpostiosoitetta joihin tuloksista ilmoitetaan.

Ei mitään mystiikkaa

Näet hakusanojesi tuottamat tulokset suoraan myös sinulle räätälöidystä uutisvirrasta. Halutessasi voit poistaa sähköposti-ilmoitukset käytöstä ja tutkia uutisvirtaa rauhassa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Hakusanojen määrä

Voit määrittää itsellesi 10 eri hakusanaa. Hakusana voi lisäksi koostua maksimissaan kolmesta termistä, jotka ovat arkikielessä toistensa synonyymejä ( kuten posti ja itella ).

Suodatin-asetukset

Voit halutessasi määrittella hakusanoille ylimääräisiä suodatin-asetuksia, kuten kielen, tyypin ( asiakeskustelut/ilmoitukset) tai keskustelupalstan, jolta tuloksia tulisi etsiä.

Ympärivuorokautinen seuranta

Koska prosessimme on täysin automatisoitu, saat tulokset heti kuin mahdollista, olipa kello mitä tahansa. Näin pysyt aina kärryillä ja sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun silloin kun sillä on eniten merkitystä.

Asiakaspalvelu tukenasi

Palvelumme on pyritty tekemään mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, mutta joskus tehokkaiden hakusanojen määritys voi olla kinkkistä. Ei hätää, asiakaspalvelumme auttaa!

Ilmaisversio Pro-versio
Hakusanoja 3 10
Sähköpostitilejä 1 5
Hakualue Vain myynti-ilmoitukset Kaikki keskustelut
Uutisvirta Rajoitettu Täysi
Moniosaiset hakusanat Ei Kyllä
Ilmoitusnopeus Rajoitettu Heti kun mahdollista
Asiakaspalvelu Ei sisälly Sisältyy

Tilastot

Kirjailija George Orwell on sanonut: "Se joka hallitsee menneisyyttä, hallitsee myös tulevaisuutta".

Tarkkaile trendejä

Keskustelun aktiivisuuden tarkkaileminen on kullanarvoinen työkalu kaikille, jotka haluavat kehittää myyntiä ja markkinointia. Nyt sinulla on siihen ennennäkemättömän hyvät mahdollisuudet. Sarastavat kysynnän trendit eivät jää enää piiloon!

Kulje ajassa taaksepäin

Hollillan tietokanta sisältää viestejä aina 2000-luvulta asti. Näet vuoden, kuukauden, päivän sekä tunnin tarkkuuksilla, missä ja kuinka paljon hakemastasi asiasta on kirjoitettu.

Päivittäiset puheenaiheet

Hollilla näyttää sinulle lisäksi kuumimmat puheenaiheet valitsemastasi vuorokaudesta.

Tilaamalla palvelun hyväksyn käyttöehdot.

Jos olet yritysasiakas, voit kertoa yrityksesi tiedot laskua/kuittia varten tässä.


Maksutavan valinta

Paypal on helppo, nopea ja turvallinen tapa maksaa Internetin välityksellä. Paypalin kautta voit lisäksi maksaa yleisimmillä luottokorteilla ja ominaisuudet saat käyttöösi heti maksutapahtuman jälkeen.

Tilisiirtona maksaminen tapahtuu siten, että lähetämme sinulle sähköpostitse laskun, jonka maksettuasi saat tilaamasi ominaisuudet käyttöösi. Maksutapahtuman käsittely kestää pankkien rahansiirtoviiveestä johtuen 1-3 päivää.

Hinta ilman arvonlisäveroa
-
Arvonlisävero 24%
-

Yhteensä: 0

Tilataksesi tämän palvelun sinun täytyy olla kirjautunut sisään.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Lisätietoa Yhteydenotto Palaute Lisää keskustelupalsta